PDA

Shiko versionin e plot : A E Perdorni Perzavativin?

SUPER-FIGO
29-11-07, 08:38 AM
JU NQS DO NIHENI NJE PARTNER NE NJE KOHE TE SHKURTE A DO TA PERDORNI PERZAVATIVIN???APO DO TA BISHT LISHO???
:busted_red:

bella
29-11-07, 08:42 AM
Sigurisht qe perdor prezervativ,madje edhe pas shume kohesh lidhje....sepse mbrojtja nuk eshte asnjehere e tepruar..........Por tani kam kohe qe se perdor.....here here e perdor tani :)

SUPER-FIGO
29-11-07, 08:50 AM
Sigurisht qe perdor prezervativ,madje edhe pas shume kohesh lidhje....sepse mbrojtja nuk eshte asnjehere e tepruar..........Por tani kam kohe qe se perdor.....here here e perdor tani :)

ME NJE PERSON FIKS DO THOJA SE NUK DO KETE RREZIK NQS ESHTE I BESHUSHEM.

SEND_ME_AN_ANGEL
29-11-07, 08:52 AM
jo mo ca lisho. larg qofte. jam shume i ri qe te vdes nga sifilizi :P

bella
29-11-07, 08:58 AM
ME NJE PERSON FIKS DO THOJA SE NUK DO KETE RREZIK NQS ESHTE I BESHUSHEM.

Sigurisht figo :)....Une e kam fjalen per burrin(te fejuarin) tim dhe jo per aventura :makefun:

SUPER-FIGO
29-11-07, 09:26 AM
s Ka Lezet Maj Bella Te Bash Dashuri Me Burrin Kshtu.do Thoja Eshte Me Sensuale Cdo Gje Lisho.....

admin
29-11-07, 09:48 AM
Nga menyra e shtrimit te pyetjes duket se djali e ka fjalen per aventure, sepse "mardheniet per nje kohe te shkurter" nuk jane serioze. A duhet perdorur ne keto lloj mardheniesh? Absolutisht por, per te parandaluar shtatzanite e padeshiruara, dhe per te mos u infektuar nga "sfilitjet" qe permend SEND_kokqepa mesiper. A perdoret nga ciftet ne mardhenie serioze? Besoj se do u kete dale frika nga infeksionet, por akoma mund te perdoret si menyre konceptimi. Duhet permendur dhe ai grup konservatoresh qe e ka te ndaluar perdorimin e prezervativit nga bindjet fetare. ;)

SEND_ME_AN_ANGEL
29-11-07, 09:53 AM
Ne fakt mua si katolik sme lejohet ta perdor, por ne kete pike behem heretik :D arsyet pse kisha e ndalon jane jo sepse ka ndonje gje kunder lateksit apo gomes, por sepse eshte kunder seksit qe nuk ka qellime riprodhuese (edhe ne kete pike nuk bashkohem shume me Seline e Shenjte). gertoo kush permendi sflilitje, per sfilitjet kura me e mire nuk eshte prezervativi, eshte pushimi ne shpi ose masazh ne fizoterapist :P:makefun:

admin
29-11-07, 09:59 AM
Nuk dua te gjykoj as ty as ate ne bindjet tuaja, por mundj tju krahasoj, duket se ai ka me teper frike nga infeksionet sesa eshte i shqetesuar per pasojat e nje shtatzanie te padeshiruar.

Mosperdorimi i prezervativit ne mardhenie seksuale me nje te panjohur eshte idjotesi! (Ne asnje menyre nuk avokatoj mardheniet me te panjohur, sepse ne nje fare menyre jam vete konservator. Thjesht komentova sepse midis dy te keqijave do te zgjidhja me te voglen)

SEND_ME_AN_ANGEL
29-11-07, 10:01 AM
dhe une ate do zgjidhja :) s'besoj do i behej qejfi Zotit po te merrja ndonje semundje seksualisht te transmentueshme

DarkAngel
29-11-07, 10:03 AM
kur me nevojitet e perdor

admin
29-11-07, 10:08 AM
kur me nevojitet e perdor

me pelqen menyra e komentimit te DarkAngel; as mish as peshk! Tradicionalisht kete gje ke bere (pa te ofenduar) sepse kam ndjekur disa postime te tjera qe ke bere. Cdokush mund te jete asnjeanes dhe pergjithsues, puna eshte te japesh kontributin personal ne debat. Pyetja specifike dhe pergjigja mendoj se duhet te jete me specifike. ;)

bella
30-11-07, 05:26 AM
s Ka Lezet Maj Bella Te Bash Dashuri Me Burrin Kshtu.do Thoja Eshte Me Sensuale Cdo Gje Lisho.....

Ndonjehere eshte e nevojshme te perdoret prezervati (nese nuk disponon ne moment medikamente te tjera) edhe ne nje cift stabel.
Sepse femra mund te jete ne ditet e menstruaconeve :) ose ka dhe infeksione te vogla te cilat sigurisht qe skane lidhje me semundjet seksuale,por mendoj se perdorja e prezervativit ne nje martese te sigurte dhe pa dyshime nuk perdoret prezervativi.

SUPER-FIGO
01-12-07, 06:07 AM
JAM ME TY NE RASTE TE TILLA DUHET TE PERDORET PA TJETER.....:puking:

nemo
06-12-07, 04:21 PM
per mendimin tim eshte i domosdoshem

HyjNoRe
06-12-07, 04:45 PM
Opsssssss

Kam ngaterruar teme :rolllaughing:

DarkAngel
07-12-07, 07:47 AM
me pelqen menyra e komentimit te DarkAngel; as mish as peshk! Tradicionalisht kete gje ke bere (pa te ofenduar) sepse kam ndjekur disa postime te tjera qe ke bere. Cdokush mund te jete asnjeanes dhe pergjithsues, puna eshte te japesh kontributin personal ne debat. Pyetja specifike dhe pergjigja mendoj se duhet te jete me specifike. ;)

gjithmone kam ate manine per pergjigjem jo me shume fjale se i kam inat fjalet e shumta.une e konceptoj me pak fjale.nuk ta marr per ters

scorpiog
10-12-07, 11:06 PM
hahahaha spo i pergjigjem ksaj teme..............................:makefun::makefu n::makefun:

InTriGa
14-12-07, 12:07 PM
ncncnn ca intrigash ktu mer :P s du me me e perdor kom qef pa ate :D

SUPER-FIGO
18-12-07, 09:38 AM
QEFI NA E KA TE GJITHVE PO DUHET ME E PERDOR ......TE PAKTEN KUR..........:set:
ncncnn ca intrigash ktu mer :P s du me me e perdor kom qef pa ate :D

-FictioN-
18-12-07, 10:15 AM
Edhe pse sma ka qejfi, eshte normale qe e perdor..

BeniT
20-12-07, 04:38 AM

Si Perhere e gatshme bella ti ne temat e Libidos :D
Varet se me ke , por normal qe po ,
Mqns ra fjala , tani do perdori teknologjine e fundit , Lady Condom
Ja edhe nje informacion i vogel mbi Lady Condom.

Domunique, Femy, Reality, Lady Condom: shume emra vetem per nje produkt deri tani i panjohur qe sapo ka kaluar me sukses fazen eksperimentale. I gjate 17 centimetra shume me i gjate se prezervativet e meshkujve ne menyre qe t'i pershtatet sa me shume formes se vagines se femres qe ka dy unaza fleksibele (elastike) njeri ne maje te saj e cila shtyhet me gishta deri ne fund te ulterit (fundi i vagines) dhe tjetri ne fillimin e saj.
I ndertuar me poliuretan ( i pershtatshem edhe per ata qe jane alergjik ndaj materialit gome dhe mund te lubrifikohet jashte dhe brenda tij me substanca me baze vajin, qe nuk perdoren ne prezervativet normal te meshkujve.

Gonzillas
26-12-07, 10:22 AM
Jo une nuk e perdor PERZEVATIVIN POR E PERDOR (KONDOMIN):makefun:

bella
28-12-07, 04:54 PM
Si Perhere e gatshme bella ti ne temat e Libidos :D
Varet se me ke , por normal qe po ,
Mqns ra fjala , tani do perdori teknologjine e fundit , Lady Condom
Ja edhe nje informacion i vogel mbi Lady Condom.

Domunique, Femy, Reality, Lady Condom: shume emra vetem per nje produkt deri tani i panjohur qe sapo ka kaluar me sukses fazen eksperimentale. I gjate 17 centimetra shume me i gjate se prezervativet e meshkujve ne menyre qe t'i pershtatet sa me shume formes se vagines se femres qe ka dy unaza fleksibele (elastike) njeri ne maje te saj e cila shtyhet me gishta deri ne fund te ulterit (fundi i vagines) dhe tjetri ne fillimin e saj.
I ndertuar me poliuretan ( i pershtatshem edhe per ata qe jane alergjik ndaj materialit gome dhe mund te lubrifikohet jashte dhe brenda tij me substanca me baze vajin, qe nuk perdoren ne prezervativet normal te meshkujve.

hahaahahahahah :rolllaughing:......he re ti sa e paske vene re edhe ketu o i uruar :rolllaughing:.............e di ca me pelqen mua :shkelsyrin:

E perdor i dashuri im jo une....une vetem sa ja ble dhe ja ve ahahahhaha:rolllaughing:

King_Arthur
18-01-08, 07:43 AM
nuk e perdor gjithmone kur me ndodhet e perdor :)

Channel X
18-01-08, 10:44 AM
e prdor mo si jo, dhe i rekomandoj te dashurit ate me kokra,:gabberkitty:

nemo
18-01-08, 11:21 AM
mua me pelqejne me shume ato me dredha.une perdor moods dhe ato te tjerat sme vine mire.

cuni
12-10-08, 03:38 PM
e di qe boj gabim, po nuk e perdor , ene kur del no njona qe me thote perdore , e vej per momentin sa kthe koken fap e heq menjehere se vallaj nuk i mahet ere trendafilit me kundragaz