PDA

Shiko versionin e plot : Festat 2007

scorpiog
03-11-07, 07:57 PM
Meqe Jemi Ne Nentor Thashe Te Hap Kete Teme Per Festat.me 28 Nentor Kemi Festen E Flamurit,cfare Do Beni,keni Ndonje Plan?po Per Krishtlindjet Dhe Vitin E Ri Keni Planifikuar?per Ju Qe Jetone Ne Mi Keni Degjuar Per Ndonje Mbremje Te Bukur?gezuar Te Gjithve:)

blingbling
03-11-07, 08:00 PM
un skam vajtur ne ndonje mbremje ktu ne MI, thone qe vetem rremuje behet lejn nam shqiptaret se rrifen, un skam ndonje plan, sme pelqen ti bej para kohe se sme vjen mire kur nuk realizohen kur dua une :chair::mad:

scorpiog
03-11-07, 08:03 PM
un skam vajtur ne ndonje mbremje ktu ne MI, thone qe vetem rremuje behet lejn nam shqiptaret se rrifen, un skam ndonje plan, sme pelqen ti bej para kohe se sme vjen mire kur nuk realizohen kur dua une :chair::mad:

kurse une kam vajtur,cdo vit te ri e kalojme ne ndonje mbremje dhe ja kemi kaluar shume mire,tani ka pasur edhe rremuje por per festa te tjera me shume jo per vit te ri.

SEND_ME_AN_ANGEL
04-11-07, 02:11 AM
blingbling organizoni ndonje feste ti me gertin vijme dhe ne te tjeret, une afer e kam 6 or me makine, 7 me autobuz :P

Tironce_logel
04-11-07, 10:39 PM
Per 28 nentorin gjithmone organizohet ndonje gje ktu.

Per vitin e ri nese nuk e kaloj ne Shqiperi,ketu ku jam ka SHqiptar plot dhe si pasoje,ka mbremje Shqiptare shume,ketu pothuajse c'do jave ka nga nje mbremje Shqiptare

scorpiog
06-11-07, 11:19 PM
Per 28 nentorin gjithmone organizohet ndonje gje ktu.

Per vitin e ri nese nuk e kaloj ne Shqiperi,ketu ku jam ka SHqiptar plot dhe si pasoje,ka mbremje Shqiptare shume,ketu pothuajse c'do jave ka nga nje mbremje Shqiptare

me fal qe po te pyes pyetje personale,por ku jeton ti?

blingbling
06-11-07, 11:50 PM
besoj se ne NYC jeton, se atje kishte party cdo jave :D

Sendo, un organizoj ( 25 $ per njeri hihihi )po sdua pastaj te ngelem vetem un me gertin edhe asnji svjen :yawn431:, (pastaj ne fakt Mich per te realizuar party esht :P)

SEND_ME_AN_ANGEL
07-11-07, 02:26 AM
mir dhe 25 nuk eshte keq :P aq me teper qe dollari kanadez eshte 1.07 dollare amerikane hihihi dal me fitim :P:rolllaughing:

VajzaVlonjate
07-11-07, 11:48 AM
Une fillova te bei pazarin per Krishtelindjen edhe vitin e ri qe dije.
Kame shume njerez per tu blere gjera qe keshtu do ti blei nje cik e nje cik. :)
Se po i lashe per minutin e fundit do mbeten pa dhurata gjysma e tyre. :P

scorpiog
07-11-07, 10:30 PM
o bo dhuratat,sa me stresojne,e kam vendosur leke cash dhe mbaroj pune,se me merzisin shume kto shopping per te tjeret............per vete jam gati hihihi

VajzaVlonjate
08-11-07, 10:34 AM
o bo dhuratat,sa me stresojne,e kam vendosur leke cash dhe mbaroj pune,se me merzisin shume kto shopping per te tjeret............per vete jam gati hihihi

Keq nuk e ke ti.
Po mua nuk me pelqen tu jape lek njerzve sepse me duket sikur nuk u kame kushtuar shume kohe qe te zgjedh dicka qe ata ta mbajne mende nga une. :)

Tironce_logel
08-11-07, 11:37 PM
me fal qe po te pyes pyetje personale,por ku jeton ti?

Ja ta ka dhene Bling-Bling pergjigjen per mua :shkelsyrin:

blingbling
09-11-07, 01:55 PM
pah si e kam gjetur eh? :D :D

Amantia
09-11-07, 05:54 PM
mir dhe 25 nuk eshte keq :P aq me teper qe dollari kanadez eshte 1.07 dollare amerikane hihihi dal me fitim :P:rolllaughing:

$ sot ishte 1.101 per disa fragmente te dites ..Sendo te eshte rrit fitimi ...:P

Thone qe nese te ka mar malli per boks ...kto festat jane vendi i pershtatshem, lol, kidding ..une kam qene disa here ..eshte okeyyyy ...ka ca qe u ka shku ne tru te kokes per te kercy shqip ..pushtojne sheshin e betejes, lol te vallezimit dhe sdine te pushojne.....
te pakten nje dite ne vit si e imponuar nga ambienti mund te ndihesh icik *patriote* :D

ORGANZA
10-11-07, 03:34 PM
blingbling organizoni ndonje feste ti me gertin vijme dhe ne te tjeret, une afer e kam 6 or me makine, 7 me autobuz :P

yeah edhe une aq e kam, vetem 6 ore me avion :P

blingbling
10-11-07, 05:42 PM
aman moj vetem te me vish se po e organizoj, po dua ndonje present nga parisi :D:shkelsyrin:

ORGANZA
10-11-07, 06:08 PM
E ke ti radhen tani, Parisi eshte per ty moj goce jo Michigani!! Ama peng ne zemer me ka ngel ai disko-klubi qe nuk ia pashe bojen kur isha atje!!
PS: Para dy ditesh kur doli koleksioni i ri i Roberto Cavallit per H&M te kam kujtuar dhe e kam ndjere mungesen tende: (

SEND_ME_AN_ANGEL
10-11-07, 07:27 PM
pse mi ne paris qenke ti? ah lum si ti, kushedi sa bukur behet viti i ri aty :D

P.S. gjynaf qe ju hoqen concorde, se me ate per 3 ore e gjysem e beje france-amerike

Solange
13-11-07, 10:52 PM
po planifikoj te shkoj me shoqrine ne chicago per vit te ri :)

scorpiog
13-11-07, 11:13 PM
po planifikoj te shkoj me shoqrine ne chicago per vit te ri :)

aaaaaaa do ja kalosh bukur,eshte shume mire atje dhe festohet bukur.......

Tironce_logel
14-11-07, 02:56 PM
pah si e kam gjetur eh? :D :D

Po po direktttt,mbahemi per party ne knej :shkelsyrin: