PDA

Shiko versionin e plot : Urrejtje Per Zezaket?

Bruno
29-11-07, 12:12 PM
I Urreni Zezaket???

Po , Jo , Shume Apo Pak?

Solange
30-11-07, 02:47 PM
Kjo teme eshte pak e cuditshme. Si mund te urresh dike (fjal e madhe per mendimin tim) kur ste ka bere asgje?

Ah, nese eshte ndryshe atehere po.

SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 06:14 PM
e pra, urrejtje eshte pak fjale e rende, sidomos drejt nje popullsie qe ne si shqiptare sna ka krijuar probleme pee shkak te largesise ne hapesire. te ishte tema "urrjetje per serbet" ose "urrejtje per greket" me gjithe qef do kisha dhene kontributin tim urryes ;)

guest
30-11-07, 09:47 PM
Niggas!

I urrej ne maksimum! (pse skeni vene nje smilie per swastika?)

blingbling
30-11-07, 11:21 PM
Niggas!

I urrej ne maksimum! (pse skeni vene nje smilie per swastika?)

hahahahahah :vibrate::vibrate::roll1::fisch:

blingbling
30-11-07, 11:25 PM
Se harrova, swastika esht per cifutet :D Po cifutet i urren? Un si duroj dot, jane te piset, ( me ca kam pa), jane rrac e shemtuar, kane ne dore gjith diamantet e botes, mos te them gjith boten, edhe nqs u mungon nje penny, jane gati te bejne gjithcka per te ta marre ate penny.
Boh tani mu kujtuan ca te forta me cifutet, qe kam pas njoft hahahahahah

bella
01-12-07, 06:33 AM
Nuk jam rraciste.....Mund te ndodhe qe te paragjykoj pa u menduar ndonjehere,gje normale dhe humane,por nuk urrej askend,asnje rrace,e zeze,e verdhe e bardhe apo e kuqe qofte.
Nuk besoj se jemi indiferent kundrejt rracizmit qe kane greket kundrejt nesh....Atehere ja c'ben rracizmi,te ben te ndihesh ndryshe dhe nuk eshte gje e mire per shpirtin,ta helmon ate.

monaliza
01-12-07, 08:20 AM
Nuk mendoj qe eshte e drejte te urresh dike qe nuk te ka "rrene me qafe" edhe pse jane te zij kjo sdo te thote qe sjane njerez..racismi nuk eshte zgjedhja e te squtit:)...nuk gjeneralizohet nji race apo popull nga disa shembuj,,,e njejta gje edhe me shqipetaret,,,shume njerez nuk i duan:punch:megjithate jo te gjithe jane te keqinj:shkelsyrin:

borana
01-12-07, 11:28 AM
Mendoj se njerezit i ka kriju zoti .....dhe si te tille sjam e denje ti urrej :)

DELTA-FORCE
21-12-07, 07:02 AM
50% i urrej per arsye vrasje e vjedhje qe bejn shume nga ato!

King_Arthur
21-01-08, 07:19 AM
30% i urrej une se dhe shume te mire nuk jane .

DarkAngel
21-01-08, 09:59 AM
une per vete si kam urryer asnje here sepse jane shume te mire.

blingbling
21-01-08, 01:28 PM
nuk i URREJ por mundohem tu rrij sa me larg :mfr_closed2:

Embelsira
31-01-08, 03:58 AM
po votoj 50% per mos me u ber as e keqe as e mire lol

blingbling
15-06-08, 04:24 PM
varet.... shume rralle kam njoft njerez te mire... shumica jane acarues, sidomos kta zezaket e amerikes, kurse ata te afrikes jane shume me ndryshe, kam pas ne klase nga te dy palet dhe jane krejt ndryshe nga njeri tjetri

admin
15-06-08, 04:38 PM
Menyra e shprehjes eshte gabim... smund te pergjithesosh qindra milione njerez, qe jane njerez ne fund te fundit dhe jo kafshe!

Do te shtoja dhe qe fjala "urrejtje" eshte e tepruar

katia
08-03-09, 04:00 AM
urrejtje eshte fjale ne madhe po ne pergjithsi jane shume njerez acarues.me mire qendroju larg.tek puna ime ka nje nr te madh zezakesh nga afrika dhe midis tyre vetem 2 o 3 persona jane normal.te tjeret jo.pastja kam vene re qe tentojne te rrine ne grup dhe veshtire se krijojne marredhenie me pjesen tjeter te kolegeve.gjeja qe une urrej vertet tek ata eshte era qe kane.o zot e padurueshme.

GERI-G
08-03-09, 05:11 AM
Staffi Mbylleni kete teme se nuk shko te gjith njesoj jan...Njerez me shpirt jan dhe ata nuk kane asgje nuk do te thote gje lekura e trupit po zemra e njeriut....:mfr_closed2:

Sunset
06-05-09, 04:16 PM
Nuk eshte e drejte kjo teme racizmi sduhet te jete pjese e forumit gjithsesi kurre si kam urryer

guest
06-05-09, 05:08 PM
nuk ke si ti urresh kur nuk ke mardhenie me ta. Ne qofte se do te bjere rasti te punosh apo te martohesh (qe sme habit me se eshte bere mode qe femrat shqiptare te pjellin ndonje kopil te zi tani), do i shikosh se cfare ndyresie jane. Edhe une keshtu si ti habitesha kur i shanin , thoja pse e bejne...

cuni
18-06-09, 06:48 AM
me shku me nji zezake te ecen 40 mar...

ineg
26-07-09, 01:35 PM
jan shum nice

guest
03-08-09, 10:31 AM
jan shum nice

keto komentet e thella duan nga tre dite qe te thithen nga populli... :mut:

Rori
21-12-10, 07:43 PM
Kjo teme eshte pak e cuditshme. Si mund te urresh dike (fjal e madhe per mendimin tim) kur ste ka bere asgje?

Ah, nese eshte ndryshe atehere po.

Djali mbase ka dashur te thote :- a jeni indiferent....
edhe ju sa nuk e kuptoni Brunon apo mendoni se merret gjithmone me ai /ajo edhe ata ne shtrat : P

personalisht Aspak
shokun me te mire e kam nga CAPETOWN(afrika e jugut):D

Rori
23-12-10, 07:38 AM
mm.

sabah
23-12-10, 08:37 AM
Nuk i njoh nga afer.Vec miq nuk do ti beja kurre.

cuni
11-01-12, 07:58 PM
a e dini qe ka dal moda me u shoqeru me zezak, femrat shqipetare kane filluar te shoqerohen dhe te kene nje afeksion te vecante per zezaket. u kenoqen futbollistat Afrikan.

Romina
13-01-12, 04:39 PM
Ajo lloj mode ka dale dhe ndiqet nga llumi i shoqerise, jo vetem ne Shqiperi, por edhe ketej.

Eloidette
19-01-12, 05:36 PM
Nuk ndjeje asnje lloje urrejtje per asnje lloje rrace .
Zezaket kane ngjyre ashtu sikurse ne .
Ata na vijne era ne dhe ne ju vijme era atyre. Shoqerine time e kam nga Shqiperia deri tek Kinezet, Japonezet, Marokienet(x keta skam ndonje konsiderat kushedi por flas nje pershendetje) Zezake etj.
Kam disa shoqe zezake dhe jane goca shume te mira me te pastra se disa te bardha dhe me me zakone e tradita se shume shqiptare qe kam takuar ;)
Me vjen keq qe them kete gje: po kur shef Shqiptaret qe e bejne koken PLLAKE TE BARDHE..e vishen si te rrugeve...
ndersa keto gocat qe kam ne universitet vishen me kostumet e vendit te tyre : mbajne zakonet dhe traditat e tyre dhe jane dhe shume te vuajtura, nga lufterat dhe vdekjet familjare qe kane pesuar ne lufterat civile, ne epidemite e ndryshem.
Tani jo te gjithe jane te mire e te pashem si ne !!!
Nje njeri nuk paragjykohet nga ngjyra...me vjen inat ne disa raste.
Une nuk po them te vemi e ti martojme por nuk duhen vene KUFIZIME MENDORE KUR NUK EKZISTOJNE.
Pse ti japesh shanc injorances te mbizoteroje, kur mund te njohesh nje kulture ndryshe ?
Pse sepse je me i mire se je lekure bardhe ....

cuni
20-01-12, 11:39 AM
Eloidette ku jeton ti? dhe sa vite ke ?

Eloidette
20-01-12, 07:57 PM
Une ne filifistun po ku jetoje emigrante si gjithe te tjeret
sa vjet kam 8 vjet qe jetoje ketu ku jam ....
Kjo e gjitha ka te beje me INTEGRIM cuni asgje me teper .
Ne kete integrim nuk humbet Shqiptarine por thjeshte duke qene vetvetja
dmth me tradita dhe zakone, te arrish te pranosh dhe ndryshimet kulturore etj qe kane te tjeret.
Nuk dua te shes dengla por nga shkolla qe kam bere profesioni qe dua te arrije
me kane mesuar keto gjera:
BOTA ESHTE E BUKUR SEPSE ESHTE E NDRYSHME
ATEHERE LE TA JETOJME :) pa komplikime.