PDA

Shiko versionin e plot : shqiperia

monaliza
03-10-07, 11:04 AM
gjithmone me ka bere pershtypje fakti qe ka me shume shqipetare qe jetojne jashte shtetit se sa ne shqiperi:frown: pse shqiperia eshte vetem per disa njerez, ( sidomos ne Tirane) qe mund ta jetojne jeten sic duhet,,,kurse shumica fukarallik:14:...pse shqiperia rrin gjithome e varfer?

keli
04-10-07, 12:13 PM
spse ne nuk dime te regullojm vendin tone por bejm te psur vende te tjera

scorpiog
04-10-07, 09:54 PM
per mendimin tim Shqiperia duke qene nen komunizmin per nje kohe shume te gjate ka ngelur mbrapa per shume vite ne lidhje me shtetet e tjere,populli ishte i mbyllur nga njohuria dhe besimi dhe cdo realitet tjeter qe egzistonte dhe si perfundim te na marre shume kohe te kuptojme ato dhe te arijme disa gjera qe shtetet e tjer kane arritur vite dhe vite me pare.gjithashtu dhe qeveria dhe serioziteti i tyre nuk e ndihmon situaten,cdo njeri shikon xhepin e vet ne rradhe te pare dhe si e si tja fusin njeri tjetrit duke mos i interesuar per te ardhmen e shtetit.per fat te keq do marre shume e shume kohe qe te arrije aty ku duhet por edhe fakti qe gjenerata jone ka dale jasht shteti dhe ka pare nje menyre jetese tjeter kam besim qe do luaj rrol ne te ardhmen e Shqiperise.:)

ida19
06-10-07, 07:32 PM
per mendimin tim Shqiperia duke qene nen komunizmin per nje kohe shume te gjate ka ngelur mbrapa per shume vite ne lidhje me shtetet e tjere,populli ishte i mbyllur nga njohuria dhe besimi dhe cdo realitet tjeter qe egzistonte dhe si perfundim te na marre shume kohe te kuptojme ato dhe te arijme disa gjera qe shtetet e tjer kane arritur vite dhe vite me pare.gjithashtu dhe qeveria dhe serioziteti i tyre nuk e ndihmon situaten,cdo njeri shikon xhepin e vet ne rradhe te pare dhe si e si tja fusin njeri tjetrit duke mos i interesuar per te ardhmen e shtetit.per fat te keq do marre shume e shume kohe qe te arrije aty ku duhet por edhe fakti qe gjenerata jone ka dale jasht shteti dhe ka pare nje menyre jetese tjeter kam besim qe do luaj rrol ne te ardhmen e Shqiperise.:)
nqs brezi yne vertete do luaj nje rol ne te ardhmen e shqiperise dhe breza te tjere pas tij gjithashtu nuk ka per te marre shume e shume kohe....por nqs ne do enderrojme ta kalojme tere jeten jashte....dhe te tjeret pas nesh do vazhdojne po njesoj atehere ky ndryshim do merrte shume e shume kohe,plus qe politika shqiptare dihet si ka qene por me sensibilizim te njerezve dhe ndryshon,une kam besim ne berjen e atij vendi si vendet e perparuara te botes.po te mos kesh lek ne shqiperi nuk jetohet se jane te pakta mundesite pre perparim,por po te kesh leke jeton vertete mire.