Shiko versionin e plot : Aksident, e pabesueshme!!
ketij i thone fat:
http://www.youtube.com/watch?v=6NA4pjmYzu0
Amantia
02-11-07, 01:51 AM
Lol, sdq makina ska qene me shume shpejtesi ....
Ky ke motori justifikohet icik se ishte ne kthese ..por une kam qen deshmimtare vet kur nji me motor u fut si pas gje te keq ke rrotat tona te makines ........si ke perballimi .... kishte vendos me e provu ...crush bingo ....I did it :biggrin:.......pesoi ca shembje por ecte me kembet e tij ......
scorpiog
02-11-07, 04:23 PM
uuuuuuuuuu o zot si ka shpetuar mire,prandaj i urrej motorrat se te hane koken ,ske as nje lloj kontrolli...........-merzitur
SEND_ME_AN_ANGEL
02-11-07, 04:30 PM
ose me mire po ishe me motorr te ha koken tjetri me makine :P
blingbling
02-11-07, 09:37 PM
haha si thot i shkreti mir qe u vra po i thot " eeee stupido!!":punch:
Soldier_OF_Fortune
13-11-07, 10:51 AM
Ky qenka me fat :) por kam pa edhe te tjer me me shum fat si persh me Marr 8 Pluma ne Trup te rrish 8 muaj ne koma dhe pastaj te jesh normal :)
Ku ndodhi kjo, ne Shqiperi?
Shume njeri me fat ai motociklisiti. Po sa keq shoqeria. E para e punes, shiko sa e qete eshte ajo shoferja. Rri 1 ore ne makine, pastaj mezi leviz deri tek dera dhe rri e shikon ate burrin ashtu. Te isha une, do isha tmerruar. Do kisha dal me vrap dhe do i shkoja ne ndihm atij personi. Edhe jo vetem kaq, po edhe njerzit (me siguri ka pasur rreth e rrotull), se mos ben njeri gabim te japi ndonje ndihme.
WOW
kjo sikur sme tingullon shqip Fiona... shum skandal ajo biles po i bertet atit LORD... pale kto te tjeret who jst drive by
Ju sikur nuk keni shikuar videot tjera te prezentuara me lart! ka fat mbi fat se edhe ne fatkeqesi!
PaFjalė.com