Shiko versionin e plot : Komplimenti qe ju ka pelqy me shum...
kush esht komlimenti me i bukur qe ju ka bo dikush (ose ja keni bo vetes :set:) qe ju ka pelqy me shum per momentin... ose qe e mbani mend akoma
mund te keni edhe me shum se 1
ps.un do mendohem pak per vete
psh:a ti je toce.
si te duket.
ky mka pelqy me koh
toc :makefun:
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 10:17 PM
mu mka pelqy komplimenti qe me beri 1 shoqe "ke sy shume te bukur dhe shprehes" :winner_third_h4h:
scorpiog
27-11-07, 10:22 PM
po fshinja floke ne sallonin ku punoj dhe nje burre i moshuar me tha-a te isha ajo fshesa sa i lumtur do te isha...shume i papam....
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 10:23 PM
hahahahahaahahahaha, paska qene plak vagabond ai :P
scorpiog
27-11-07, 10:25 PM
hahahahahaahahahaha, paska qene plak vagabond ai :P
edhe shume i mirembajtur,ta shikonje si me veshtronte te habiste.........
"ti nuk je normal"
hihihihi ma ben zemren mal ky komplimenti
SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 11:18 AM
hahahahaahahahaha:rolllaughing: Melody, you are crazyyyyyyyy (kushedi si tu be zemra tani, kontinent):bleh:
hahahahaahahahaha:rolllaughing: Melody, you are crazyyyyyyyy (kushedi si tu be zemra tani, kontinent):bleh:
ahahaha po me pushon zemra.. e kom pas edhe nickname ket me perpara :P
Solange
30-11-07, 02:27 PM
kush esht komlimenti me i bukur qe ju ka bo dikush (ose ja keni bo vetes :set:) qe ju ka pelqy me shum per momentin... ose qe e mbani mend akoma
mund te keni edhe me shum se 1
ps.un do mendohem pak per vete
Spara reagoj shume kur me bejn komplimente.
Ndoshta prandaj dhe tani sme kujtohet ndonje ne vecanti per te treguar.
Gjithsesi shumicen e rasteve i kaloj me nje 'thank you'.
Per mua komplimenti me i bukur do ishte nje diskutim i thell rreth jetes, artit, gjithckase dhe asgjese. :) But thats just me.
Dielli_
30-11-07, 02:40 PM
Komplimenti qe kom marr eshte ai i prof. te fizikes. Kur dola m'u pyt, m'tha: A ke msu?! Thash pooo...! Pak apo shume?! Thash: "Di sa asgje s'di", edhe me te ndigju profa k'te qe thash, m'tha: Shko n'ven, s'korrespondoje mo me ty, se po presin m'u pyt k'ta dibidusat, tha neper dhembet -(e kishte fjalen per disa shoke zhurmagji)-..!
Ky eshte Komplimenti qe kom marr noihere!
Gonzillas
10-01-08, 12:05 PM
Je si top sheqeri . Me ka thene ish e dashura ne momentin e fundit qe jemi ndare.
awwwww
po ajo per ne fund e paska len
Gonzillas
10-01-08, 01:31 PM
e pra..., prandaj e shkruajta se ishe dicka e vecante nga femrat tjera
kikirik
14-01-08, 11:10 AM
komplimenti me i bukur
ti te shkly nofllat
hahahhahahahah
hahhahahahahaha
hajde kompliment ky fito cmimin me duket lol
kikirik
14-01-08, 11:16 AM
po mi po normal. ca fitova? :vibrate:
hahahhaha do fitosh noi kompliment tjeter kur e pergatitem per nonji me te mir se ky i fundit lol
kikirik
14-01-08, 11:24 AM
thash se do me jepje ti ndo nje gje lol
blingbling
14-01-08, 12:06 PM
Mua vllai me tha nje dite:
"Moj motra sa e bukur je"
Ma beri zemren mal, te vdes un sa te mire e kam-love
qukapiku
14-01-08, 12:32 PM
ke nje sqep seksi :) me tha njona
Te marrte dreqi Shekspirin qe i ka thene te gjitha....do doja te isha ne nje veper shekspiriane per te te shprehur me ato fjale emocionet qe me jep :)....Ky eshte nje kompliment qe me eshte bere dhe i cili me ka pelqyer shume.
monaliza
15-01-08, 08:13 AM
KOmplimenti me funn,,,qe me kane bere,,,,Vdekte ajo none qe te ka lind:confused::confused::confused:,,,kur e kam ndigju ne fillim jam habit-wow
se se kisha nigju ndonjiher ate shprehje,,,,nejse:shkelsyrin:
Hot_Babe
16-01-08, 04:31 PM
me tha njeri- i paske kembet si shishe birre. i thash mbylle ti sese nuk e mblodha se cfar dmth ajo fjale hahahah kur e mora vesh jam lli tu qesh lol
Kush i mban mend. Kane thene qe jam pak mistrec tek propozimet kyt maj mend :makefun:
U r Devill ....:rolllaughing::rolllaughing: Ky ka qen komplimeti me i mire qe kam marre, puc puc... ate qe ma ka thene se e kam xhan.
hahahaha hajde kompliment :P
DarkAngel
29-01-08, 10:15 AM
nga me te ndryshmit nje ka qene i xhiro qeripket nga qe i kam te gjate si goc:D
Lady-of-Kosova
20-02-08, 08:21 AM
komplimenti qe me pelqen sum eshte kur mthojn: ki buzz tmira ket ma thojn te gjith dhe qerpikett:D
Kosovareee.
20-02-08, 08:24 AM
je llokum me arra ky kompliment me pelqen
mua zakonisht dhe shpesh here me bejne komplimente per syte.
por edhe per karakterin qe kam.
Driloni
28-02-08, 05:19 PM
mafi je pasha nanen, pernjemend car je, s'ka me ty.
komplimenti qe me kane bere me shume eshte qe kam sy shume te embel e te qeshur .po ajo qe mua me pelqen me shume eshte kur me thone qe jam shume diplomate.
PaFjalė.com