Shiko versionin e plot : Dashuria, lumturi apo vuajtje?
Si e perkufizoni dashurine?Dashuria eshte lumturi apo vuajtje?
Une mendoj qe dashuria eshte dhe lumturi dhe vuajtje.Ne qoftese do dashurosh do vuash pasojat e saj por njekohesish ka dhe lumturi.Dashuria eshte nje ndjenje e bukur sepse je i lumtur qe je i dashuruar
Stari mendoj se kjo tema ka te njejtin subject sic e ke hap ,ate temen perpara"" Ceshte dashuria perju "" Shikoje nje cike :o
kikirik
27-08-07, 05:20 PM
lumturi e modhe , ce pyt
Ne fakt ke te drejte pak a shume e njejte me ate teme megjithate e hapa me tjeter thelb por perfundimi del njesoj me ate teme qe thua ti.
Ok i them Adimistratorit ta fshije temen. Nuk e kam pasur dhe mendjen ne vend :D
scorpiog
27-08-07, 07:37 PM
aaaaaaaa dashuria te ka verbuar e di une:D
Perderisa eshte pjese e jetes edhe ajo do kete te mirat dhe te keqijat e saj dmth lumturine dhe vuajtjen. Te jetosh do te thote te ndjesh dhe duke e njohur ndjenjen ne dashurojme, duke dashuruar vuajme dhe lumturohemi pasi vete dashuria ka ne permbajtjen e saj edhe keto dy ndjesi.
aaaaaaaa dashuria te ka verbuar e di une:D
Ahahahaha ne fakt akoma nuk jam verbuar por mund te verbohem me vone nuk i i dihet fatit:D
Perderisa eshte pjese e jetes edhe ajo do kete te mirat dhe te keqijat e saj dmth lumturine dhe vuajtjen. Te jetosh do te thote te ndjesh dhe duke e njohur ndjenjen ne dashurojme, duke dashuruar vuajme dhe lumturohemi pasi vete dashuria ka ne permbajtjen e saj edhe keto dy ndjesi.
Shume dakort me te njejtin mendim jam ,sic thashe mesiper dashuria eshte lumturi dhe vuatje.
monaliza
30-08-07, 10:49 AM
dashuro me zgjuarsi-djall,,,ene mos e lej veten te marrin perkembesh-dru,,,dashuro me shume me tru sesa me zemer-djall
scorpiog
30-08-07, 07:15 PM
that's my girl:D:D:D
te gjitha bashke....as vete se merr vesh.......
Si e perkufizoni dashurine?Dashuria eshte lumturi apo vuajtje?
Une mendoj qe dashuria eshte dhe lumturi dhe vuajtje.Ne qoftese do dashurosh do vuash pasojat e saj por njekohesish ka dhe lumturi.Dashuria eshte nje ndjenje e bukur sepse je i lumtur qe je i dashuruar
Ndjenja e dashurise eshte ne vetvete dicka e bukur e mrekullueshme.Ajo te ben te ndihesh mire dhe i lumtur sepse zemra jote fillon dhe rreh me shpejtesi dhe adrenalina rritet,kraherori mbushet me ajer te fresket dhe shpirti duket sikur po fluturon vetem kur je perballe personit qe dashuroni.Syte tuaj duan te shohin vetem ate,buzet e tua duan te puthin duart dhe buzet e saj...Dashuria eshte lumturi ashtu sic eshte dhe vuajtje sepse,pritja e dashurise,refuzimi i saj,apo mungesa e nje konsumimi te shendetshem te ndjenjes se pasionit sjell padyshim vuajtje....vuajtjet shkaktohen edhe nga gjera te vogla e qe skan arsye te forta.
Nje zenke e momentit,nje xhelozi e fantazuar.Objekti i dashurise tone eshte shkaku i lumturise dhe vuajtjes tone.Ne me te jemi te lumtur pa te jemi te vuajtur....por per cudi ndonjehere ndodh dhe e kunderta...ne me te vuajme dhe kur skemi me ate jemi me mire.Pra dashuria eshte mister i madh,fantastik dhe qe gjithmon na terheq drejt saj....na hipnotizon :)
BRAVO BELLA,,E KE SHKRUAJTUR SI NJE PETE E VERTET...ME PELQEJNE NJEREZIT INTELIGJENTE...:gabberkitty::)
PaFjalė.com