PDA

Shiko versionin e plot : Naten...

bella
26-11-07, 07:17 PM
Cfare pelqeni nga ndejtja zgjuar naten? Perse preferoni te mos flini naten e te flini gjate dites? (kush mundet)...Eshte nje corientim orari qe vjen si pasoje e punes apo studimit apo me vetedije ju pelqen te rrini zgjuar naten??..Cfare ju jep nata qe dita nuk mund t'jua jap??

SEND_ME_AN_ANGEL
26-11-07, 09:28 PM
nata eshte me e qete, me e thelle dhe me mistike :) edhe qielli naten eshte me i bukur

Melody
26-11-07, 09:57 PM
angel mir e ke ti lol

kam ven re qe naten me punon trruri icik me shum se zakonisht... me lindin ide interesante planifikoj shum gjera dmth... nejse si perdundim me pelqen shum nata

im not a morning person at all...sic e kan msuar familja dhe shoqeria ime.. qe po me zgjove ne mjes sidomos fundjav pergatitu per ca ulerima te mdhaja edhe ca or turi te nevrikosur lol

SEND_ME_AN_ANGEL
26-11-07, 10:09 PM
hahaha dhe une i njeiti tip jam. per mua para ores 11 eshte very very early :P zakonisht kam qef te zgjohem ne orarin 11-1. po u zgjova para me vete dita ters :(

scorpiog
26-11-07, 10:15 PM
vallai une srri dot pa gjumin e nates,me pelqen nata per nje fare kohe por edhe gjumin du ta bej,diten nuk fle dot............

SEND_ME_AN_ANGEL
26-11-07, 10:16 PM
qenke morning bird :)

Melody
26-11-07, 10:18 PM
hahaha dhe une i njeiti tip jam. per mua para ores 11 eshte very very early :P zakonisht kam qef te zgjohem ne orarin 11-1. po u zgjova para me vete dita ters :(

ahahaha uaaaa per zotin un nji dit i shkrujta note ktyre ke dera dhomes time "Du te flej gjum, po me lujte... te rujt ai zoti lart" loool mami me ngriti se po qeshte... ja fala ate her dmth sa u msun tani lol

SEND_ME_AN_ANGEL
26-11-07, 10:20 PM
hahahahahahaahahaha ti qenke e forte. kurse une kam ore biologjike, kur me con mami ma ben cohu ora 1, i them pse rren eshte 12, pastaj shof oren ne celular dhe fiks 12 eshte gjithmone :p para 12es dhoma ime eshte shtetrrethim, nuk lejohet me hy per asnje arsye.

Melody
26-11-07, 10:22 PM
ahahahha un i them nuk ka shku 2 po ate ma bejn dit shkolle cohu se shkoj ora 8 ora ka shku a ska shku 7:15 pastaj ma bojn hajd ska gjo shif emisionin shqiptar tani lol e ke parasysh ritrasmetimin per te enjte lol

scorpiog
26-11-07, 10:28 PM
qenke morning bird :)

ehhh si te kapi morning jam..............