Shiko versionin e plot : Besim Fetare... Katolik Apo Myslyman
Miserja
28-11-10, 09:00 AM
Pershendetje anetar te nderuar un jam tip qe nuk kam asnje lloj feje po mundohem te barazoj te dyjave aneve
Me ka ndodhur tek nje forum te debatoj per fene myslymane edhe katolike ..Nje pyetje kisha
A kemi nje zot edhe krishteri e quan Zot edhe myslymani e quan Allah
e bere kete pyetje duke mos sjell probleme vetem do te kisha shum deshire te debatoj me juve sepse disa thoshin eshte Allahu disa thoshin kemi nje zot
Diskutim te kendshem
Miserja nese nuk beson ne zot,kjo eshte zgjedhja jote qe ti ke bere ne jete.Ne rregulloren e forumit po qe se e ke lexuar me vemendje nuk lejohen provokime te tilla.Besimi ne zot eshte dicka individual dhe ne duhet te tregojme respekt nese deshirojme te jemi te respektuar.Ne te kundert do te perballemi me masa te parashikuara nga rregullorja e forumit.
besimi eshte soggettive e mendoj se ky diskutim do sillte shume''percarje''ne forum,personalisht besoj te ''dikush''por mirepres dhe besimet e te tjereve.
Nik Mano Fredda
28-11-10, 02:36 PM
roraaa , "soggettive" !?!?!? :D shqip ! :P , Miserja un si ty jam por smendoj se esht e drejt te provokojm ata qe besojn se ne fund te fundit te gjith ata qe vuajn kan te drejt te genjehen me cdo lloj genjeshtre te duan . te lutem mos te ofendohesh
RAQI KARAPICI
05-12-10, 11:49 AM
Pershendetje anetar te nderuar un jam tip qe nuk kam asnje lloj feje po mundohem te barazoj te dyjave aneve
Me ka ndodhur tek nje forum te debatoj per fene myslymane edhe katolike ..Nje pyetje kisha
A kemi nje zot edhe krishteri e quan Zot edhe myslymani e quan Allah
e bere kete pyetje duke mos sjell probleme vetem do te kisha shum deshire te debatoj me juve sepse disa thoshin eshte Allahu disa thoshin kemi nje zot
Diskutim te kendshem
N.q.s ka Zot duhet te kete vetem 1.
Fete jane parti politike qe jane krijuar vetem per te percare njerzit.
''Le religioni sono strade diverse che convergono verso uno stesso punto.Che importa se prendiamo strade differenti,se raggiungiamo la stessa meta''
-Mahatma Gandhi-
Ne rastin tone konkret me 4 fe te '' eksportuara'' eshte mire qe te pranojme se'feja e shqiptarit eshte shqiptaria.
''Le religioni sono strade diverse che convergono verso uno stesso punto.Che importa se prendiamo strade differenti,se raggiungiamo la stessa meta''
-Mahatma Gandhi-
RAQI, ne Albstation flitet vetem shqip, prandaj ju lutemi mos shkruani ne gjuhe te huaj ose ato c'fare shkruani perkthejini.
postimet e tjera ne gjuhe te huaj do te fshihen nga policia administrative!
po i leme kohe Raqit ta fshije vete!
Eloidette
16-09-11, 03:22 PM
Une besoje ne Zot,,, sjam as Myslymane as e Krishtere jam Betakshi !!!
Gjithsesi mendoje ne ekzistencen e nje Perendie.
po nuk ka rendesi besimi e rendesishme eshte te besosh ne zot sepse ai eshte nje!
Analisti
01-05-12, 04:41 AM
Nga nje ane: Nese ka nje Zot dhe e besoni ateher a nuk mendoni se ai ka percaktuar nje rruge per ju?
P.sh: Nese udhetoni nga Shkupi ne Prishtine duhet ti qaseni nje drejtimi per te arritur ne Prishtine edhe kshtu rruga e Zotit duhet te jet njera nga fetė mirpo gjithmon duhet te zgjedhim argumentet bindese dhe te mesojm per cilendo fe nga njerezit fetar te asaj feje jo nga ata qe e urrejn fen se ashtu nuk kerkohet asnje e vertet pa mar parasysh ne cfar aspekti :)
Matematika nuk mesohet nga nje njeriu qe e urren matematiken!
PaFjalė.com