PDA

Shiko versionin e plot : Sa e ndjekin Shqip moden?

Solange
24-08-07, 10:45 PM
Me ckam vene re kur behej fjale per Shqip femrat (me teper se meshkujt) e kishin mendjen per te qene sa me shume me trendin e kohes duke u veshur sa me mire. Kurse ketej nga jashte verehet qe kjo s'eshte me perparesore.
Ju si mendoni?

A e ndjekin shqip moden?

scorpiog
24-08-07, 11:21 PM
per ket teme mund te flas vetem per vete dhe per disa njerez qe njoh.une personalisht e djek dhe biles shume,ashtu jam rritur qe e vogel ,por edhe puna qe bej ma lejon qe ta ndjek.ata qe une njoh duke perfshire familjen time e djekin,por puna qe bejne i pengon pak,sepse duke qene shume i zene nuk ke mundesin te dalesh dhe te vishes,keshtu qe uniforma behet si menyre jetese.moda eshte menyre e jetes per mua dhe deri sa te rroj do ta ndjek.....-love-love-love

kikirik
27-08-07, 05:26 PM
un jom cun trendy s'dal nga shpia pa qen i modes funit :p

po ti mi zonjushe?

scorpiog
27-08-07, 07:46 PM
o bo se mos na je dhe ndoj gje tjeter:D

blingbling
27-08-07, 09:14 PM

po ti mi zonjushe?

me thane qe vjet a para dy vitesh ishte moda ne shqiperi per cunat me pantallona te ngushta e me kepuce te bardha me maje, pashe ca foto te ca shqiptareve dukeshin mos o zot, me ato kpuc si lopata e me pantallonat si karkaleca:D-djall
Edhe nji gje me ka be pershtypje, me ca kam pa ne shqiperi qe shkojne ne Mbremjen e matures apo dasma, djemt veshin bluza te thjeshta me te shkrujtme lloj soj, sduken mire hic! Vishni mer kostum me papjon, ke qef ktu qysh vishen ne te tilla raste vallaj, me veshin ca shqiptare bluza Dolce&Gabbana shkruhet mu ne mes, e te thush ti e kan ble tamam firme hahahhaahah:D

scorpiog
27-08-07, 10:07 PM
o mi dreqe po jane sexy cunat mi sexy:D:D:D

blingbling
27-08-07, 11:15 PM
ua lere

ida19
06-10-07, 08:56 PM
ca e ndjekin vertete..ca te tjere sajohen..........shef dhe karikatura por ne pergjithsi teper mire..............

Solange
09-10-07, 05:24 PM
me thane qe vjet a para dy vitesh ishte moda ne shqiperi per cunat me pantallona te ngushta e me kepuce te bardha me maje, pashe ca foto te ca shqiptareve dukeshin mos o zot, me ato kpuc si lopata e me pantallonat si karkaleca:D-djall
Edhe nji gje me ka be pershtypje, me ca kam pa ne shqiperi qe shkojne ne Mbremjen e matures apo dasma, djemt veshin bluza te thjeshta me te shkrujtme lloj soj, sduken mire hic! Vishni mer kostum me papjon, ke qef ktu qysh vishen ne te tilla raste vallaj, me veshin ca shqiptare bluza Dolce&Gabbana shkruhet mu ne mes, e te thush ti e kan ble tamam firme hahahhaahah:D

Nuk kam info per kete te fundit, por sic i thon 'sipas vendit dhe kuvendi'. Neve ketej na bejn pershtypje sepse ketej i japin shume rendsi matures qe nganjeher me duket overrated. Gjithesi kur te gjithe vishen me bluze te tilla dhe ti te vishesh me kostum s'eshte normale apo e kunderta.

Kshuqe... duhen marr parasysh dhe keto ;) :)

Solange
09-10-07, 05:26 PM

po ti mi zonjushe?

vdeksha qe je trendi ti. :P
Me shkrive per zotin. Ato fotot qe me ke cu ne fakt me kostum, si dhonderrush :P

kikirik
10-10-07, 03:01 PM
o bo se mos na je dhe ndoj gje tjeter:D

per ate mos u merzit, po deshe hajde boje prove :)

scorpiog
11-10-07, 04:53 PM
per ate mos u merzit, po deshe hajde boje prove :)

lali ti e the e jo une,shyqyr aman qe qeke normal,edhe kujdes me ate te folmen me mu,ki pak respekt......................

Lady-of-Kosova
21-02-08, 05:38 AM
mendimi im shqiptart e ndjekin moden shumm:)..dhe ju ka hijee:D
une perveti nuk e ndjeki shumm po nganjeherr po..me shum veshi at qe me pelqen mu:)

Kosovareee.
21-02-08, 06:17 AM
shum shqiptar e ndjekin moden un per veti veq qysh tum pelqen qysh tum doket qe me ka hije veshna

King_Arthur
21-02-08, 07:37 AM
ketu ne shqiperi cfare nuk te sheh syri :D

Lady-of-Kosova
21-02-08, 09:12 AM
ktu ne zvicerr shume ndjekin shqiptart aavvv numer 1 jan:D

Kosovareee.
22-02-08, 06:51 AM

hhaha e di ani kur tvin nks tani qysh fryhen pssssss

Albanian_Cutie
22-02-08, 05:21 PM

E ndjeken aq shume saqe jashte nje perimetri prej 2km duket sikur e kane te shkruar ne balle nga vijne. Vetem per mode mos flit.

RosaNera87
05-04-08, 09:00 AM
da quello che ho visto si...

sweet_s_shejtone
06-04-08, 06:43 AM
Me ckam vene re kur behej fjale per Shqip femrat (me teper se meshkujt) e kishin mendjen per te qene sa me shume me trendin e kohes duke u veshur sa me mire. Kurse ketej nga jashte verehet qe kjo s'eshte me perparesore.
Ju si mendoni?

A e ndjekin shqip moden?
ne shqiptaret vdesim per te nxjerre pak barkun jashte apo per te veshur rroba mode sado qe me to nuk ndihwesh rehat,,....me pelqen menyra e veshjes se te huajve thjesht e me rroba qe te bejne te ndihesh rehat...por ketu nuk rri dot ashtu se te thone nuk ka ndaj nuk vishet e je e detyruar te blesh xhinse e rroba te shtrenjta...po pate vajza moderne neper rruge mos e pyesni hic se shqiptare eshte...se di pse na ka hipur ky tallaz i madh ne shqiptareve per te ndjekur moden...

blingbling
06-04-08, 01:59 PM
ne shqiptaret vdesim per te nxjerre pak barkun jashte apo per te veshur rroba mode sado qe me to nuk ndihwesh rehat,,....me pelqen menyra e veshjes se te huajve thjesht e me rroba qe te bejne te ndihesh rehat...por ketu nuk rri dot ashtu se te thone nuk ka ndaj nuk vishet e je e detyruar te blesh xhinse e rroba te shtrenjta...po pate vajza moderne neper rruge mos e pyesni hic se shqiptare eshte...se di pse na ka hipur ky tallaz i madh ne shqiptareve per te ndjekur moden...

Si nuk semuren me bark jasht, un per vete sme pelqen ashtu... mbase ne vere... mund ta nxjerr barkun e shumta 1 gisht por kjo ndodh shume shume rralle. Ne shqiperi kane shume tangerllik...edhe per te hedh plerat do vishen me taka... nuk e kuptoj PSE?????? Te njejten gje shof tek shqiptaret ktu... sidomos sa vijne nga shqiperia... sepse me pas pershtaten. Ka dhe ktu rroba te bukura te shtrenjta por si vesh dit per dite. ne shqiperi u behen kembet cope nga kepucet me taka, dhe kushedi sa kyce kembesh thyhen lol dhe prap si heqin kpucet e tilla. Perse mos veshesh te rehatshme????? Ndonjehere nuk e kuptoj konceptin atje!! Kujtojne se eshte ne MODE te vishen me bark jashte.... me pantallona qe po i plasin neper shale se jane te ngushta, apo djemt te veshur ngusht e ngusht me rroba , ma shpifin kur i shof ashtu. Kam shume per te folur ke kjo tema.... por tani per tani pertoj... :makefun:

Dredhza
06-04-08, 04:55 PM
Nuk kam kohe dhe po shprehem shkurt. Ketu nga ana ime, vajzat e ndjekin shume moden, por me e rendesishme eshte se kane shije ne kombinim dhe stil...te paktem per dallimi nga kryeqendrat qe kam jetuar une, ketu dhe dallohen, varesisht se ku ndodhesh perzgjidhin dhe veshja(dhe tualetin). Si vendi, kuvendi.
Jane njesha.

T3@
07-04-08, 07:06 AM
Ju si mendoni?

A e ndjekin shqip moden?

per mu seshte mod ajo e shqiptareve...nejse

sweet_s_shejtone
12-04-08, 11:59 AM
Si nuk semuren me bark jasht, un per vete sme pelqen ashtu... mbase ne vere... mund ta nxjerr barkun e shumta 1 gisht por kjo ndodh shume shume rralle. Ne shqiperi kane shume tangerllik...edhe per te hedh plerat do vishen me taka... nuk e kuptoj PSE?????? Te njejten gje shof tek shqiptaret ktu... sidomos sa vijne nga shqiperia... sepse me pas pershtaten. Ka dhe ktu rroba te bukura te shtrenjta por si vesh dit per dite. ne shqiperi u behen kembet cope nga kepucet me taka, dhe kushedi sa kyce kembesh thyhen lol dhe prap si heqin kpucet e tilla. Perse mos veshesh te rehatshme????? Ndonjehere nuk e kuptoj konceptin atje!! Kujtojne se eshte ne MODE te vishen me bark jashte.... me pantallona qe po i plasin neper shale se jane te ngushta, apo djemt te veshur ngusht e ngusht me rroba , ma shpifin kur i shof ashtu. Kam shume per te folur ke kjo tema.... por tani per tani pertoj... :makefun:
asnje presje sdo i hiqja postimit tend bling...e ke thene shume drejt.....

bella
13-04-08, 06:31 PM
Shqiperia eshte nje vend i varfer ne krahesim me boten por eshte nje vend qe ka shije dhe gusto ne te veshur...........Si vajzat ashtu dhe djemte,mendoj se bejne me sa mundesite e tyre ekonomike ua lejojne te ndjekin moden. Dhe moda nuk eshte vetem tek veshjet ekstravagante,por edhe kombinimi i ngjyrave dhe veshja me lezet.
Vajzat Shqiptare jane te bukura,dhe veshjet e tyre per mendimin tim i bejne ato edhe me te kendshme per syrin e jashtem.....Vajzat Shqiptare dine te vishen dhe te mbahen mire.

Veshja me bark jashte apo me taka,pra qe ne i quajme veshje jo komode....per mua nuk ka pse te quhen te papershtatshme,cdo njeri vishet sipas gustos se tij.Dhe moden nese smund ta ndjek :)....e krijoj edhe vete :D.............Pra cdo gje eshte ceshtje shijesh.

Solange
31-05-08, 12:19 AM
Ceshtje shijesh po.. po jo duke kaluar kufirin.
Respekto veten qe te te respektojn i thojn kesaj.
Nese ti del me bark perjasht ne mes te dimrit vetem e vetem qe te biesh ne sy apo ndonje arsye tjeter koti si psh 'ashtu ma do qefi mua' atehere kjo tregon llogjike te dobet per mendimin tim.

SEND_ME_AN_ANGEL
31-05-08, 01:19 AM
per ti ra shkurt, shqipot e ndjekin moden me shume se c'duhet

Solange
23-11-08, 11:18 PM

Po pres per vazhdimin ke kjo tema.. lol

katia
25-11-08, 04:16 PM
une vete per vit ne shqiperi ndikon dhe fakti qe jetoj ne itali pra jam afer.sa per moden e ndjekim shume po kohet sidomos kete vit kam pare shume thjeshtesi ne veshje .kishte akoma me taka e bark jashte po shume ishin veshur teper komod.flas per tiranen kurse qytetet e tjera kane akoma pune per te bere.gocat shikojne reklama veshjet ndjekin sfilatat e modes ne tel e u hane veshet vellezerve apo motrave qe kane ketej per rroba moda e fundit.gjithsesi kete vit me pelqeu veshja e njerve ne tr.kishin arrit te ndanin oret e dites nga veshja e nates.shume mire.te veshura tamam per oret e qejfit naten me shoqerine e shume thjesht ne mengjes.duhet te vini te shikoni ne itali sa kqe vishem.ketu jane firmat me te medha te modes po njerezit nuk kane gusto fare.te shikosh 200 kileshet me bark jashte apo me strece te ngushta fare te vjen per te vjelle.te pakten keto eksagjerime ne shqiperi nuk i sheh.