Shiko versionin e plot : budallalliqe
monaliza
25-10-07, 09:47 AM
:) hey guys a ju kujtohet ndonji budallallik qe mund te keni bere gjate jetes:wallbash::chair::rolllaughing::mad:.....etj etj,,qe ju ka ngelur ne mendje???cdogje qe e keni menduar me vone edhe keni thene pse e bete???shprehuni lirshem:wink:
SEND_ME_AN_ANGEL
11-12-07, 10:50 AM
po ti vet pse sje pergjigj?:makefun: ok po e hap une lojen i pari. isha ne itali ne vit te peste gjimnaz dhe kisha vrare keq kaviljen duke luajtur futboll. me cuan ke doktori dhe mu desh te mbaja paterica per rreth 2 muaj, po si cun i mire qe jam une i mbajta 4 muaj, megjithse mund te ecja, sepse patericat ishin justifikimi qe lija gjithmone oren e italishtes ose te latinishtes se gjasme do vizitohesha ke doktori. nje here u nxef keq zysha e italishtes dhe erdhi me kapi qe te me pyeste ne mesim kur isha duke bere gjermanisht. me thirri ne emer dhe me tha "cohu se do te pyes ke salla e mesuesve" dhe une instinktivisht u cova pa paterica e po ecja lirisht. gjithe klasa filloi te qeshte, sa jam flliq:(
monaliza
19-12-07, 11:08 AM
hahahaaha,,,,pooor baby,,,une per vete kam bo boll,,,budalliqe megjithate nji e mbaj mend nga gjimnazi:confused::punch:,,,,kam qen pak camarroke edhe beja gallata shume me shoqe e shoke ne oren e mesimit,,,ne benim shume karikatura dhe frazeologji tallese per nja dy profesora ne vecanti,,,njiher per ket presorin e fizikes kam bere nji karikature,,,si ato te GAZETES HOSTENI,,,edhe ai e kapi dhe me kerkoi ta shifte ne mes te klases:confused::confused::confused::chair::chair: ,,,edhe une e di si e kalova ate klase pastaj-merzitur
Solange
19-12-07, 12:27 PM
lol, teme e bukur.
Nga cmbaj mend une, si kalamo i prap qe kam qen kur isha e vockel dhe tip cuni, ka qene nje her mrapa shpis time kishte nje familje nje shpi private dhe rrisnin karafila dhe trendafila shume te bukra.
Nje dite te bukur, na u fiksua neve, grupit kalamojve te lagjes, me kput ca trendafila sepse i kishim pa nga shkalla 5 e pallatit dhe na kishin ngel syt aty. E mir, bejm planin ne dhe si do futemi nga do futemi :idee: dhe si perfundim themi te hypim ke muri rrethues se aty kishin dal dhe ca deg qe ishin me afer. E mas shum sakrificash te ndjenjurish te balancum neper mure tu terheq njonin e tjeterin i kpusim ca trendafila aty kur na del i zoti shpis duke bertit aty 'Zbrisni posht o fmi te poshter'. hahah
E kshu me vrap zbritem se patem frik dhe u ulem tek nje pallat ku kishim 'bazen' dhe rrinim duke ja tregu njona tjetres.. shife shife sa i bukur eshte ky. lol
Me pas degjoj mamin duke me therrit te dritarja. E shkoj ne shpi. Ua sa te bukra, me thot, ku i gjete keto? I thash i kputa ne filan ven.
Ajo hapi syt... e di ti, me tha qe ato jane kushurinjt tone. hahahahah
E lene masnej, se kam honger ca te bertitme. :confused:
SEND_ME_AN_ANGEL
19-12-07, 04:14 PM
ke honger ca shpulla thuj, ose noj terheqje veshi se nuk kalohet lumi aq lehte me te bertitme:bleh:
PaFjalė.com