Shiko versionin e plot : ~~~ Gezuar 28-29 Nentorin ~~~
Ju Urojme Te Gjithve Gezuar Festen e 28-29 Nentorit...
Diten Me Te Bukur Per Te Gjith Shqipetaret...
Kur u Ngrit Flamuri Shqipetar Kuq e Zi...
Ne Qytetin e Vlores Nga Ismail Qemali...
selina 87
25-11-07, 09:09 AM
hajt gezuar festat te gjitheve...flamuri eshte ai qe na bashkon te gjitheve dhe te qenit shqiptar...
Gezuar festen me te madhe te shqiptareve.
~Shkodrane~
25-11-07, 12:32 PM
Gezuar Festen
do ju uroj kur te jet data tamam lol
tani per tani ju pershendes me kete kengen qe gjeta rastesisht ne youtube... mos i vini re shum fotove puna esht ke kenga :)
YouTube - The Faces of Albanians (http://www.youtube.com/watch?v=iC4gbvVL2Ok&eurl=http://www.facebook.com/home.php?)
MoonLight
25-11-07, 06:40 PM
Po eshte ende heret per urime. Keni ndonje plan per festat e Nentorit apo jo?
rosonero
27-11-07, 11:11 AM
GĖZUAR 28 NĖNTORIN TĖ GJITH SHQIPTARĖVE KUDO QĖ NDODHEN NGA DIBRA E MADHE
Nuk e kam te qarte do festojme 28 per pavarsine dhe clirimin apo 28 per pavarsine dhe 29 per clirimin?
scorpiog
27-11-07, 10:53 PM
Nuk e kam te qarte do festojme 28 per pavarsine dhe clirimin apo 28 per pavarsine dhe 29 per clirimin?
po cmerzitesh ti festoi te dyja te jeshe mbrenda edhe 2 dit qef ben.......gezuar gezuar,hajdeni te marrim nje valle..........
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 10:55 PM
une them 29 per Clirimin :)
Ashtu duhet te jete, ndryshimi qe u be per daten e clirimit ishte thjesht nje loje politike. Ka fakte qe okupatoret jane larguar me 29.
SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 11:00 PM
epo ec e binde salen per kte gje. te ishte per ate do e kishte hequr clirimin fare si feste...kane 17 vjet jo 28 po 29 lane nam. mure qe nuk e voton dhe ne parlament dhe ta nxjerri me ligj kur eshte cliruar shqiperia
Urimet me te pezemerta per Diten e Flamurit dhe te Paversis se Shqiperise, me nje urim shtese qe 28 Nentori (nuk dua ta permend ate daten tjeter) ta presim me Kosoven e pavarur!
SEND_ME_AN_ANGEL
28-11-07, 04:29 PM
Gezuar festen e flamurit KUQEZI!
ishalla shofim shpejt dhe Kosoven e pavarur
PaFjalė.com