Shiko versionin e plot : Te njihemi me njeri tjetrin.
Duke pare dhe vete zonen e forumit dhe meqe po marrim nje inisiative per te krijuar dicka te kulturuar dhe qe jep mundesi per zgjerim horizonti le te njihemi se kush jemi dhe cilet jeni duke filluar vete si pjesetare stafi te ketij websiti qe eshte ne fillimet e tij.
Me pak fjale bukur shkurt dhe paster une i bie te jem Kelti jetoj ne Michigan USA qe prej disa vitesh.Per moshen eshte mungese edukate te pyesesh :) keshtu qe po e le bosh.Per pyetje te tjera ose dicka me teper do ishte kenaqesi te pergjigjesha sipas kureshtjes.
Uroj te kalojme nje kohe te kendshme me njeri tjetrin.
Bjonde..Ckerkon me?:cool:
lepurushja
10-06-07, 04:17 PM
Une jam lepurushja nga tr ju pershendes te gjithve ;)
blingbling
11-06-07, 11:22 PM
pershendetje njerez, cbehet ktej?:o
Une jam "Ida19".Ne te vertete nuk quhem Ida,por miqte me te ngushte keshtu me quajne.Jam 21 vjec.Studioj per juridik(prokurore deshira).Jam rritur ne El,por jam gjysem tironce,gjysem elbasanllije ne prejardhje.Jam e dashuruar.Prej ca kohesh jetoj ne Kanada,ktu dhe studioj.Me pelqen te vizitoj vende te ndryshme dhe te njoh kultura te reja.Kam shume shoqeri dhe jam tip qe ne pergjithsi shkoj mire me kedo,kundershtoj kur dikush e ka gabim dhe bej cdo gje per njerezit qe dua me shume ne bote.Pa cel,muzike,libra dhe plazh nuk jetoj dot.
Kam qene ca e perkedhelur,por tani jam me kembe ne toke.Kam vuajtuar ne disa momente te jetes,eshte e veshtire te humbasesh njerezit qe do me shume ne bote.Por une jam me e forte se ce mendoja dhe jeta vazhdon.Me pelqen te diskutoj apo shkembej mendime ne shqip.Sidomos tani qe ndodhem larg.Pershendetje te gjithve.
P.S:Nqs do donit te dinit dicka me shume me pyesni.
Me respek"Ida"
scorpiog
06-10-07, 11:28 PM
Une jam "Ida19".Ne te vertete nuk quhem Ida,por miqte me te ngushte keshtu me quajne.Jam 21 vjec.Studioj per juridik(prokurore deshira).Jam rritur ne El,por jam gjysem tironce,gjysem elbasanllije ne prejardhje.Jam e dashuruar.Prej ca kohesh jetoj ne Kanada,ktu dhe studioj.Me pelqen te vizitoj vende te ndryshme dhe te njoh kultura te reja.Kam shume shoqeri dhe jam tip qe ne pergjithsi shkoj mire me kedo,kundershtoj kur dikush e ka gabim dhe bej cdo gje per njerezit qe dua me shume ne bote.Pa cel,muzike,libra dhe plazh nuk jetoj dot.
Kam qene ca e perkedhelur,por tani jam me kembe ne toke.Kam vuajtuar ne disa momente te jetes,eshte e veshtire te humbasesh njerezit qe do me shume ne bote.Por une jam me e forte se ce mendoja dhe jeta vazhdon.Me pelqen te diskutoj apo shkembej mendime ne shqip.Sidomos tani qe ndodhem larg.Pershendetje te gjithve.
P.S:Nqs do donit te dinit dicka me shume me pyesni.
Me respek"Ida"
Idushi qeke shume e mire,me ngjake shume,hahahah se shaka bej,me behet qefi qe je nje karakter e forte,eshte shume e rendesishme qe te arrish ato qe do ne ket jete:)
faleminderit......e kam kuptuar nga shrimet e tua......eshte teper e rendesishme te arrish ato qe vertet do ne jete.........
Blindness
08-10-07, 11:41 PM
Oh... this is so sweet. Naiviteti i viteve te shkuara- qe u ringjall teksa po lexoja prezantimin e Ides dhe komentin e scorpionsomething, me beri pak melankolike.
Oh... this is so sweet. Naiviteti i viteve te shkuara- qe u ringjall teksa po lexoja prezantimin e Ides dhe komentin e scorpionsomething, me beri pak melankolike.
e sheh?????sinqeritetin e quan naivitet........................po tme njihje vertete do mendoje ndryshe
Albanian_Cutie
30-10-07, 10:25 AM
Meqenese eshte postimi im i pare ne kete forum, po i nis gjerat per se mbari. Pershendetje te gjitheve, une jam Albanian_Cutie, vazhdoj studimet per histori dhe arkeologji. Kam deshire me vone te jem antropologe ose gazetare/reportere lufte. Mundohem te jem sa me e emancipuar, ato qe me njohin me konsiderojne si nje aktiviste e tmerrshme, kur kam perzemer dhe mbroj nje ceshtje te cilen e gjykoj te drejte dhe humane investoj te gjitha mundesite dhe forcat e mija ne akomplimin e saj.
Nuk jam e dashuruar, per mua dashuria eshte thjesht nje humbje kohe, dicka vertet fiktive dhe ne pjesen me te madhe te kohes zhgenjyese.
Kohen time te lire preferoj ta kaloj duke bere shopping dhe duke luajtur tennis. Deri dikur noti gjithashtu bente pjese tek pasionet por kohet e fundit e kam lene mbas dore.
Nuk kam me asgje interesante te shkruaj rreth vetes, faleminderit per mirepritjen tuaj, ..
SEND_ME_AN_ANGEL
30-10-07, 06:50 PM
Tani e pashe kete temen, shume e bukur :D ide e bukur te prezantohemi dhe te themi dicka seriozisht se "lol" dhe "hahaha" eshte e lehte te thuash gjithe diten ;)
Une quhem Eris, jetoj ne Kanada prej ca vitesh, jam 22 vjec ne vit te dyte per shkenca politike, me bindje politike te majta (poshte corporations!)
Me pelqen te lexoj, te degjoj muzike (hard rock, heavy metal) te shoh filma me kuptim, te luaj real time strategy, pastaj te zakonshmet, birra, futboll, formula1 (qe ja kam varur pak kto vitet e fundit)
Dikur luaja shume futboll, disa ore cdo dite, po tani me shume harxhoj kohen duke pire cigare
ah se harrova, nuk jam i dashuruar, dhe as me shkon ne mend te dashurohem :)
blingbling
30-10-07, 10:17 PM
ste shkoka nder mend eee? Prit prit kur te biesh kembe e koke per ndonje e do thuash pastaj, nga me erdhi? :P:makefun:
PS. skuth!
SEND_ME_AN_ANGEL
31-10-07, 12:23 AM
hahahahaha kujt i thu skuth ti eeeeeeeeeeeeeee :P
Bjonde..Ckerkon me?:cool:
per te qeshur ishte kjo?
King_Arthur
25-01-08, 05:30 AM
mire se erdhe
PaFjalė.com