PDA

Shiko versionin e plot : Keni Pemė pėr Krishtlindje/ Vit tė ri?

admin
06-12-09, 12:05 PM
A vendosni pemė pėr Krishtlindje/ Vit tė ri nė shtėpinė tuaj?

sabah
06-12-09, 03:10 PM
Vendosja e bredhit,apo me sakte e pemes se vitit te ri eshte bere tashme nje tradite ne familjet shqiptare.Vendosja ne shtepi e pemes se vitit te ri por edhe e krishtlindjes tregon se viti qe jemi aktualisht eshte duke perfunduar dhe viti i ri eshte ne prag.Te gjithe i presim me gezim keto festa,por me te gezuar jane femijet dhe grate.Femijet jane me shume te gezuar se do te shkeputen nga rregjimi i shkolles per rreth dy jave.Ata gjithashtu presin dhurata me rastin e festave te krishtlindjeve,por edhe ato te vitit te ri.Edhe femrat e ciftuara sigurisht ne keto festa te fundvitit gezojne se do te marin dhurata nga bashkeshortet por edhe ato te dashuruarat sigurisht shpresojne ndonje dhurate simbolike nga te dashurit e zemres.

Romina
06-12-09, 03:44 PM
po, une e ve pemen e Krishtlindjeve/Vitit te Ri ēdo vit dhe zbukurimet ia ve te gjitha ngjyre floriri ngaqe me pelqen klasikja..

ps. nje teme te tille doja ta hapja edhe une, por ti admin u tregove me i shkathet Icon8

Bruno
16-12-09, 02:20 PM
Kemi Qe Mos Pacim Kemi, Na Ka Zen Gjith Qoshen e Shtepise LoL

cuni
17-12-09, 06:31 AM
po, une e ve pemen e Krishtlindjeve/Vitit te Ri ēdo vit dhe zbukurimet ia ve te gjitha ngjyre floriri ngaqe me pelqen klasikja..

ps. nje teme te tille doja ta hapja edhe une, por ti admin u tregove me i shkathet Icon8

romina qeke klasike me teper se ēduhet, se asaj lloj peme i ka ik moda me kohe...te puth fort

Romina
17-12-09, 04:03 PM
po s'ka rendesi o ēuni, moda shkon e vjen ate pune ka. une zgjedh ate qe me pelqen me shume :)

Hot_Babe
26-12-09, 03:42 PM
jo skam vene pem aaahhuuu pertoj looool
pemen qe kisha ja dhash nje kushurires time per gocen e vet tja vinte dhe nje tek dhoma saj loool

blingbling
26-12-09, 09:36 PM
Pooo kam vene, as te madhe as te vogel, e kam dekoruar thjesht me drita e me topa ngjyra ngjyra...lol.Me pelqen kur vjen kur vjen dhjetori, me pelqen kjo atmosfera e festave :D

sabah
14-12-10, 10:26 AM
Po ben nja 2 dite qe e kemi vendosur pemen e vitit te ri ne shtepi.Pema eshte nga ato bredhat artificiale qe c'paketohen dhe paketohen kur u vjen koha.I kemi vendosur nga ato llampa qe fiken e ndizen me rele dhe qe japin efekte te mrekullueshme sidomos naten.Pervec llampave tek pema kemi vendosurdisa toptha te vegjel e disa zbukurime te tjera qe vertet i japin pemes nje pamje fantastike.Per pak harrova te them se mbi peme kemi vendosur edhe disa copa pambuku qe na kujton deboren qe ka filluar e bie ne mal keto dite te ftohta dhjetori.Per 10 dite jane krishtlindjet dhe me pas viti i ri.Urojme ngjarje te gezuara gjate ketyre diteve per te gjithe shqiptaret.