PDA

Shiko versionin e plot : Ne dileme per te dashurin

halle_berry
22-11-07, 11:37 AM
Dje kam bere dicka qe ndoshta sduhet ta kisha bere... Hyra tek adresa e emailit te te dashurit tim, me te cilin jam bashke prej 8 muajsh dhe lexova gjithe email-et qe kishte. Kisha nje ndjenje te forte qe ai fshihte dicka. E di qe ne pune ka nje goce nga Tirana, e ka emrin Ola , dhe nuk u habita qe kishte email nga ajo. Nuk kishte asgje te dyshimte pervec se tek emaili i fundit qe ai kishte derguar flitej per nje puthje qe kishte ndodhur mbreme. Midis te tjerave thuhej;

"puthja e mbremshme ishte gabim... nuk duhet te ndodhin me gjera te tilla... une jam ne nje mardhenie serioze, dhe nuk duhet te tradhetoj besimin e se dashures"

Nuk di se cte bej, te ndahem me te per kete qe me ka bere pas kraheve, apo ta pergezoj qe ka shkruajtur nje gje te tille?

Mendoni se eshte personi i gabuar per mua? Kam frike se nuk eshte hera e pare qe puth dike tjeter pas kraheve.

Amantia
22-11-07, 06:32 PM
Halle ..ti qe i ke lexu emailin e ke bere gabimin po aq te madh se ai qe ka puthur at gocen ......sepse sic duket ajo goca ka qene inisiatore dhe ai eshte ndjere i pafuqishem per ti kundershtuar , lol
Gjej burime te tjera informacioni per te mbrojtur hipotezen ....think smart , not hard ..:)

scorpiog
22-11-07, 09:29 PM
per mendimin tim duhet te ndalosh dhe te mendosh se sa e ndjen ti ket njeri dhe a shikon te ardhme me te dhe nqs nje gje e tille ,pra puthja eshte worth qe ti te ndahesh me te.ver gjerat pozitive dhe negative qe ky njeri ka dhe balanxoi dhe shiko cilat jane me shume dhe sa nuk te pelqejne ty.me ne fund mer nje vendim.per mendimin tim duhet ti tregosh dhe per cfare lexove dhe te bisedoni per kete gje,do te jete shume me mire.good luck

SEND_ME_AN_ANGEL
23-11-07, 01:40 AM
ne fakt une jam pak ekstremist per keto gjera. sikur te isha i lidhur dhe ta merrja vesh qe e dashura ime ka puthur dike tjeter, do ta ndaja direkt. por ama nuk besoj se do e gjurmoja apo ta mbaja nen vezhgim per te mesuar gjera te reja :)

Melody
24-11-07, 03:22 PM
ne fakt une jam pak ekstremist per keto gjera. sikur te isha i lidhur dhe ta merrja vesh qe e dashura ime ka puthur dike tjeter, do ta ndaja direkt. por ama nuk besoj se do e gjurmoja apo ta mbaja nen vezhgim per te mesuar gjera te reja :)

bashkohem me ty.. nqfse do e merja vesh skishte mo pastaj qysh tek nga e mora po mbaronte puna aty

SEND_ME_AN_ANGEL
24-11-07, 03:45 PM
qenke dhe ti posesive eeee

selina 87
25-11-07, 05:03 AM
mire do ishte te mendoheshe per kete pune nese mendon se ai eshte dashuria e jetes tende..por une do kisha vepruar ndryshe per vete...direkt deren ...

bella
25-11-07, 07:54 AM
Dje kam bere dicka qe ndoshta sduhet ta kisha bere... Hyra tek adresa e emailit te te dashurit tim, me te cilin jam bashke prej 8 muajsh dhe lexova gjithe email-et qe kishte. Kisha nje ndjenje te forte qe ai fshihte dicka. E di qe ne pune ka nje goce nga Tirana, e ka emrin Ola , dhe nuk u habita qe kishte email nga ajo. Nuk kishte asgje te dyshimte pervec se tek emaili i fundit qe ai kishte derguar flitej per nje puthje qe kishte ndodhur mbreme. Midis te tjerave thuhej;

"puthja e mbremshme ishte gabim... nuk duhet te ndodhin me gjera te tilla... une jam ne nje mardhenie serioze, dhe nuk duhet te tradhetoj besimin e se dashures"

Nuk di se cte bej, te ndahem me te per kete qe me ka bere pas kraheve, apo ta pergezoj qe ka shkruajtur nje gje te tille?

Mendoni se eshte personi i gabuar per mua? Kam frike se nuk eshte hera e pare qe puth dike tjeter pas kraheve.

Mendoj se duhet te flasesh me te dashurin tend,dhe duke i parashtruar kete gabim tendin i cili mesa kuptoj une fakti qe ti ke hapur emalin e te dashurit,ke dyshuar per dicka,pra dicka ka caluar ne lidhjen tuaj kohet e fundit.

Ndarja vjen si pasoje e prishjes se besimit te nje partneri kundrejt nje tjetri.Ti thua se ke frike se nuk eshte hera e para qe ai mund te kete puthur dike tjeter..........Atehere kjo qarteson se ti nuk ke shume besim dhe siguri ndaj te dashurit tend..............Vere veten perballe tij dhe flisni shtruar,duke sqaruar gabimet tuaja dhe duke kuptuar nese doni te vazhdoni bashke.

Ai edhe pse i ka kthyer nje pergjigje te tille koleges se tij,perseri gabimi apo tradhtia mbetet.Vetem se edhe mund te falet nese krijoni pas kesaj nje lidhje me te forte,te bazuar ne dashuri,besnikeri,siguri dhe respekt reciprok.

Melody
25-11-07, 12:27 PM
qenke dhe ti posesive eeee

pse ca iku koha e qofteve ke daja lol

JetMir
27-11-07, 06:44 AM
Nuk kam comment...
Mendoj se me mire kete problem mund ta zgjidhes vetem me te dashurin tend.

SUPER-FIGO
27-11-07, 08:41 AM
NEJSE NJE E PUTHUR MUND EDHE TE NDODHE.........I KA JATA KETO.
SHUME NJERZ DASHIROJNE TE NDRROJNE EKSPRIENCA ME TE TJERET PO NE FUND DOJNE NJERIUN E ZEMRES.

KESHTU E MENDOJ UNE,ESHTE NJE MOMENT I VESHTIR KUR E KUPTON KET NGJARJE.
DO THOJA QE DUHESH TE BESH NJE PROVOKIM TE DASHURIT PER TA PARE SE CFAR BEN AI PER TY..............PASTAJ BERI DHOGARITE QE TE VIJNE SI RREZULTATE.:chair: