PDA

Shiko versionin e plot : A Ju Mungon Shqiperia?

monaliza
08-09-07, 12:35 PM
HEY MIREDITA TE GJITHEVE!

PO SHIFJA NJE VIDEO PER SHQIPERINE EDHE SE SI ME ERDHI NJE SI DESHIRE QE TE PRISJA BILETEN DHE TE IKJA NE SHQIPERI-wow...NDONJEHERE ME MENGON SHUME ANDEJ,,,SI MENDONI JU? A JU MUNGON?-qaj

Solange
08-09-07, 03:57 PM
Me raste me mungon por jo gjithmon. Dhe me teper me mungon shoqeria & kushurinjt kur ishim bashke. Nganjeher behem melankolike teper dhe pres bileten dhe iki ..mirpo sa zbret ne aeroport degjon njerez duke bertitur lloj lloj llafesh dhe qesh me vete nga reagimet e njohura. Nejse, prap je i lumtur qe erdhe, dhe thua, ajde mo se do knaqemi me shoqerine e fisin. Shoqeria sdo tja dij per ty dhe pse ti ke ardh nga usa dhe ke kaq kohe qe me mendjen tende i kujton dhe i mer ne tel; njerez qe njeher e nje kohe i quaje shoqe/k te verteta 'skane kohe' te vijn te takojne nga 5 shoqe te ngushta qe ke pas, takon vetem 2-3. Fisi pastaj ai po qe ka ato te vetat jo hyrje dalje dreka darka po dhurata qe duhet ti blesh te gjithve.
Skalon java e pare pendohem per leket qe harxhova me ardhe per kushtet e kqia te jeteses qe ekzistojne atje dhe per ato qe me kaq mall i kujtoja dhe qe me dolen komplet ndryshe.. :confused:

scorpiog
08-09-07, 10:26 PM
Zonjusha ke shume te drejte.mua me mungon vetem se kam njerezit e mi ,jo halla, teze ,nenat,kushurinj qe jane rritur dhe si njoh dhe gjithashtu nje familje qe kemi shoqeri dhe jemi rritur me ta,sa per gjera te tjera nuk me ben shume pershtypje,ndofta se ika shume e vogel.

tester
18-09-07, 09:42 PM
Specifikoje pyetjen, thuaj "per ata qe jane jashte shqiperie", sepse ata qe jane ne Shqiperi ska cu mungon:juggle5452:

scorpiog
18-09-07, 09:46 PM
Specifikoje pyetjen, thuaj "per ata qe jane jashte shqiperie", sepse ata qe jane ne Shqiperi ska cu mungon:juggle5452:

kur behet pyetja -a ju mungon shqiperia?nuk eshte per ata qe ndodhen atje eshte per ne te tjeret,vetem te jesh pa tru mos ta kuptosh,ska specifikim me te mire per ket pyetje........:mad::pepsi542:

VajzaVlonjate
19-09-07, 10:30 AM
Ca pyetje ben edhe ti.
Si nuk me mungon, me mungon shume.
Nuk e ke idene se sa me mungone :(

kikirik
19-09-07, 02:53 PM
Ca pyetje ben edhe ti.
Si nuk me mungon, me mungon shume.
Nuk e ke idene se sa me mungone :(

jo me shume se un ama :makefun:

Amantia
20-09-07, 12:57 AM
Sme mungon hic , kur isha ket vit ne Shqiperi e kuptova sa pak me kishte munguar, edhe malli qe kisha para se te shkoja ishte si iluzion ne mendje qe u zhduk sapo zbrita kemben ne Rinas ......

ida19
06-10-07, 09:43 PM
me mungon shumeeeeeeeeeeeeeeeeee...............

Amantia
10-10-07, 03:12 PM
Ida cdo gje qe ia perserit dhe riperserit vetes fillon dhe i kushton me teper vemendje sa normalisht duhet ti japesh …….fillo mendo iher te kunderten dhe perseriti vetes nuk me ka marre malli disa here, lol, para pasqyres dhe te shofesh se ke per te menduar ndryshe :biggrin:

ida19
10-10-07, 05:48 PM
Ida cdo gje qe ia perserit dhe riperserit vetes fillon dhe i kushton me teper vemendje sa normalisht duhet ti japesh …….fillo mendo iher te kunderten dhe perseriti vetes nuk me ka marre malli disa here, lol, para pasqyres dhe te shofesh se ke per te menduar ndryshe :biggrin:

jam munduar une................prandaj erdha kaq larg,se kur isha afer kthehesha cdo 1-2 muaj...............ndoshta me kohe dhe ndryshoj mendim por tani me mungon vertete shumeeeeeeeeeeeeeeee.............................

Tironce_logel
01-11-07, 03:15 PM
Me mungon se nuk kam shkuar qe vjet :14:

Lady-of-Kosova
20-02-08, 09:09 AM
me mungon KOSOVA

Dredhza
20-02-08, 02:41 PM
Ndjej nolstagji per Tiranen sidomos, ka nje kohe te gjate qe nuk kam qene...se shpejti do e vizitoj.:mfr_closed2:

kuklla
17-03-08, 05:06 AM
Pas kaq shume vitesh qe jam larguar prej saj nuk me mungon me, ndihem e huaj kur vete. Ndoshta me mungon shoqeria, njerzit qe kam kohe pa pare, por ndoshta kjo eshte vetem nostalgji.

bella
17-03-08, 07:03 AM
Me mungon Shqiperia e femijirise time edhe pse nuk kuptoja asgje nga regjimi i asaj kohe......dhe kujtimet e mia skane lidhje me diktaturen...por me femijrine dhe adoleshencen time..........me ate pafajsi qe une e jetoja,qe ne djem e vajza jetonim se bashku ne pastertin me te madhe shpirterore dhe shoqerore..........te padjallzuar dhe te hapur......Jemi rritur te gjithe bashke ne nje lagje te madhe...e skishte mendje te keqia ne ato lodra ...ne ato mbasdite te gjata qe luanim me top dhe qe me pas benim shetitje mbrapa pallatit :)
Kjo Shqiperi me mungon.........Ndersa tani njerzit jane bere te huaj per njeri-tjetrin dhe femijet jane te djallezuar....hipokrizia,egoja dhe djallzia shpesh kap mendjet e tyre te vogla.

Por sido qe te jete kjo eshte toka ime....kjo eshte Shqiperia ime....vendi ku une kam lindur dhe jetoj..........e qe kam kujtimet e mia...e ku te tjera kujtime do krijoj e do i le pas ne te kaluaren per breza te tjere.......E dua .........dhe duke mos jetuar e duke mos qene ne asnje vend te botes....me mungon Shqiperia...e dua ate shuummmmm.....me cdo difekt te saj,me cdo njeri qe ecen kete toke.

valdinio
17-03-08, 11:26 AM
ghithe shqiptareve qe jemi jashte na merr malli per shqiperine, por eshte shqiperia qe rritet, ndryshon dite pas dite