Shiko versionin e plot : Cfare Do Ti Thonit Te Dashurit ose te dashures Ne Kete Moment...
selina 87
27-11-07, 10:13 AM
cfare do ti thonit personit te zemres ne kete moment....:shkelsyrin:
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 10:15 AM
kjo teme vetem per gocat eshte? se pashe titullin e topic "cfare do ti thoni te dashurit ne kete moment" :P pa ndryshuar titulli refuzoj te pergjigjem sepse s'dua te kete keqkuptime :P
Te dashures nese me degjon ne kete moment do ti thoja : me ka marre malli per ty....
selina 87
27-11-07, 10:19 AM
kjo teme vetem per gocat eshte? se pashe titullin e topic "cfare do ti thoni te dashurit ne kete moment" :P pa ndryshuar titulli refuzoj te pergjigjem sepse s'dua te kete keqkuptime :P
okej ke te drejte...tani besoj se do shohim ca do i thoshe te dashmes tate...
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 10:20 AM
keshtu po ka lezet :D puna eshte se une s'kam fare te dashur :P
MoonLight
27-11-07, 10:32 AM
Sa me pelqeu ajo unaza :D
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 10:34 AM
paske gjet cun per shpi derisa te ka blere unaze :D hajde te trashegohesh pra e na thirr ne dasem :pepsi542:
MoonLight
27-11-07, 10:40 AM
:rolllaughing: ajo ishte fjalia per cupat e reja. Une jam e martuar prej kohesh :) Por me nje fjale te tille do te te genjeje ndonjera edhe ty, kur te kaloni se bashku krahas ndonje Tiffany's store do te te thote 'shpirti sa po me pelqenka ajo unaza' e qe keshtu, ti i qorruar nga buzeqeshja marramendese e saj, ti nuk mendon, por vepron duke i propozuar per martese aty :D
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 10:45 AM
hahahaahahahahahhahahahaahahahahaahahaha c'me shkrive:rolllaughing::rolllaughing::rolllaughing:: rolllaughing: po pse me ndjell ters aman, une njeri i mire, s'i bie ne qafe kujt :P
ahahahah angel ti paske frik nga shum gjona ke frik se mos i con rreze te dashures ajo unaza eee?
lum kush do te mari lol
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:06 AM
pergjigju pytjes ti, mos bej devijime si Schumacher kur parakalonte Hakkinen :P
P.S. ca rrezesh mi, se mos do blej unaze prej uraniumi une :P
pergjigju pytjes ti, mos bej devijime si Schumacher kur parakalonte Hakkinen :P
P.S. ca rrezesh mi, se mos do blej unaze prej uraniumi une :P
loool kjo tema ska lidhje me mu se skam te dashur po po tme nigjote do i thoja t'hongshin qent :P
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:12 AM
hahahahaahahaahahahahahahaha, une po te kisha do i thoja "te zente gjumi ke shinat e trenit" sa e keqe qe je ti mendo ta hane qent cunin e botes, sa me dhimbje qe vdes :( :p
~Shkodrane~
27-11-07, 11:17 AM
Une ne kete momente do i thoja qe sta fal asnjeher qe si mbajte premtimet
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:19 AM
Une ne kete momente do i thoja qe sta fal asnjeher qe si mbajte premtimet
ky eshte i dashuri aktual apo ishi?:set:
~Shkodrane~
27-11-07, 11:20 AM
ky eshte i dashuri aktual apo ishi?:set:
ka nje jav qe jam ndar :(
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:22 AM
awwwww me vjen keq :(
~Shkodrane~
27-11-07, 11:26 AM
awwwww me vjen keq :(
flm,ca ti besh qe ka njerez qe sdin te dashurojne
qukapiku
27-11-07, 11:54 AM
Zemer te dua te adhuroj te mendoj cdo sekond te jetes sime dhe te perqafoj nga larg
quku jot
selina 87
27-11-07, 01:30 PM
do i thoja qe me mungon shume.....
MoonLight
27-11-07, 04:23 PM
Cfare do i thoja ne kto momente: Shko laj enet:bleh:
kur do te kem hapsiren time.
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:17 PM
Cfare do i thoja ne kto momente: Shko laj enet:bleh:
ja paske futur te dyja kembet ne nje kepuce :P une kur te me mbushet mendja te lidhem do i them "ik me merr nje birre tjeter ne frigorifer por mos kalo para televizorit pa mbaruar pjesa e pare e ndeshjes se champions league"
scorpiog
27-11-07, 11:20 PM
Zemer te dua te adhuroj te mendoj cdo sekond te jetes sime dhe te perqafoj nga larg
quku jot
hajt me e lave gojen......................................he se tallem
scorpiog
27-11-07, 11:21 PM
hihihihihihiihiiiiiiiiiiiiii do shkosh te me blesh turshi??????????????
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:23 PM
eh cna polli belaja me keto turshite :P
scorpiog
27-11-07, 11:24 PM
eh cna polli belaja me keto turshite :P
shi ky ty te polli apo mu qe vdiqa,epo cna gjeti
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:27 PM
po ngaqe ma bere mendjen sallate me turshite, me duket dhe mua sikur me ka marre malli per turshi :P une ne keto momente do i thoja te dashures inekzistente "beji pak turshi kesaj scorpiog se ndryshe do te le fare" :bleh:
scorpiog
27-11-07, 11:28 PM
po ngaqe ma bere mendjen sallate me turshite, me duket dhe mua sikur me ka marre malli per turshi :P une ne keto momente do i thoja te dashures inekzistente "beji pak turshi kesaj scorpiog se ndryshe do te le fare" :bleh:
hahahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahaha sa i mir puc
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:29 PM
muaq back :D ja prit sa te fejohem une dhe do te bej dhurate 1 fuci me turshi vendi. ti nderkohe bli llokumet :pepsi542:
scorpiog
27-11-07, 11:31 PM
muaq back :D ja prit sa te fejohem une dhe do te bej dhurate 1 fuci me turshi vendi. ti nderkohe bli llokumet :pepsi542:
mor po me llokume e bakllava dhe oriz vetem mu fejo ti...............
monaliza
27-11-07, 11:51 PM
AMAN MI SCORPIOG SE PO TI SJELLIM TURSHITE KE SHPIA:shkelsyrin:,,,THUJ CA LLOJ DON TI,,PATLLIXHANE,DOMATE, APO LAKRAME FUCIE:punch:...LOL...EDHE TI SEND ME AN ANGEL E KE FAJIN QE JA NGRITE MENJEN GOCES:busted_red:...TE PAKTEN BEHI ATO QIQRRAT NE HELL:shkelsyrin:
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:54 PM
un sdi as me ly buken me gjalpe jo me bo qiqra ne hell qe duhet te kesh bere 5 vjet shkolle guzhine qe tja marresh doren :P ishalla po na e ze gjumi scorpiog, se po na futet prape online pastaj e bertet "dua turshiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"
SUPER-FIGO
28-11-07, 09:53 AM
DO TE THOJA:: 6 L UNICO MIO SOLE CHE MI SCALDI SEMPRE.:makefun:
SEPSE SHQIP MUK E KUPTON SHUME.
Gjume te embel :) .....sapo erdhi nga puna dhe eshte i lodhur,u shtri te flere.
Ah dhe sigurisht qe eshte gjithmone ne mendimet e mia.
Do i thoja qe me ka lodhur psiqikisht tani, po aman ne mendjen time , se po ja thash :chair::chair::chair::chair::chair:
selina 87
28-11-07, 01:47 PM
Do i thoja behu i bukur e ik ne party...:)
SEND_ME_AN_ANGEL
28-11-07, 04:45 PM
kujdes selina se ne party ca s'ndodh sidomos kur njerezit behen te bukur :fisch:
ahahahha sa i keq po cdo ti fusesh ne sherr kot o sherrxhi :P
SEND_ME_AN_ANGEL
28-11-07, 06:47 PM
joooooooo un cun i mir, engjell fare :D
MoonLight
28-11-07, 08:31 PM
ja paske futur te dyja kembet ne nje kepuce :P une kur te me mbushet mendja te lidhem do i them "ik me merr nje birre tjeter ne frigorifer por mos kalo para televizorit pa mbaruar pjesa e pare e ndeshjes se champions league"
Un si kam fut asigjo :D ia ka fut vet vetes :makefun:
Tashi, ai per cdo mjes thote lum un, paskam qen i hum pa ty me pare :makefun:
SEND_ME_AN_ANGEL
28-11-07, 09:25 PM
awwwwwwwwwwwwwww that's sweet :) prape une them qe burri e ka vendin tek kolltuku perballe televizorit :P (mbase kur te fejohem do flas ndryshe ku i dihet :P)
MoonLight
28-11-07, 09:27 PM
hahhahahahahaha ah mo yllo do te dhimbset e sdo dush ta lodhesh :D
:makefun:
SEND_ME_AN_ANGEL
28-11-07, 09:31 PM
ehhhhhhh c'jeni ju gocat, ta merrni kalane nga brenda :P mu kujtua nje barcalete. kur u martua nje vajze e jema e porositi "te keqen mami mos debato asnjehere me burrin tend, fillo gjithmone te qash" :makefun:
MoonLight
28-11-07, 09:32 PM
hahhahaha kjo puna kalase osht e vertete. Kshu mka thon ene ai zotnia im :rolllaughing: po cfaj kemi ne se sjeni ustallare tamom ju :rolllaughing: :makefun:
SEND_ME_AN_ANGEL
28-11-07, 09:35 PM
epo po rame brenda ne, hapen dyert e kalase vete, sado te trasha ti kete muret :P edhe rojet hedhin armet e dorezohen :P
scorpiog
28-11-07, 10:21 PM
do ti thoja-te ta haj icik zemren:shkelsyrin::shkelsyrin::shkelsyrin:
SEND_ME_AN_ANGEL
28-11-07, 10:25 PM
kanibale :P:makefun:
scorpiog
28-11-07, 10:26 PM
kanibale :P:makefun:
e pranoj,jam fajtore:makefun:
I dashur.......
Me ke lenduar pa mase.....Thelle ne thellesine e shpirtit qendron Dhimbja qe nuk gjen prehje.
Valle mund te quhet kjo dashuri ? Apo ndoshta njerezit hipokrit keshtu dashurojne ??
Se di.......
Do jete kjo ndoshta nje nga ligjet e Natyres ......qe une sdo ti kuptoj kurre ,:(:(:(:(:q:q
Dredhza
01-12-07, 05:11 PM
Do i thoja... Grow Up!
SEND_ME_AN_ANGEL
01-12-07, 11:40 PM
I dashur.......
Me ke lenduar pa mase.....Thelle ne thellesine e shpirtit qendron Dhimbja qe nuk gjen prehje.
Valle mund te quhet kjo dashuri ? Apo ndoshta njerezit hipokrit keshtu dashurojne ??
Se di.......
Do jete kjo ndoshta nje nga ligjet e Natyres ......qe une sdo ti kuptoj kurre ,:(:(:(:(:q:q
that is sad :( te isha une kaq i merzitur do ja nxirja nervat partneres ose ish partneres, nuk do rrija pa ja thene nja dy llafe...
selina 87
03-12-07, 12:20 PM
do i thoja...:q:q:q:q
Kurse une do ti thoja ....:fisch:?????
SEND_ME_AN_ANGEL
03-12-07, 03:09 PM
do i thoja...:q:q:q:q
sa te prekshme dhe ju gocat :) stand up for yourselves
Do ti thosha se mu dogj nr i celularit :qaj:....prandaj neser te me marre tek telefoni i punes qe te lem takim :)
selina 87
04-12-07, 04:53 PM
do i thoja...:mfr_closed2:....sei i migliore pero.....
Leopard
05-12-07, 06:44 PM
Un per vetem time do ti thoja.....asgje se skam te dashur hahha lol:rolllaughing:
Driloni
29-02-08, 06:07 PM
Si guxon te me besh telefont kaq von?? A s'mendon se un n'ket koh flej??
blingbling
29-02-08, 06:27 PM
Do i thoja.... I LOVE YOU MAN!!! :D
sweet_s_shejtone
01-03-08, 11:16 AM
do i thoja qe je gjeja me e mire ne jeten time...:)
Do i thoja Jeta Ime je Yll Bote
DO TI THEM SE ME MER MALLI.JETOJME ME KM POR NE ZEMRAT TONA JEMI ME mm UN DO KALOJ CDO LIMIT PER TY!DITET SHKOJNE DHE NJE DITE ME TE BUKUR SEC KEMI PO E PRESIM!!
SEND_ME_AN_ANGEL
05-06-08, 07:15 PM
do ti thoja muahhhhhhhhhh
Magic Soul
06-06-08, 11:17 AM
waaaa angel paska zene te dashuuuuuur :D, ku i ke llokumet ri dreq? :D:D:D
Une s'e di se ca do i thoja, se s'kam te dashur, :)
SEND_ME_AN_ANGEL
06-06-08, 01:13 PM
mos me bej te skuqem se jam tip i turpshem:bleh: ja prit te fejohem e do jesh kryetarja e krushqve te forumit, do hash llokume sa do shkepesh:D
Magic Soul
06-06-08, 07:00 PM
waaaa po une s'i ha llokumet, :D :D:D dhe du' me qene nusja e forumit, jo kryetarja e krushqve, sikur me qene parlamenti i forumit, :D
engjelli yt
08-06-08, 05:27 PM
UN DO I THOJA:GJITHCKA PER MUA ESHTE DASHURIA JOTE.zeri yt ne mengjes dhe kur bie te fle ne darke.shpatulla jote qe me ngushellon,dhe duart e tua qe me perkedhelin.QENJA JOTE ME KOMLETON...
sweet_s_shejtone
13-06-08, 02:48 PM
une do i thoja te dua shume je jeta ime...me mungon shume e shpresoj te jemi bashke se shpejti...
blingbling
15-06-08, 04:25 PM
Do i thoja...: ooooo sa te dua un e di? Dhe do hapja krahet :D
lepurushja
14-08-08, 03:57 AM
nese me degjone ne keto momente do ti thoja qe me ka mare malli dhe se e dua shume zemer doja ta ktheja kohen pas per te ndenjur me ty
qe jam e lumtur qe jam me te, se ai eshte gjysma ime dhe se mezi po pres te behemi tre :D
qe jam e lumtur qe jam me te, se ai eshte gjysma ime dhe se mezi po pres te behemi tre :D
bella, do ftoni vjehrren te jetoj me ju?? hahhahahahhahahah
Une do i thoja: Te dua sa vet jeta ime, sepse pa ty une nuk kam jete!
do ti thoja qe me mire te mos me kerkoje me, sepse gjendem ne anen tjeter te medaljes
sweet_s_shejtone
24-08-08, 09:44 AM
do ti thoja qe me mire te mos me kerkoje me, sepse gjendem ne anen tjeter te medaljes
egzaktesisht ku??? ma thuaj vendin te te gjej me lehte...:)
egzaktesisht ku??? ma thuaj vendin te te gjej me lehte...:)
ja ketu mbrapa :D
http://www.freefoto.com/images/04/28/04_28_22---One-Penny-Coin_web.jpg
sweet_s_shejtone
25-08-08, 01:07 AM
ok...prit se erdha aty mbrapa monedhes...:chair:
Sunset girl
16-09-08, 08:13 PM
Do i thoja qe e kam Yll
do i thoja me prit se erdh
PeTiT cOeUrE
01-10-08, 07:26 AM
Qe koha nuk kalohet pa te .....
Qe jam e lutur,edhe nje jav do jem me te....
Do i thoja edhe pse me mungon shume jeta leviz sic levizim ne(njerzit)
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ehh
te dua shume engjelli im:snog:
te kam xhan:couple_inlove:
Eloidette
13-09-11, 03:29 PM
kam filluar te te rindjeje
Eloidette
06-10-11, 03:28 PM
Don't lose faith. I'm convinced that the only thing that kept me going was that I loved what I did. You've got to find what you love. And that is as true for your work as it is for your lovers. Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle. As with all matters of the heart, you'll know when you find it. And, like any great relationship, it just gets better and better as the years roll on. So keep looking until you find it. Don't settle.
Listening this i remembered ALL ABOUT US
http://www.youtube.com/watch?v=RIyeKCA5JwY
and i realised that i still feel For You my Green Eyes
anxhelatr
09-10-11, 02:54 PM
Je njeriu mė i mrekullueshem qe kam njohur> te dua shume>
Eloidette
22-10-11, 12:39 PM
NOTHING ELSE MATTERs !!!
LAZDRAJKA
25-10-11, 11:01 AM
do i thoja se edhe pak jemi bashk xD :P
kaq shume dedikime sa ka bo Fiori.......vec ti shifte goca!
ana sweet
14-11-11, 10:34 AM
me mungon... :(
se je e gjith jeta imee2701
Eloidette
27-01-12, 10:23 PM
hic :D asgje publike :D
ShabanCakolli
05-05-12, 01:36 PM
hehe,me beje nje kafe,se u lodha ne forum
PaFjalė.com