Shiko versionin e plot : cfare keni qef te beni ne kohen tuaj te lire?
scorpiog
25-08-07, 09:01 PM
cfare keni qef te beni ne kohen tuaj te lire dhe pse?mos me genjeni se ju vrava.
blingbling
25-08-07, 09:06 PM
hmm un dua te dal, ska rendesi se ku, dua te jem jashte jo te rri ne shpi:D
scorpiog
25-08-07, 09:10 PM
dmth edhe nje xhiro rreth e rrotull pallatit?:D
blingbling
25-08-07, 09:12 PM
po, do jem e kenaqur dhe me aq xhiro :D
scorpiog
25-08-07, 09:14 PM
waw je shume e thjeshte,lum kush te ka..................
mua me pelqen te lexoj ne vende te qeta .........te meditoj .
scorpiog
26-08-07, 06:50 PM
me ke habit fare per zotin,nuk e prisja nga ty.....
Te bej sex:D { Me falni esht thjesh shaka e vogel}:p
blingbling
26-08-07, 08:14 PM
Uuahahaha:D:D
blingbling
26-08-07, 08:15 PM
Un kam qef te shkoj dhe SHOPPINGG-love
scorpiog
26-08-07, 08:22 PM
Te bej sex:D { Me falni esht thjesh shaka e vogel}:p
te paska shku mendja keq me duket
scorpiog
26-08-07, 08:23 PM
edhe une vdes per shopping,por tani eshte bere si hobby per mua
te paska shku mendja keq me duket
Pse mendja keq?:D:D Te gjithve u pelqen sex mos u mundo te me thuash jo pranoje:D:p
P.S Une bera shaka mos ma merrni seriozisht
scorpiog
26-08-07, 08:26 PM
hahahhaha :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:jo me pelqen e verteta;)
Solange
27-08-07, 12:39 AM
varet se si ndihem, cfare bej shpesh eshte shkoj ne gym, lexoj, pikturoj, udhetoj, dal me kercy.. vdes me kercy :D
me ke habit fare per zotin,nuk e prisja nga ty.....
Pse mi si dukem une si gjo e eger kshu ahahahhahahaha
:D :D
Duket si koncept bosh, sepse asnjehere nuk kam kohe te lire. Edhe kur skam asgje (pune) per te bere perseri skam kohe te lire.:p
admino po mire hajde ndonjhere te meditojme backa backa :D
monaliza
27-08-07, 03:46 PM
shkoj ne pishine;)he lale me eshte djeg lekura:p,,hajde kaloshi mire sot dhe shfrytozojeni cdio moment se po vjen dimri,,e hajd te dalesh pastaj
scorpiog
27-08-07, 08:09 PM
Pse mi si dukem une si gjo e eger kshu ahahahhahahaha
:D :D
vetem gje e eger qe nuk me dukesh,perkundrazi me dukesh dobro,po meditore sme kishte shkuar mendja.................
scorpiog
27-08-07, 08:10 PM
Duket si koncept bosh, sepse asnjehere nuk kam kohe te lire. Edhe kur skam asgje (pune) per te bere perseri skam kohe te lire.:p
ti ja ke bere vete vetes keshtu
VajzaVlonjate
29-08-07, 10:52 AM
Une ne kohen time te lire dua te shikoi televizor, te vete ne pishine, ne kinema, ose te eci se vdes te eci ne kembe ne ane te lumit ne Hoboken ose tek lagja ime ne trotuar te parkut :P:P
te dal me shoqerine,vdes per plazh,me pelqen te lexoj dhe te iki ne kinema,dhe nje here ne muaj ne pub duhet ikur
scorpiog
31-08-07, 09:22 PM
aaaaaaaaaaa edhe mu shume plazhyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dhe dancing.................... kur do te dalim?
pub....alkol dhe shume qef..........
scorpiog
07-10-07, 12:01 AM
pub....alkol dhe shume qef..........
aaaaaaaaaaaaa mi pijanece:makefun::)
aaaaaaaaaaaaa mi pijanece:makefun::)
nuk jam pijanece jo,pi aq sa te ndjehem ne qejf por limitin se kaloj kurre......pastaj si mund ta kalosh kohen e lire me mire se sa me shoqerine?????????
scorpiog
07-10-07, 06:55 PM
nuk jam pijanece jo,pi aq sa te ndjehem ne qejf por limitin se kaloj kurre......pastaj si mund ta kalosh kohen e lire me mire se sa me shoqerine?????????
ke te drejte kurse mua sma mban te pi as nje gote se behem telef...........
alkoli asnjehere sme ka dehur ose tme bente te ndihesha keq....si pasoje e organizmit te forte-thote mami im...por se di fare dhe pse teper rradhe e konsumoj...vertete me shoqerine...por me ate shoqeri qe kam nje jete qe i njoh jo me kedo...........
Lady-of-Kosova
20-02-08, 07:32 AM
PC, nganjeher me dal, me flejt, me kqyr TV gjithqka nvaret qfar disponimi jam:D
King_Arthur
20-02-08, 07:37 AM
interneti kryeson :)
Kosovareee.
20-02-08, 08:16 AM
pc,tv te dal me shetit jasht
Lady-of-Kosova
21-02-08, 10:18 AM
nvaret nese eshte koha e nxet e mir dal ne park me shoqni dal ne qytet ose shoping center.
nese bjen shi ose eshte koha e ftoft..rri nshpi ne pc ose shikoj TV
Driloni
28-02-08, 05:25 PM
te luaj XBOX-live PES & Fifa, futboll
fotografi- me cojn ne bot tjeter ne nje far menyre gjej qetsi
TE PI NOJI KAFE NE KOHE TE LIRE :clapping5365:
te lexoj dhe te shetis:fisch: dhe te fle se harrova
koha eshte ne dispozicionin tim gjithmone, e kursej per nje rast shume special qe pres te me ofroje jeta!
Me pelqen ta shpenzoj ne menyre pozitive dhe te kenaqshme.....pa plane e progamacione te gjata,por ato qe jane te momentit.....
Mua me pelqen te bisedoj gjate - gjate me miqet e mije, ndonjhere te luaj futboll dhe te shikoj ndonje film te hareshem, pa skena vrasjesh e dhunimesh!
varet si eshte dita,gjendja e parave dhe gjendja shpirterore.por me mire nje shetitje ne kodrat e qyteti me te dashuren duke biseduar ne ajer te oaster.
Sunset girl
16-09-08, 05:04 PM
ne kohen e lire kam deshire te degjoj muzik se sbej dot pa te,pastaj te dal me shoqerin etj etj
Un du te doja te beja dicka qe nuk ka lidhje me jeten e perditshme, thjesht do te doja ne ate moment te mos mendoj asgja vec te c lodhet truri, por a asht e mundur kjo.........
Te mos mendoj asgje ne ate moment vec te clodhet truni, sa esht e rrealizushme kjo....shum her e pamujtun
Jo cdo here mund te beje ate qe kam deshire.
fotografi, te lexoj me raste edhe te shkruaj
PeTiT cOeUrE
29-09-08, 05:00 PM
Te lexoj, shetis , rri per qef duke pire nje kafe , te zbraz "trunin" ....
PaFjalė.com