Shiko versionin e plot : Le te prezantohemi :)
Pershendetje te nderuar antare te ketij forumi qe per mua eshte i ri :) e duhet te mesohem pak.
Une jam bella nga Elbasani.
Mosha:hmmmm as e vogel as e madhe....
Gjendja civile: Akoma zonjushe hehehhe...por me nje prespektiv per tu bere zonje brenda vitit 2010
Puna:Nje kenaqesi e kerkuar dhe e nevojshme,zgjim i pashmangshem dhe pagjumesi e tepruar.
Me pelqen: Te gatuaj,ushqimet pikante,te shetis,te shkruaj,akullorja,cokollaten,te pi uje te ftohte,te degjoj muzike,e shume gjera te tjera qe kjo toke prodhon e kjo bote mban e plot te tjera qe njeriu krijon.
S'me pelqen: Njerzit pa takt,hiporkrit,kush te thote "ta kisha thene",semundjet e keqia,arrogancen...te pi uje te ngrohte,cajin....e shume gjera te tjera qe kjo toke prodhon e kjo bote mban e plot te tjera qe njeriu krijon.
Libri i preferuar:"Tre shoket" te Remarkut.
Lexohemi ne vazhdim per tme kuptuar me shume (edhe pse mund te mos ju interesoj fare ahahah)...dhe per tju njohur une ju me shume (edhe pse perseri juve mund te mos ju intersoj aspak :D)
Pershendetje.Kalofshim sa me mire.
Mire Se Erdhe Bella, Dhe Hyji Punes Se Tkemi Goc PerSmaRi Ty :)
faleminderit Bruno...do mundohem.:)
King_Arthur
25-11-07, 07:41 AM
Mire se erdhe dhe mire se te gjeta dhe ketu bella
muahhhhhhh se me ka marre malli :D
DarkAngel
25-11-07, 08:24 AM
mire se erdhe patriote :P
Mire se na gjete :), shpresoj te kalojme mire ketu se bashku.
selina 87
25-11-07, 08:59 AM
bella cfare alamet prezantimi mo j dleq...pershendetje vajze e mencur..harroje te martumen do te te leme beqare per ca dite,,...haha..
shum i detajshem prezantimi :)
mir se u pam prap
Prezantim i bukur :)
Shpresoj tia kalosh mire ne shoqerin tone
qukapiku
26-11-07, 10:31 AM
Bella mir se me gjete tesoro ki icik kujdes ktu se te gjuajn keta :) pucc nga ai qe kishte ditlindjen :)
SUPER-FIGO
26-11-07, 10:37 AM
Ciao Bella------te Uroj Qe Ta Kaloni Si Ta Keni Emrin Ne Italisht.bella
Ju faleminderit te gjitheve.....ju qe ju njoh dhe ju qe jeni me pak te njohur :)...ju pershendes.
KingA mmmmuuahhhhh dhe ty elbansalli...nga behesh eee??
qukapiku u te marrte e mira,ke dhe sqep tani ...papapapa imagjino sa quk andej kendej neper forum:) ahhahahaa
Dark miresete gjeta dhe ty patriot:)
Jetimir te uroj te kalosh edhe ti sa me bukur ne forum.
Selina e moj e kisha pak gati nga forumi propozime kete prezantim ahahhaha...prandaj jam ketu se jam beqare edhe per disa kohe :)
Melody falimenderit....mirese te gjeta.
Stari dhe Superfigo...mirese ju gjeta dhe faleminderit per mikpritjen...jam e sigurt qe do kaloj ne menyre shume bella ne forum :)
SEND_ME_AN_ANGEL
26-11-07, 09:39 PM
welcome bella :)
scorpiog
26-11-07, 10:19 PM
uuuuuuuuu na eshte mbushur shpija plot,mire se erdhe bela dhe ju te tjeret,ja kalofshi bukur
pershendetje dhe faleminderit...Send_me :) dhe scorpiong ...mirese ju gjeta.
Amantia
27-11-07, 02:40 PM
Bella ..ket nick tend e kam pas per nji kohe .....long time ago ...it brough me a lot of trouble and a lot of good things ......derisa e hoqa qafe .....:22:
Mbetet a good one .....Kalofsh bukur :)
Bella ..ket nick tend e kam pas per nji kohe .....long time ago ...it brough me a lot of trouble and a lot of good things ......derisa e hoqa qafe .....:22:
Mbetet a good one .....Kalofsh bukur :)
hahahahah.....qe e ke heq qafe do te thote se me shume te ka sjell probleme :makefun:.....Eh une u mesova tani :P
Faleminderit dhe mirse te gjeta Amantia :)
Woww cka kam leshuar une. Pershedetje bella, mire se te gjeta (meqe ke ardhur para meje)
Woww cka kam leshuar une. Pershedetje bella, mire se te gjeta (meqe ke ardhur para meje)
Pershendetje Ylli....mirese na ndricove edhe kete forum :)
Kissssss SuperModeratoren e Propozimeve, vajzen me te mire dhe me te mencur (te lodh pak me postimet e gjata po nejse do mesoheni sic u mesova une :P Shaka :p) Cte te them tjeter mire se erdhe :) Kisss nga vogelushi mistrec
Kissssss SuperModeratoren e Propozimeve, vajzen me te mire dhe me te mencur (te lodh pak me postimet e gjata po nejse do mesoheni sic u mesova une :P Shaka :p) Cte te them tjeter mire se erdhe :) Kisss nga vogelushi mistrec
Faleminderit vogelush :).....Ti si ke qene?si ke kaluar?? Gezuar vitin e ri interi se nuk ishe prezent ne forum per te ta uruar "personalisht".....dhe u rritsh i mencur,i urte,i dashuruar dhe i lumtur ......kisssssssss
Faleminderit vogelush :).....Ti si ke qene?si ke kaluar?? Gezuar vitin e ri interi se nuk ishe prezent ne forum per te ta uruar "personalisht".....dhe u rritsh i mencur,i urte,i dashuruar dhe i lumtur ......kisssssssss
Une mire, gjithcka me duket mire :) Flm per urimin :) Gjithashtu gezuar edhe ty :)
PaFjalė.com