PDA

Shiko versionin e plot : Per cfare dashuroni?

Gjergji
11-10-07, 06:04 PM
Dashuroni nje person per ate qe eshte? (paraqitjen, sjelljen, pasurine, rracen) apo per ate qe ben? (genjeshtar, romantik, rrugac/gangster, humanitar etj.)

Ne qofte se dikush eshte nje model apo aventurier, e doni per kete cilesi apo per parate qe ka fituar me cilesite? ne qofte se ky person qe dashuroni do te humbiste nje prej dy gjerave te mesiperme, cilen do te donit qe te kishit, parate apo cilesite qe i solli keto para?:wink:

Jeni person qe edhe sikur te dyshoni per tradheti e falni te dashurin/dashuren tuaj sepse ka cilesi qe nuk mund ti rezistoni (bukuri, pasuri) apo direkt ne te paren mprehni thinken per tja ngulur?

blingbling
11-10-07, 07:27 PM
un e mpreh thiken per vete :D, le te behet sweet sa te doje po tradhetoi sbesoj se mund ta fal...

scorpiog
12-10-07, 08:05 PM
fjala tradheti nuk e egziston tek fjalori im.........................as qe nuk e diskutoj fare per mua ai njeri nuk egziston me,sido qe te jete situata,zoti na dha mend,te perdoren jo te harrohen dhe sa per para dhe bukuri as ma ndjen fare................

SEND_ME_AN_ANGEL
23-11-07, 11:06 AM
Kshu flasin shqiptaret :D edhe une per pune tradhtie jam pak ekstremist, nuk e kam zakon te fal. mund te toleroj shume gjera, po tradhtia eshte e para tek lista e zeze. jo thiken, po filloj te mpreh shpaten, hanxharin, shtizen, sopaten vikinge, e cdo arme te ftohte qe mund te kete ne muzeun historik kombetar :P

per sa i perket dashurise, tipi i dikujt ze vendin e pare nga cilesite qe me terheqin. nqs e ndjej qe me pershtatet dhe i pershtatem, i ka vdek nona atij muhabeti, kur te vije ajo dite do ju bej ftese ne dasem :P jo per gje po une kam tip paksa te veshtire, dhe nqs gjej nje me tip te ngjashem...then she's the right one :)

scorpiog
23-11-07, 07:25 PM
Kshu flasin shqiptaret :D edhe une per pune tradhtie jam pak ekstremist, nuk e kam zakon te fal. mund te toleroj shume gjera, po tradhtia eshte e para tek lista e zeze. jo thiken, po filloj te mpreh shpaten, hanxharin, shtizen, sopaten vikinge, e cdo arme te ftohte qe mund te kete ne muzeun historik kombetar :P

per sa i perket dashurise, tipi i dikujt ze vendin e pare nga cilesite qe me terheqin. nqs e ndjej qe me pershtatet dhe i pershtatem, i ka vdek nona atij muhabeti, kur te vije ajo dite do ju bej ftese ne dasem :P jo per gje po une kam tip paksa te veshtire, dhe nqs gjej nje me tip te ngjashem...then she's the right one :)

lali ti duhet te gjesh nje person jo te veshtire,se ti i veshtire dhe ajo njesoj atehere nuk do beni,merre nga une kete gje...........

SEND_ME_AN_ANGEL
24-11-07, 12:22 AM
haha e di e di, por them tip te ngjashem nga karakteri pak a shume por jo nga veshtiresia, se ashtu dalim si dy magnete me pole te njejte, qe shtyjne njeri tjetrin :P

bella
25-11-07, 02:07 PM
Dashuroni nje person per ate qe eshte? (paraqitjen, sjelljen, pasurine, rracen) apo per ate qe ben? (genjeshtar, romantik, rrugac/gangster, humanitar etj.)

Ne qofte se dikush eshte nje model apo aventurier, e doni per kete cilesi apo per parate qe ka fituar me cilesite? ne qofte se ky person qe dashuroni do te humbiste nje prej dy gjerave te mesiperme, cilen do te donit qe te kishit, parate apo cilesite qe i solli keto para?:wink:

Jeni person qe edhe sikur te dyshoni per tradheti e falni te dashurin/dashuren tuaj sepse ka cilesi qe nuk mund ti rezistoni (bukuri, pasuri) apo direkt ne te paren mprehni thinken per tja ngulur?

Dashurojme sepse jemi te njerez me mish e gjak :)...sepse kemi ndjenja,emocione dhe nese nuk i esternojme keto ndjenja atehere mbytemi ne deshperim.

Ne pergjithsi kur dashurojme nuk jemi rracional.Dashurine edhe pse e presim gjithe jeten ajo shfaqet papritur dhe ndonjehere edhe me personin qe ne se imagjinojme,madje qe mund te mbaje karakteristika si cilesi ose te meta te cilat kur me vete kemi menduar njeriun tone ideal....ky person qe ne dashurojme nuk i zoteron.
Dashurojme dhe vuajme sepse kemi rene ne dashuri me nje person te "gabuar" i cili eshte ai qe nuk i perkushtohet dashurise,eshte mendjeshkurter,mendjeleht (qe tradhton) e ndoshta dhe nje njeri i lig.....rrime me kete person per arsye nga me te ndryshmet,te cilat jane pasiguria jone,frika ose detyrimi i familjes tashme e ndertuar dhe e veshtire per tu ndare.E shume arsye te tjera te cilat kane nje lufte te brendshme shpirterore te cilat mendojne me shume per gjykimin e opinionit sesa per deshiren tone e te qenit te lumtur.

Dashurojme dhe jemi te lumtur,por perseri me kalimin e kohes edhe pse shume te dashuruar,te perkushtuar,ne lidhjen tone ne kerkojme dicka te re e cilesi te reja,te paparashikueshme.Rendesi ne kete lidhje ka te qenit gjithmone te dashuruar,te hapur dhe te komunikueshem me partnerin.

Karateristikat,cilesite dhe te metat ne i shohim pasi kemi rene tashme ne dashuri.Por bazat e saj jane.....Ndjenja e forte,perkushtimi,besimi,te jete nje person pozitiv dhe optimist.Te gjitha vijne me vone dhe dashuria ose forcohet ose fatkeqesisht humbet ne ajer.

nemo
27-11-07, 05:13 PM
pytje shume e veshtire shume psikologjike.ka shume per te shkruajtur.

Driloni
29-02-08, 05:45 PM
Vertet s'po ditsha pse!! Do i rikthehem prap temes kur te marr vesh.