Shiko versionin e plot : Do e merrnit dike mbrapsh edhe pse ju ka lenduar ???
Te dashur forumista .
Kisha nje pyetje persa i perket te dashuruarve ,Ju ka ndodhur ndoshta te ndaheni nga nje njeri qe vertet e keni dashur ,,,,,dhe ndoshta arsyet jane te ndryshme . Por Pyetja eshte Do e merrnit mbrapsh kte njeri edhe pse ju ka lenduar ??
Do harronit ate dite kur me nje menyre te ftohte do ju kete thene .....Duhet te ndahemi bla bla bla ?????:chair:
Mendimet e lira .....:)
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 12:38 AM
ne qofte se me ka lene ajo, nuk ka shume shanse ti kerkoj te lidhemi prape :) ne qofte se e kam lene une, ndoshta...
varet pikerisht nga ato arsyet e ndrryshme puna... gjithsesi nqfse ajo lidhje ka perfunduar ne ndarje dmth ka pas dicka qe nuk shkonte ,vjen verdall e prap ne ndarje kthehet...
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 12:42 AM
shume e drejte. nqs ka perfunduar me ndarje, te dyja palet do te kene disa rezerva ndaj njeri tjetrit, jo gjithmone por ka mundesi...dhe ka mundesi qe pas rilidhjes, sherri me i vogel te kthehet ne nje gje te madhe. nuk ndodh gjithmone por ndodh...
edhe kjo qe the ti shum e vertet :) nga eksperienca personale... kur rilidhesh ska me lezetin qe kishte para ndarjes...
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 12:47 AM
e pra, prishen iluzionet :(
monaliza
27-11-07, 12:59 AM
Eh po u ndah njihyer robi sa vlen te lidhesh prap,,,si eshte ajo shprehja po u kris kristali:punch:...nuk ngjitet prap,,,cdo perfundim e ka nji arsye,,,nuk ndahet njerezia kot,,megjithate eshte gjithmone me mire te ndahesh si ne heshtje sepse po u mondove te sqarohesh,,,hajt te ndahesh pastaj:set:
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 01:01 AM
ke te drejte ketu. ta prishin mendjen femrat, nuk ndahesh dot pastaj :P
Eh po u ndah njihyer robi sa vlen te lidhesh prap,,,si eshte ajo shprehja po u kris kristali:punch:...nuk ngjitet prap,,,cdo perfundim e ka nji arsye,,,nuk ndahet njerezia kot,,megjithate eshte gjithmone me mire te ndahesh si ne heshtje sepse po u mondove te sqarohesh,,,hajt te ndahesh pastaj:set:
So kjo e ndamja ne heshtje i bi qe mos tja shpjegosh te dashurit arsyen qe po ndaheni?? E para kjo per mu i bi si munges respekti ndaj ati dmth qe ai sja vle ti japesh as shpjegim... dhe esht e vertet ca mund ta meritojn shum mir por se di edhe po te ndaheshe dikush me mua do doja te dija arsyen te pakten
do e merja dhe kesaj here nuk do i lija vend lendimit me.
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 10:28 PM
si sdo i lije vend lendimit me?:set:
scorpiog
27-11-07, 10:31 PM
une e kam kshu po u ndava ose me la qe sme ka ndodhur(sa egoiste do thoni jam)ka mbaruar ajo histori per mua,nuk e diskutoj me,por edhe kur e marr vendimin te ndahem kam arsye te forta jo kot................
Albanian_Cutie
16-12-07, 04:32 PM
Kam frike qe do ta beja ate gabim: te pranoja perseri te vazhdoja me nje person i cili mund te me kete zhgenjyer me sjelljen e tij, me ndjenjat karshi meje apo edhe te me kete tradhetuar (duke saktesuar ne kete rast te fundit qe edhe pse mund te kete kaluar ne akt e mohon para meje). Do ta beja ne radhe te pare per hakmarrje ndaj tij, njekohesisht edhe per ne nje fare menyre vetedenim.
Do ta pranoja me paramendimin qe nuk do ishte me ai personi me te cilin do ndertoja te ardhmen time, as supi ku do te gjeja mbeshtetje..
Amantia
16-12-07, 04:50 PM
To love is to be happy with...........nese dikur te ka bere ose keni qen te lumtur e me pas te ka shkaktuar dhimbje mendoj se mund ta kete perseri fuqine te te bej te lumtur ......situatat ndryshojne dhe njerezit evolojne me kohen ....
Por nese gjate gjithe kohes qe keni qene bashke ke pas me teper dhimbje te kthehesh mbrapsht eshte low self esteem ...
Cdo situate eshte kaq e ndryshme nga tjetra dhe maredheniet ne nji lidhje kaq te komplikuara sa asnji smund te japi kurre receta ....dhe kto lloj vendimesh udhehiqen me teper nga instiktet e brendshme .....
Solange
22-12-07, 07:53 PM
Cdo person ka te drejte per nje shanc te dyte por s'eshte e then qe cdo personi duhet ti jepet ky shanc.
Nqs nje personi me jep te besoj qe 'ka ndryshuar' dhe i njejti gabim nuk perseritet atehere them qe po, pse jo.
[Por duhen argumente te forta dhe bindese per kete.]
Ne fund te fundit asnjeri nuk eshte perfekt.
Varet Sa e Madhe Do Ishte Ndjenja Per Te, Por Do Mundohesha Te Largohesha Nga Ajo!
VajzaVlonjate
26-12-07, 01:40 PM
ne qofte se me ka lene ajo, nuk ka shume shanse ti kerkoj te lidhemi prape :) ne qofte se e kam lene une, ndoshta...
pse ti qenke me i mire se jao keshtu.
Edhe ajo thote te njejten gje ne qoftese e kaem lene uen e mar ne qoftese me ka lene ai nuk e mare :P :P
Sa per veten time jo nuk e merja mbrapsh, arsyja eshte sepse une e di se sa me dhembi shpirti kur u ndave me ate njeri pse te lidhem une prapa edhe kur e di qe eshte nje cence qe te ndahemi prape.
SEND_ME_AN_ANGEL
26-12-07, 03:43 PM
normale qe jam me i mire :D nqs une le dike e bej per arsye te forta
Nese besimi,respekti,vleresimi me eshte shkelur nga ky ish i dashur,nuk besoj se do ta doja perseri.Ndarja ka ardhur per nje arsye te forte dhe kjo eshte prezent ne faktin qe ndihem akoma e lenduar.
Buka e thyer ne ngjitet me...ndoshta edhe ndjenja sado e forte te jete,ka dyshime dhe do jete gjithmone ne konflikt te brendshem me besimin ne kete rilidhje.
Dredhza
28-12-07, 11:03 AM
Varesisht per cfare arsye do te vjen deri te momenti i tille...:mfr_closed2:
Driloni
29-02-08, 05:43 PM
Ncuq...kuuuuuuuuuuuurren e kurres jo!! Pasha mamin tim qe e dua me zemer e shpirt kurr jo!! Te thash njeher lamtumir, tek un kthim me s'ka!! Cfar!! Vetem tema kshu virtualisht me nevrikos e le me ta fal!!
PaFjalė.com