PDA

Shiko versionin e plot : Kur I Ftoni Nje Vajze Te Dale Per Kafe,cfare ...

SUPER-FIGO
28-11-07, 10:07 AM
DITEN QE DO DELNI PER KAFE ME NJE TE SAPONJOHUR CFARE I DHURONI.............???

UNE PER VETE DO I DHUROJA NJE TRANDAFIL.............

JU CFAR.....:winner_third_h4h:

bella
28-11-07, 10:46 AM
Une do pranoja trendafilin :)....eshte dhurate dhe kjo :makefun:

Une ne takimin e pare me te fejuarin tim......pas 2 ore muhabet e kam puthur :)....ka qene dashuri me shikim te pare.........edhe pse ka qene i vetmi takim me nje te saponjohur qe kam bere.

SEND_ME_AN_ANGEL
28-11-07, 04:51 PM
s'besoj do i dhuroja gje qe ne takimin e pare. :)

Albanian_Cutie
29-11-07, 02:39 PM
Shume Mire Fiku, bravo te qofte qenke goxha gentleman..!! Deri tani skam marre asnjeher ne jeten time lule nga nje mashkull, te bleme as qe llogaritet, por edhe te keputme prej lulishte nuk i ka shkuar ndermend njeriu

MoonLight
29-11-07, 03:50 PM
Zakonisht kur ftoj nje vajze ne kafe. I jap kater puthje (dy ne secilen faqe) edhe nje perqafim. Duhet ta shumzoni per dy, sepse e njejta gje ndodh edhe kur ndahemi, del xhom fare goca:bleh:

SEND_ME_AN_ANGEL
29-11-07, 03:51 PM
hahahahaahahahahahaahahahahahahaha o mistrece :P ma rekomandon dhen mua kte strategjine tende? cause it sounds kind of fun:bleh:

MoonLight
29-11-07, 03:54 PM
hihihihihihihihiihihihihihi kjo o strategji e vjeter. Hudhi noj fjale si psh "Ti e di qe ne Shqiptaret e kemi dashnine ne gjak e ne tradite, afrohu se un du me i rujt te dyja", ene puthe gocen e huj ne faqe nja 8 apo 16 her. Masanej te thote vete ajo "cuno ka perparu koha po mjep noj french kiss":bleh::bleh: :roll1:

SEND_ME_AN_ANGEL
29-11-07, 03:56 PM
hahahahahahaahah, je e modhe, neser do me gjesh te fejum :P :D

MoonLight
29-11-07, 03:57 PM
Ke nermen me u martu? Boj sevap, na co noj ftese :D

SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 12:43 AM
ku t lej ty pa ftes un mi:D biles do vish krushke kur te marr nusen, sipas tradites shqiptare une do dal nga mercedesi e do gjuaj ne ajer me kallashnikov, ti do me ndihmosh duke me dhene kreherat me fisheke qe te mos ndaloje bresheria :P

SUPER-FIGO
30-11-07, 10:12 AM
O DJEMA PO KUR TE DILNI NE KAFE DO ISHTE E BUKUR T JA DHURONI NJE LULE,SEPSE VAJZA MERR TJETER FANTAZI TEK JU.:chair:

SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 11:12 AM
jo jo se ka femra qe tremben kur dikush qe takimin e pare ju con lule :) ju duket sikur tjetri po ecen me shpejt nga sa duhet. me mire avash avash sa te behet shelegu dash

Melody
30-11-07, 11:13 AM
jo jo se ka femra qe tremben kur dikush qe takimin e pare ju con lule :) ju duket sikur tjetri po ecen me shpejt nga sa duhet. me mire avash avash sa te behet shelegu dash

me ty jam

figo mso icik nga ky mso

SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 11:15 AM
thenkju:D flas nga eksperienca jo per gje :P

Melody
30-11-07, 11:29 AM
jo edhe un nga eksperienca po flas ne te tilla raste kam menu... obobo ky ka mendu emrat e kalamajve lol

SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 11:31 AM
:rolllaughing::rolllaughing::rolllaughing: sa e poshter :P si ja thyen zemren cunave te ndjeshem :P le qe mir ja bo, cuni qe eshte cun sduhet te kete ndjenja :P

Melody
30-11-07, 11:36 AM
ahahah nuk thash qe nuk duhet te ket ndjenja po jo tme ket bo planet mu pa u njoft akoma tamam

SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 11:38 AM
epo tani kur shef tjetri 1 goc si ty do me e marr nuse se s'ben :P

