PDA

Shiko versionin e plot : Kush Eshte Singol Ne Forum???

SUPER-FIGO
29-11-07, 09:15 AM
TE NDERUAR FORUMISTA TREGONI VETEN NQS JENI SINGOL APO TE FEJUAR??
TE PAKTEN TA DIME KU TI HEDHIM GREPAT PER PASHK NE TE GJITHE BASHKE.
HA HA HA :q.

Melody
29-11-07, 09:17 AM
shkruhet single :)

SUPER-FIGO
29-11-07, 09:19 AM
shkruhet single :)
SHQIP NAQE:set:

Melody
29-11-07, 09:21 AM
shqip sikur esht beqar loooooool

SUPER-FIGO
29-11-07, 09:23 AM
shqip sikur esht beqar loooooool
PO E PERDORIN NE SHQIPERI NUK ESHTE SE JANE KAQ INJORANTA.

Melody
29-11-07, 09:27 AM
nuk thash qe jan shqiptaret injorant e para punes se ne shqipri nuk perdoret vetem fjala single... puna ishte qe fjala nuk shkruhet ashu si shqiptohet edhe pse mund ta perdorin ne alb

SEND_ME_AN_ANGEL
29-11-07, 09:38 AM
une e shkruaj singėll per vete. kishe gje ti Melody?:P

DarkAngel
29-11-07, 10:15 AM
un per vete e kam nusen e kam si shpirt se mos ma ngacmon njeri se ja cava gojen
kisssssssssssssssssssss per selinen

admin
29-11-07, 10:23 AM
Pergjigja me e mire per kete pyetje eshte, shiko profilin e dikujt!

Te gjithe kane mundesine per te shprehur gjendjen civile tek profili, eshte nje opsion tek paneli qe e ofron kete gje. (as ti vete nuk e deklaruar tek profili jot) Nqs dikush nuk e ka shprehur... ndoshta duhet te mbeten anonim.

SEND_ME_AN_ANGEL
29-11-07, 10:29 AM
shiko si eshte puna, kjo teme eshte si puna e atyre faqeve ke gazeta Intervista, ku mund te lexosh

"jam Zemra e Perlotur, 45 vjecare, e divorcuar 3 here jo per fajin tim, akoma e virgjer me 3 femije ne ngarkim, me arsim 4vjecar e pashme e sinqerte e ndershme, kerkoj nje burre nga Tirana, Shqiperia e mesme, veriu ose jugu, mundesisht te jete i krishtere ose musliman, i rregullt, me arsim te larte deri ne 50 vjec, i pamartuar, i virgjer, me shtepi dhe biznes ne tirane, larg veseve te keqija, alkoolit, duhanit, bixhozit, si dhe me pashaporte amerikane. te interesuarit te lene numer telefoni ne redaksi"

nuk besoj se tema eshte e domosdoshme pasi ne kete website ka nje seksion ku mund te njihesh me njerez te tjere, ne Love Albstation :)

admin
29-11-07, 10:39 AM
Nuk eshte nevoja per nje kend te vecante per lidhje, as praktike , dy fjalekalime, dy emra hyr ketu dil atje. Mendoj se ata qe jane te interesuar mund te shohin faqen e profilit te dikujt dhe ti dergojne mesazhe private ne qofte se ai/ajo eshte "singol" edhe ka shprehur deshiren per te njohur dike. Ndoshta te gjithe duhet te rishikojne profilin e tyre dhe ta rifreskjojne. Ata qe dua te shtojne nje seksion te ri tek profili le ta kerkojne kete gje tek forumi i zones administrative.:)

SUPER-FIGO
29-11-07, 10:44 AM
PO FLISNI MOR DJEMA MOS KENI TURP,
TE TANE JENI TE FEJUAR..............HEJDE TURP HAJDE:wallbash:

bella
01-12-07, 04:48 AM
Une s'jam me single,beqare,vetem apo tek pull :makefun: si te doni quajeni ahaha :P.....qe nga viti 2003 :)............Prandaj beni kujdes se do perballeni me ndonje vlonjat te terbuar ndonjedite po me ngacmuat LOL

p.s Se di po si moshe jam me e madhe se ju une apo ka edhe mbi 27 vjecar ketu??

SUPER-FIGO
01-12-07, 05:25 AM
DON ME THANE SKA GJA NE TEREZI ME TY KUSH BELLA......HAHAHAH
PO NAJ LEN DJEMT E FORUMIT ALLA BEQAR.....-merzitur

bella
01-12-07, 05:28 AM
...ndonje bisede shoqerore mund edhe ta bejme ketu ne forum,nuk eshte e ndaluar :makefun:

SUPER-FIGO
01-12-07, 06:22 AM
UNE S E KAM PROBLEM E THEM,JAM ME NJE VAJZE ITALIANE POR NUK E MARTOJ VETEM E MAJ ME KALU KOHEN SEPSE DUA TE MARTOJ VETEM SHQIPTARE........E ASNJE RRACE TJETER.
ISHA I SINQERT??? TANI:shkelsyrin:

bella
01-12-07, 06:25 AM
Rrofte sinqeriteti si i thone :).......Derisa te mbash dike tjeter ne krah Super,mendoj se do ta kesh te veshtire te kesh nje lidhje serioze me nje vajze tjeter.

SUPER-FIGO
01-12-07, 07:00 AM
PARA PAK DITESH LEXOVA ATE FJALEN..KUR KE QUMSHTIN NUK KE NEVOJE PER LOPEN.

ME TE THANE TE DREJTEN NUK KEMI KOHE TE VIJME NE SHQIPERI TE GJEJME NJE VAJZE QE NA PELQEN SEPSE JEMI SH TE ZENE ME PUNE.....DUHET ME BA LEK...........ME FAL EUROOOOOO
Rrofte sinqeriteti si i thone :).......Derisa te mbash dike tjeter ne krah Super,mendoj se do ta kesh te veshtire te kesh nje lidhje serioze me nje vajze tjeter.

Melody
01-12-07, 11:36 AM
shiko si eshte puna, kjo teme eshte si puna e atyre faqeve ke gazeta Intervista, ku mund te lexosh

"jam Zemra e Perlotur, 45 vjecare, e divorcuar 3 here jo per fajin tim, akoma e virgjer me 3 femije ne ngarkim, me arsim 4vjecar e pashme e sinqerte e ndershme, kerkoj nje burre nga Tirana, Shqiperia e mesme, veriu ose jugu, mundesisht te jete i krishtere ose musliman, i rregullt, me arsim te larte deri ne 50 vjec, i pamartuar, i virgjer, me shtepi dhe biznes ne tirane, larg veseve te keqija, alkoolit, duhanit, bixhozit, si dhe me pashaporte amerikane. te interesuarit te lene numer telefoni ne redaksi"

nuk besoj se tema eshte e domosdoshme pasi ne kete website ka nje seksion ku mund te njihesh me njerez te tjere, ne Love Albstation :)

ahahahhaha me ke shkri :P

Dredhza
01-12-07, 06:18 PM
"Single":mfr_closed2:

SEND_ME_AN_ANGEL
01-12-07, 11:28 PM
po pse je closed? apo ke ndermend te rrish single per nje kohe shume te gjate?:makefun:

selina 87
03-12-07, 12:47 PM
[QUOTE=SEND_ME_AN_ANGEL;6243]shiko si eshte puna, kjo teme eshte si puna e atyre faqeve ke gazeta Intervista, ku mund te lexosh

nuk besoj se tema eshte e domosdoshme pasi ne kete website ka nje seksion ku mund te njihesh me njerez te tjere, ne Love Albstation :)[/QUOTE
haha e lezetshme kjo zemra e perlotur....mendoj se jane gjera personale e nuk duhet rremuar deri aty...

kikirik
12-12-07, 03:54 PM
un jam singol me 2 dashurrore, kishe noj menje ti?

Albanian_Cutie
16-12-07, 03:56 PM
PARA PAK DITESH LEXOVA ATE FJALEN..KUR KE QUMSHTIN NUK KE NEVOJE PER LOPEN.

ME TE THANE TE DREJTEN NUK KEMI KOHE TE VIJME NE SHQIPERI TE GJEJME NJE VAJZE QE NA PELQEN SEPSE JEMI SH TE ZENE ME PUNE.....DUHET ME BA LEK...........ME FAL EUROOOOOO

Hajde arsyetim, hajde... Se marr vesh per cfare i merrni gocat e shqiperis ju ?!! Kuptohet ne fakt qe paske kohe qe nuk je kthyer.. Ka ikur epoka e gurit qe ketu e 17 vjet me pare,..

SUPER-FIGO
18-12-07, 09:12 AM
HEJ.......ISHA TU QESH ,MGJTH VAJZAT E SHQIPERIS JANE SI TE GJTHA......NUK KANE NAJ DADHIM.
:set:
Hajde arsyetim, hajde... Se marr vesh per cfare i merrni gocat e shqiperis ju ?!! Kuptohet ne fakt qe paske kohe qe nuk je kthyer.. Ka ikur epoka e gurit qe ketu e 17 vjet me pare,..

Albanian_Cutie
19-12-07, 03:59 AM
HEJ.......ISHA TU QESH ,MGJTH VAJZAT E SHQIPERIS JANE SI TE GJTHA......NUK KANE NAJ DADHIM.
:set:

Kane dallim, dhe shume madje. Sepse jane goca te ndershme ne radhe te pare, jane besnike dhe tolerante! Jane femra qe e cajne vete jeten e tyre,qe dine te durojne, te perkushturara ndaj familjes se tyre! qe perkundrazi nuk presin as majen e gjilperes nga nje mashkull, as mbeshtetjen me te vogel financiare!
Mbrapa cdo hoteli lluksi qe ndertohet apo autostrade te re qe hapet ne Shqiperi eshte puna sakrifica, dhe shperdorimi i nje goce shqiptare! Ate qe ben femra shqiptare per vendin, prindin dhe femijen e saj se ben asnje femer tjeter ne kete bote!

zemer88shkodrane
20-12-07, 08:03 AM

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha e bukur kjo.:makefun:

SEND_ME_AN_ANGEL
20-12-07, 11:30 PM
Bli gazeten "Intervista" se ka plot si kjo:bleh: