PDA

Shiko versionin e plot : Xhemi Shehu,mė sė fundi studente

~Shkodrane~
27-11-07, 11:54 AM
Xhemi Shehu,mė sė fundi studente

Njėherazi duke u larguar edhe nga spektaklet, apo edhe nga projektet qė e lidhnin atė me Italinė. Tani pėr tė ėshtė vetėm shkolla. Edhe pse zėrat e pėrfshijnė atė nė njė projekt tė madh, ku nė fillim tė vitit 2008 ajo do tė rishfaqet si prezantuese.

Megjithatė, tashmė janė vetėm zėra. Vetė Xhemi nuk e ka pohuar njė gjė tė tillė, por e pranon se ka dėshirė qė tė shfaqet sėrish nė ekran, e ndoshta me njė spektakėl edhe mė tė madh se “Portokallia”, ku ajo do tė jetė e vetme pėr tė mbizotėruar skenėn.

http://img136.imageshack.us/img136/9677/xhemi11zo9.jpg (http://imageshack.us)

qukapiku
27-11-07, 11:56 AM
Duhet theksuar se XHEMI SHEHU esht ne Universitetin Europian te Tiranes ku jam dhe un meqe ra fjala dhe esht goca me embel :)

SENSUALI_TR
27-11-07, 11:56 AM
Mos ma shani shume XHEMIN se kam kolege shume te mire:)

MoonLight
27-11-07, 12:02 PM
I rroft bukuria ish chatistes

qukapiku
27-11-07, 12:03 PM
Me cfar nickname hynte xhemi ?? Se besoj te ket qen chatiste

MoonLight
27-11-07, 01:10 PM
I've heard it from the horse's mouth, sic thuhet ;)

SENSUALI_TR
27-11-07, 01:15 PM
Mund te kete hyre para shume kohesh kot ndonjihere per te kaluar kohen por kshu rregulihst sebsoj sepse e njoh shume mire personlaisht dhe nuk eshte e dhene shume pas internetit.

MoonLight
27-11-07, 01:16 PM
:) Te fala bej ;)

SENSUALI_TR
27-11-07, 01:18 PM
Te fala pac:shkelsyrin:

SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 01:19 PM
kush o xhemi? futet ne kte forum?

SENSUALI_TR
27-11-07, 01:20 PM
Hahahhaa jo nuk futet XHEMI eshte kjo kliko ne GOOGLE IMAGES me emrin XHEMI SHEHU dhe e shikon vet kush eshte ose tek TOP-CHANNEL :)

MoonLight
27-11-07, 01:21 PM
kush o xhemi? futet ne kte forum?

hahahahah ti ngordhc se me bere te qesh. Jo jo, nuk eshte. Xhemin e shikojme ne TV ose te universiteti tirones.

SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 01:22 PM
ahaaaaaaaaa, qenka vipse :D epo se lexova qepar qe ishte futur ne chat, thashe te dija kush ishte me ca nicku futej se mbaj mend qe i kam dhene ban njerit me nick xhemi, thashe mos ishte kjo goca qe thoni ju :P

SENSUALI_TR
27-11-07, 01:22 PM
hahahahah ti ngordhc se me bere te qesh. Jo jo, nuk eshte. Xhemin e shikojme ne TV ose te universiteti tirones.

Tek Universiteti Europian i Tiranes ku jam dhe une prandaj them qe e njoh dhe e kma mikeshe te mire:) sic tha dhe qukapiku me larte;)

MoonLight
27-11-07, 01:24 PM
Tek Universiteti Europian i Tiranes ku jam dhe une prandaj them qe e njoh dhe e kma mikeshe te mire:) sic tha dhe qukapiku me larte;)

:) Hmm nuk eshte cupe e keqe, pavaresisht se une e kam njohur vite me pare :)

SENSUALI_TR
27-11-07, 01:25 PM
:) Hmm nuk eshte cupe e keqe, pavaresisht se une e kam njohur vite me pare :)

Aspak se ne paraqitje mund te duket por si njeri eshte shume e mire e sinqerte me ne shoqerine mbi te gjitha dhe shume e thjeshte ja sot ne party me ate do iki po te lini ju :shkelsyrin: :)

SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 01:25 PM
ore sa shoqeri paska kjo xhemi se te gjithe e njifkeni ju :P me duket vetja si i parendesishem tani :(

MoonLight
27-11-07, 01:28 PM
ore sa shoqeri paska kjo xhemi se te gjithe e njifkeni ju :P me duket vetja si i parendesishem tani :(

Ah ti ngordhc. Te puth fort se me kenaqe sot ne forum. Une Xhemin e kam njohur, jemi larguar shume tashme. Ne pole te kunderta...eh si cdo shoqeri tjeter

Melody
27-11-07, 01:31 PM

don't worry as un se njof lol po emrin e ka te vecant ama

SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 01:36 PM
Ah ti ngordhc. Te puth fort se me kenaqe sot ne forum. Une Xhemin e kam njohur, jemi larguar shume tashme. Ne pole te kunderta...eh si cdo shoqeri tjeter

prit te mendohem dhe une per ndonje vip qe njoh, te shes pak mend :P ah po, njof gzimin qe ka bilardon ke konferenca pezes. plasni nga inati :makefun:

SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 01:37 PM
don't worry as un se njof lol po emrin e ka te vecant ama

gjate mbase e ka xhemile, u never know :D te presim moonlight mos na jep ndonje informacion te sakte

Melody
27-11-07, 01:37 PM
ahaha Xhemile Shehu e ka
tamam si gjyshja ime prandaj thash lol

SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 01:42 PM
epo e gezofte emrin pra :D mire qe s'e kam une qeramudin per vete te pakten

Melody
27-11-07, 01:50 PM
hahahah pse gjyshi jot i bi me ate emer lol

SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 02:38 PM
:rolllaughing: :rolllaughing: :rolllaughing: jo mi une gjyshin e kam pas partizan jo hoxhe fshati :P

Melody
27-11-07, 03:19 PM
lool jo po pyta un se si dihet lloj lloj modash

Soldier_OF_Fortune
29-11-07, 07:19 AM
Xhemi osht nji (ta them tek veshi o SEND_ME_AN_ANGEL) :p

Amantia
29-11-07, 04:15 PM
Dje mua me than qe emrin e vertet kjo Xhemi e kishte Xhemile.:D...

ShijaksI
29-11-07, 09:05 PM
Sa t'modhe e paskeni bo ket teme.
Duhet te theksoj dicka.C'do femer/mashkull qe prezanohet ne ekran ose ne Top-Channel ben emer.Studente,xhemile,e shemtut,chatiste,forumiste...e kujt i interesojn kto se di,leqe ju interesojn juve qe shkruani.Ku rri Shqiptari shkret pa llap,pa bo noi thashathem. :)

SEND_ME_AN_ANGEL
30-11-07, 12:17 AM
rri se shyqyr qe kemi dhe ata "vipa" qe kemi :P hahahahahahahaa:rolllaughing:

blingbling
30-11-07, 11:54 PM
Te gjith na dolen shoqeri e ksaj XHemit, kush o kjo njeher? Un kam komshi Eminemin hahahah

blingbling
01-12-07, 12:00 AM
E google-ova ket xhemen, edhe me doli nje goc me makjash shume te tepruar,( kushedi si duket pa tualet hmm lol) sikur e kishe ly me furce, edhe vetem foto me brek, me sytjena, me kembe hap e me kembe perpjet pashe LOL:pepsi542::pepsi542:

Melody
01-12-07, 12:14 AM
meqe ma kujtove ti bling ket punen e google thash te shof edhe un iher ca fotosh ka lol edhe tgjitha ashu sic the ti ama gjeta nji me fustan... te pakten ktu duket mir

http://img148.imageshack.us/img148/2484/xhemibx1.jpg

blingbling
01-12-07, 12:45 AM
Mir jo keq, hajde ti biem daulles pra meqe u be studente me ne fund!!:gandalf::ctrl_alt_suppr:

ShijaksI
01-12-07, 01:20 AM
blinge Pse s'bohesh VIP ti(me dasht ti te thy ne mes :D) ?S'je katagoria Xhemit pranej.Xhemi(me shoqe) se ka te veshtire me i hap komet ;)
Nji te hapme komve i bo motra,oplaaa...fitoj punen,shkollen,u bo VIP-e.
Si puna Xhemit osh mush Tirona plot,jan bo si gropat e rrugve.

blingbling
01-12-07, 01:38 AM
blinge Pse s'bohesh VIP ti(me dasht ti te thy ne mes :D) ?S'je katagoria Xhemit pranej.Xhemi(me shoqe) se ka te veshtire me i hap komet ;)
Nji te hapme komve i bo motra,oplaaa...fitoj punen,shkollen,u bo VIP-e.
Si puna Xhemit osh mush Tirona plot,jan bo si gropat e rrugve.

Bling-ja ska nevoj me hap komet qe te fitoj shkollen, shyqyr zotit pak nga pak po e mbaroj :D :D

ShijaksI
01-12-07, 01:40 AM
Se mos keqkuptohesh ti ri :D
S'te krahasoj aspak me Xhemilen ;)

VajzaVlonjate
10-12-07, 12:33 PM
E ca do te thote kjo.
Te tere vemi ne shkolle te larte full time edhe punojme full time.

Xhemi nuk eshte e para qe po e bene nje gje te tille. :D

Une i uroi suksese ne shkolle edhe me mendje ne koke se shkolla ka me shume rendesi per te se karjera, karjera iken edhe vjene, sa per trute e kokes po te iken nuk te vine me.

blingbling
10-12-07, 01:20 PM
Se mos keqkuptohesh ti ri :D
S'te krahasoj aspak me Xhemilen ;)

ok riiiiii :D

SENSUALI_TR
10-12-07, 01:38 PM
E google-ova ket xhemen, edhe me doli nje goc me makjash shume te tepruar,( kushedi si duket pa tualet hmm lol) sikur e kishe ly me furce, edhe vetem foto me brek, me sytjena, me kembe hap e me kembe perpjet pashe LOL:pepsi542::pepsi542:

Dhe pa tualet Hott une e shoh perdite dhe ne jeten reale nuk ben shume tualet pastaj ju e keni zakon ne pergjithesi qe dickaje te bukur ti nxirrni ndon je te mete.

blingbling
10-12-07, 01:46 PM
Dhe pa tualet Hott une e shoh perdite dhe ne jeten reale nuk ben shume tualet pastaj ju e keni zakon ne pergjithesi qe dickaje te bukur ti nxirrni ndon je te mete.

hahahahahahahaha, JU? kush jane kto JU?

Eshte hott per ty se eshte prezantuese a ku di un se di ca eshte se kam pare ndonjehere. Un se shava mer, thash ate qe pashe, ato lloj fotosh me dolen un s'genjeva :D

SENSUALI_TR
10-12-07, 01:47 PM
hahahahahahahaha, JU? kush jane kto JU?

Eshte hott per ty se eshte prezantuese a ku di un se di ca eshte se kam pare ndonjehere. Un se shava mer, thash ate qe pashe, ato lloj fotosh me dolen un s'genjeva :D

Normale qe per mua por po them ne jeten e perditshme ne shkolle dmth qe e shoh se e n joh personalisht vjen shume thjesht pa tualet te renduar dhe ngjan shume e mire.

blingbling
10-12-07, 01:51 PM
Normale qe per mua por po them ne jeten e perditshme ne shkolle dmth qe e shoh se e n joh personalisht vjen shume thjesht pa tualet te renduar dhe ngjan shume e mire.

ok pra:yawn431:

Dielli_
10-12-07, 03:42 PM
Une se kam njof me pare kete Xhemi Shehu derisa e pash ne nje emision televiziv Zone e Lire me ate regjisorin qe e kishte perfshi skandali per biletat e teatrit kombetar. :( :( :(

Melody
11-12-07, 09:42 PM
ke kjo fotoja ktu vallaj ma mbush edhe mu synin.. duket si adriana lima

http://img69.imageshack.us/img69/1511/xhemisn8.png