(sa shum ta bej qefin eeee, thuj jo po deshe)

Melody
30-11-07, 11:39 AM
ahahahah vallaj u preka edhe un me ket qe me the :P

ti psh do qaje ahahahah

SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 11:41 AM
un qaj vetem po humbi Gjermaia cerekfinalet e boterorit :P (sic ndodhi ne 98:( ) kshu qe po deshe te me shofesh duke qare duhet te presesh boterorin 2010 dhe te shpresosh qe Gjermania do humbi ne cerekfinale :p

MoonLight
30-11-07, 12:28 PM

Ta mbeshtes mendimin :makefun:

Solange
30-11-07, 02:35 PM
E mira eshte qe perpara se ta cosh ne kafe (lol, sesi me duket kjo) te kesh nje ide se cfare tipi eshte si person. Jam dakort me angel qe disa femra nuk i pelqejn lulet, disa vdesin per to etj etj disave ju duket sikur po i blen ndjenjat me gjera te tilla.
Nqs. ti ja di tipin atehere me te vertete qe sdo kishe ndonje problem me lule apo pa lule.

E rendsishme eshte qe romantizmin ta ndjejne te dy e jo vetem njeri.

SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 06:17 PM
shume e sakte, jam dakord qe ndjenjen duhet ta kene te dyja palet pak a shume :)

guest
30-11-07, 09:45 PM
Te panjohurve nuk u dhurohet gje, korrupsioni nuk te nxjerr asgjekundi.

Fshijeni ate rreshtin me siper... Femres sa me shume ti japesh aq me te lehte e ke ti prishesh mendjes. FAKT!

SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 10:56 PM
nuk jam shume dakord. ato femra qe blihen me para s'ke pse ti nxjerresh per kafe, mund ti "peshkosh" tek semafori

blingbling
30-11-07, 11:37 PM
DITEN QE DO DELNI PER KAFE ME NJE TE SAPONJOHUR CFARE I DHURONI.............???

UNE PER VETE DO I DHUROJA NJE TRANDAFIL.............

JU CFAR.....:winner_third_h4h:

Skam dal ndonjehere me te panjohur :D :makefun:

Pastaj pse duhet ti dhuroja ndonje gje qe diten e pare???? Se kuptoj, dy njerez dalin ne fillim qe te njifen, jo direkt me trendafila, se di mua sdo me pelqente nqs dikush me sillte nje trendafil qe me te dalmen e pare. (thjesht ky eshte mendimi im, pupu me vrau burri :P hahah)

SEND_ME_AN_ANGEL
01-12-07, 02:34 AM
edhe po te vrau mire ta beri :p:chair::chair::chair::makefun:

SUPER-FIGO
01-12-07, 05:57 AM
NUK JANE FEMRAT QE BLIHEN ME PARA POR FEMRAT NE PERGJISI NUK SHIKOJNE BUKURINE MAX TEK NJE MASHKULL POR SHIKOJNE SIGURINE QE MUND TI JAPE MASHKULLI,PRANDAJ NQS I DHURON NJE LULE DMTH SE JE NJE PERSON AROMANTIK,DIN QE TE RRESPEKTOSH NJE FEMER E SHUME GJERA TE TILLA.

NQS NJE FEMRE NUK E TEL GJATE DITES,NUK I BEN DHURATA TE NDRYSHME E NUK E RESPEKTON SI PERSON ,AJO ME TY DO SHKOJE PAK GJATE.....

DJEMA NUK E DI KU JETONI PO DUHET TE MESONI TE RESPEKTONI NJE FEMER E TA MBANI AFER.
NE SHQIPERI NE SHUMICEN E RASTEVE FEMRAT NUK RRESPEKTOHEN SEPSE MUNGON PSIKOLOGJIA PER ARRITUR REZULTATE TE MIRA.

:chair::chair:
nuk jam shume dakord. ato femra qe blihen me para s'ke pse ti nxjerresh per kafe, mund ti "peshkosh" tek semafori

SEND_ME_AN_ANGEL
02-12-07, 12:12 AM
Super Figo me keqkuptove plako. nuk thashe qe nje femre kur i jep lule domethene qe po e blen, apo gjera te tilla. ajo qe ti ke kuotuar eshte pergjigja qe i bera postimit te guest, mund ta shohesh ne faqen e pare te kesaj teme dhe do e kuptosh besoj pse fola ashtu. kalofsh mire

scorpiog
10-12-07, 11:11 PM
po e fton per kafe pra ske nevoje per dhurate ,vetem 10-15 vjecaret e shofin ashtu te dhurojne dicka se do fitojne me shume pike.................

SEND_ME_AN_ANGEL
11-12-07, 01:11 AM
po e fton per kafe pra ske nevoje per dhurate ,vetem 10-15 vjecaret e shofin ashtu te dhurojne dicka se do fitojne me shume pike.................

hahahahahaahahahahahaha je e madhe :D

Gonzillas
11-12-07, 10:38 AM
un do i dhuroja nje puthje te embel si jam vet i embel si sherbet hahahah

blingbling
11-12-07, 06:35 PM
edhe po te vrau mire ta beri :p:chair::chair::chair::makefun:

puuuuu tani e pash kte komentin, pse mo te me vrasi, oreeeeeeeeeeee katil!-merzitur-merzitur

SUPER-FIGO
14-12-07, 10:37 AM
po Mir Femrat Shqitare Nuk Jane Msu Me Lule........po Ca Te Bejme.............nuk E Kuptojne.....

SEND_ME_AN_ANGEL
14-12-07, 08:19 PM
po respekti e dashuria nuk shprehet vetem me lule plako:) ne shqiptaret dhe kur shajme, shajme me dashuri:makefun:pastaj shyqyr thuaj qe femrat shqiptare shofin permbajtjen e dikujt dhe jo fasaden, sic bejne te huajat...

blingbling
14-12-07, 08:21 PM
po respekti e dashuria nuk shprehet vetem me lule plako:) ne shqiptaret dhe kur shajme, shajme me dashuri:makefun:pastaj shyqyr thuaj qe femrat shqiptare shofin permbajtjen e dikujt dhe jo fasaden, sic bejne te huajat...

hahahahahahah sa kam qeshur, te rente pika ty :D shajme me dashuri thot, si thua ti? " te duaj moj qene" hajde ktu te te puth o kafsh!!" :rolllaughing:

SEND_ME_AN_ANGEL
14-12-07, 08:26 PM
hahahahahahaha e kemi pak te vrullshme dashurine ne shqipot. dhe mbasi mbarojne fjalet e bukra (ylli shpirti zemra etj etj) fillojme shprehim dashuri me sharje :P

SUPER-FIGO
18-12-07, 09:25 AM
PO CA ME BA .......DUHESH TA DISH TA RRESPEKTOSH FEMREN ,
NUK RRESPEKTOHET FEMRA DUKE I THANE SHPIRT O ZEMER PO ME NJE SIDHJE TE VEQANTE..........PLAKO OF ALBANIAN-merzitur

Bruno
25-12-07, 07:21 PM
Nje Trendafil, oSe Nje Parfum!

Driloni
29-02-08, 06:05 PM
Ne fillim vetem fjal koti, 80% genjeshtra - si zakonisht.

blingbling
29-02-08, 06:24 PM
LOL :rolllaughing: e paske myt forumin me postime o drilon spo i lexojm dot... :D

Driloni
29-02-08, 06:27 PM
LOL :rolllaughing: e paske myt forumin me postime o drilon spo i lexojm dot... :D

po un ju thash zonjush se e pelqej kte seksion

olgeri
05-05-08, 11:02 AM
un thjeesht do ta ftoja per kafe sa per te zgjeruar shoqerine!po ndonje obkejtiv!me vone nuk i dihet!

newyork
07-05-08, 04:31 PM
me qart se u hapet shume
kafja me nje vajze eshte menyra e shqiptareve per ta lypur
mbaj mend nje film bachelor party II
ne fillim e pyeti per pica dhe pastaj troc sex

xeni-dr
08-05-08, 03:14 AM
nje puthje besoj se i mjaton :D:D:D:D

Erion
11-05-08, 07:46 AM
Varet sa me duket interesante nese po bej te mundur qe nata mos mbaroje.

PILIVESI
11-05-08, 02:02 PM
te tregoj rreth vetes se saj ,,,,me pas shohim e bejme...

Magic Soul
27-05-08, 08:06 AM
Djema, vajzat jane si t'i mesosh, nese i con trendafil qe ne takimin e pare, ne te dytin do prese prape trendafil ajo. :D:D

S'eshte nevoja te dhurohen lule apo dicka tjeter qe ne takimin e pare, nese nuk e ndjen realisht.

SEND_ME_AN_ANGEL
28-05-08, 01:11 AM
mire e ka kjo goca lart, kujdes mos i mesoni femrat keq:bleh: