PDA

Shiko versionin e plot : Nje Yll Kosovar ne mesin tuaj!

Ylli
26-11-07, 03:57 AM
Ja te them edhe une ca fjale prezantimi: Jam nga Ferizaj-Kosove, me profesion inxhinier mekanik, pakes, ama vetem pakes i martuar. Punoj ne nje vend me pagese shume te mire (phu phu mos te me marrin mesyesh). Hobi kam poezine dhe e pelqej shume humorin. Mjaftojne e? :mfr_closed2:

King_Arthur
26-11-07, 05:07 AM
mire se erdhe tja kalosh sa me mire ne shtepine e re .

Melody
26-11-07, 07:16 AM
hajde ylli ke bo perparime ne avantar ee :P

mir se na gjete ktu

Bruno
26-11-07, 07:29 AM
Mire Se erdhe Ne Shtepine e Re Grupi, Kalofsh Mire...

SEND_ME_AN_ANGEL
26-11-07, 09:46 AM
Mire se erdhe Ylli, suksese ne jete :)

bella
27-11-07, 02:54 PM
Ja te them edhe une ca fjale prezantimi: Jam nga Ferizaj-Kosove, me profesion inxhinier mekanik, pakes, ama vetem pakes i martuar. Punoj ne nje vend me pagese shume te mire (phu phu mos te me marrin mesyesh). Hobi kam poezine dhe e pelqej shume humorin. Mjaftojne e? :mfr_closed2:

Tani po qe po shkelqejne antaret e forumit propozime :)....Erdhi Ylli i forumit.
Lum gruaja qe te ka,me pune te mire,poezi ben,me humor je...alamet djali :)

Mirese erdhe Yll djali
se per tu na kish marre malli
dhe per pak desh mu dogj xhani :)
nje puthje per te uruar mireseardhjen
na bej vizite cdo dite jave:makefun:

MoonLight
27-11-07, 04:17 PM
Ylli i martuar? Ah c'sekret e kishe mbajtur kte more djale. Epo jete te lumtur bashkeshortore edhe caste te kendshme mes shoqerise se forumit.

Ylli
27-11-07, 05:19 PM
Ylli i martuar? Ah c'sekret e kishe mbajtur kte more djale. Epo jete te lumtur bashkeshortore edhe caste te kendshme mes shoqerise se forumit.

MoonLight, po c'sekret paskam mbajtur moj e uruar. Nuk kam qene fatlum te jem i pamartuar hahahhaha (denim nga perendia dhe pagese qe kerkon dashuria)

Ylli
27-11-07, 05:22 PM
Tani po qe po shkelqejne antaret e forumit propozime :)....Erdhi Ylli i forumit.
Lum gruaja qe te ka,me pune te mire,poezi ben,me humor je...alamet djali :)

Mirese erdhe Yll djali
se per tu na kish marre malli
dhe per pak desh mu dogj xhani :)
nje puthje per te uruar mireseardhjen
na bej vizite cdo dite jave:makefun:

Mire se te gjeta bella bukuroshe
Me kishte marre dhe mua shume malli
Edhepse motiiiiiiiii me eshte djeg xhani
Puthjen tende e pranova
Prandaj kete poezi te shkrova!!!

P.S. Nuk di a e din ajo (gruaja pra) sa e lumtur eshte me mua (me duhet ta pyes njehere)

selina 87
28-11-07, 12:57 AM
mire se erdhe Ylli pakez i martuar....:)...pizite e tua na mungonin...:makefun:kalofsh bukur ketu...:)

Ylli
28-11-07, 03:03 AM
mire se erdhe Ylli pakez i martuar....:)...pizite e tua na mungonin...:makefun:kalofsh bukur ketu...:)

Flm. Selina pakes e pamartuar hahaha
Poezite (pizit) e mia do te me duhet ti tranferoj ketu nese admin, nuk mund ta bejne hahaha

respekt

Stari
28-11-07, 05:44 AM
Mire se erdhe

Ja kalofsh mire ne kete forum

bella
28-11-07, 05:46 AM
Mire se te gjeta bella bukuroshe
Me kishte marre dhe mua shume malli
Edhepse motiiiiiiiii me eshte djeg xhani
Puthjen tende e pranova
Prandaj kete poezi te shkrova!!!

P.S. Nuk di a e din ajo (gruaja pra) sa e lumtur eshte me mua (me duhet ta pyes njehere)

Shikoji syte....se do ta kuptosh edhe pa pyetur:makefun:.......Mos harroj une,jete te lumtur Ylli :)......Dhe kujdesu per martesen tende eshte e rendesishme ne jeten e nje njeriu martesa...

Ylli
28-11-07, 10:05 AM
Shikoji syte....se do ta kuptosh edhe pa pyetur:makefun:.......Mos harroj une,jete te lumtur Ylli :)......Dhe kujdesu per martesen tende eshte e rendesishme ne jeten e nje njeriu martesa...

Po moj po ia kam shikuar syte, por po i mban mbyllur se! hahahhaa, si duket nga kenaqesia

bella
28-11-07, 10:55 AM
Ti mos ja ndaj syte :)....ajo e kupton qe ti po e sheh :)....pershendetje Ylli .

Ylli
28-11-07, 01:59 PM
Ti mos ja ndaj syte :)....ajo e kupton qe ti po e sheh :)....pershendetje Ylli .
bella, bella, dua te ua tregoj nje barcolete ne lidhje me mbylljen e syve.
Njeri qe ne shtrat nuk ishte shume i eknaqur me partneren i ankohet mjekut, dhe ai po i thite: Mbyll syte gjate seksit dhe paramendo se po ben me ndonje sex dive, ai e degjon dhe i ben mire (te mos e zgjas shume) dhe i falemnderohet mjekut per keshillen. Por pas ca ditesh shkon serish tek mjeku duke u ankuar. Ai po e pyet: he ē'ke tash, nuk po fnksionon me? Si te funksionoj kur une vec nje mement hapa syte te shoh, kurse ajo i kishte pasur syte e mbyllur, me siguri e ka imagjinuar dike tjeter!! hahaha

bella
30-11-07, 05:33 AM
hahhahahhah.........Eh pas disa vitesh martese ndodh :makefun:....atehere te bejme te pamunduren qe ti mbaj (po martohem dhe une e kuptoj problemin :)) hapur ahahahha....ose ndryshe i hapim kafken :makefun:.....Na bere te mendohem tani ahahahahahah

HyjNoRe
30-11-07, 07:08 AM
Mire se erdhe,mire se te gjeta,mire se u takuam perseri :)

Kalofsh bukure,Yll Kosove :)

Ylli
30-11-07, 02:15 PM
Mire se erdhe,mire se te gjeta,mire se u takuam perseri :)

Kalofsh bukure,Yll Kosove :)

Mire se na erdhe HyjNoRe dhe mire se na gjete ketu ne shtepine e re. a na solle gje ndonje peshqesh?

Respekt per Ty Hyjni e forumit!

VajzaVlonjate
10-12-07, 12:20 PM

Ne radhe te pare mirse na erdhe ne forumin tone.

Ne radhe te dyte pse thua jame paksi i martuar?
Ti po e ben si ghyshja ime, une jetova per no 4 muaj me burrin time para se te benim celebrimet edhe ajo me thoshte qe jame paksi e martuar jo plotesishte.

Megjithate te trashegohesh edhe ja kalofshe mire. :P

DarkAngel
10-12-07, 12:22 PM
mire se erdhe o yllo se kam harruar me te te uru

Ylli
10-12-07, 12:27 PM
Ne radhe te pare mirse na erdhe ne forumin tone.

Ne radhe te dyte pse thua jame paksi i martuar?
Ti po e ben si ghyshja ime, une jetova per no 4 muaj me burrin time para se te benim celebrimet edhe ajo me thoshte qe jame paksi e martuar jo plotesishte.

Megjithate te trashegohesh edhe ja kalofshe mire. :P

Pershendetje,

Pse them pakes i martuar?
Sepse per te qene shume i martuar duhet pasur shume gra (kur flitet ne shumes hahahahah)
Urimet per trashegimin tashme i kam realizuar sepse kam nje qun dhe nje goce dhe e kemi mbylle me kaq prodhimtarine.

mire se erdhe o yllo se kam harruar me te te uru

Mire se te gjeta miku im i cmuar

JetMir
10-12-07, 01:19 PM
Mire se ke ardhur Ylli se nuk te paskam uruar as une :)

Ylli
10-12-07, 03:57 PM
Mire se ke ardhur Ylli se nuk te paskam uruar as une :)

Mire se te kam gjetur JetMir.

Inter
24-01-08, 01:58 PM
Yll urime dhe nje jete bashkeshortore sa me te mire dhe gjithashtu mire se erdhe perseri :)

Ylli
24-01-08, 04:26 PM
Te falemnderi Inter per fjalet e zgjedhura dhe urimet e perzemerta.

Gjithe te mirat edhe per Ty!

King_Arthur
25-01-08, 05:39 AM
mire se erdhe tja kalosh kendshem

benn
27-01-08, 09:24 AM

VETEM PER YJE KOSOVA DALLOHET PAK , VETEM PAK JE I MARTUAR PO PJESEN E SHUMTE CFAR JE , A MUND TA DIME ? THANXXXXXXXX
:fyou:

Ylli
27-01-08, 09:57 AM
VETEM PER YJE KOSOVA DALLOHET PAK , VETEM PAK JE I MARTUAR PO PJESEN E SHUMTE CFAR JE , A MUND TA DIME ? THANXXXXXXXX
:fyou:

benn,

Nese mendon ne Yjet e qiellit, ata jane te njejte si per Kosoven si per Shqiperine e vendet tjera. Sa per Yje skene, ka sa te duash, Yje politike poashtu, si dhe Yje per punet e palara (mu sikur ne Shqiperi dhe kudo ne bote) ka poashtu. Nese mund te ma skjarosh pakes se per cfare lloj Yjesh e ke fjalen (Fjalen Yje e fillova me germe te madhe qe te dallohet).
Kam thene se jam pak i martuar sepse jam shume ne pune...(7 dite ne jave nga 12 ore), besoj mjafton si skjarim!!
Te tjerat i kam thene ne prezentim, per me shume ne PV.

Te falemnderit...

ergys
27-01-08, 10:03 AM
yllo e di qe ke koh qe ke ardhur gjithsesi une po te uroj mire se ardhjen ktu..kalofsh mire

Ylli
28-01-08, 02:12 AM
yllo e di qe ke koh qe ke ardhur gjithsesi une po te uroj mire se ardhjen ktu..kalofsh mire

Te falemnderit ergys.