Shiko versionin e plot : Cila eshte gjeja me qesharake qe keni degjuar/bere?
blingbling
21-08-07, 11:39 PM
Amantia
21-08-07, 11:48 PM
Ket se kam degju, por e pashe sot kur isha duke shkuar ne pune ....nje pick up truck i modeluar tip sportiv .........kishte te varur ke pjesa poshte e marmites two balls, qe dukeshin like real ones .:D......
Kurse para disa ditesh ke targa e nje cadillac , i viteve 60 ndoshta shkruhej ....do u think I drive slow ...but i am always ahead of you ......
dhe kur e pashe kur ishte driver ........ishte nje plake pipiruqe me ato duart gjithe rrudha dhe floke te bardha :D
blingbling
21-08-07, 11:49 PM
hahahahahahahaha, e forte:D
blingbling
21-08-07, 11:55 PM
Une njehere kur kam punuar ne nji coffee shop kam bere nje gafe. KIsha ca kliente, dhe nje prej tyre me tha " kjo shishja e ketchup se cka" dhe un e zgjuara e mora dhe shikoja tek vrima e shishes,edhe e shtypa pa dashje, ishte nje nga ato shishet e reja qe thojn "non-spill" kane nje cipe qe nuk e lejon lengun te rrjedhe, edhe e shtypa, mu be ftyra gjith ketchup, te gjith sa ishin aty vdiqen se qeshuri:D:D
Edhe un po qeshja por pastaj mu ngriten nervat edhe i thash klientit " here, you and your stupid ketchup!!!-inat" edhe prap njerzit qeshnin....-dru-dru:o
scorpiog
22-08-07, 12:00 AM
une bej gafa tere kohen ,e fundit qe u shkrime duke qeshur ,ishte ,ne vend ta pyesja klientin a mban gjel ne floke,i thashe-do you use hair?
Amantia
22-08-07, 12:01 AM
lol, e forte, ketchup seshte dhe aq i keq ..po sikur te ishte ndonje chilli sauce apo tabasco ......
blingbling
22-08-07, 12:01 AM
aaahahahahahah:D:D, boh mua me vjen inat se spo me kujtohet gje ne kto momente...-inat-inat
scorpiog
22-08-07, 12:02 AM
edhe mu,se me gafat e mija shkruhet liber................
blingbling
22-08-07, 12:04 AM
lol, e forte, ketchup seshte dhe aq i keq ..po sikur te ishte ndonje chilli sauce apo tabasco ......
puuuu, ja kisha fut me shishe ndonjerit,
njehere kam qene me shoqerine e shkolles dhe shkuam ne nji restorant.... nje prej tyre nuk hante asgje djegse, dhe ne i hodhem ca tabasco sauce tek Cheeseburgeri, o nene ta shifje ca vrapi mori, hahahahah
Amantia
22-08-07, 12:04 AM
Nji her une isha ke shtepia e nje shoqes dhe mamaja e saj kishte zen kos ........si njiher e nje koh , e kishte mbuluar tenxheren me batanije dhe e kishte len ke nje cep ke divani ...........si ta dija un qe ishte kosi brenda .......e hapa batanijen si per ta palos dhe u mbush gjysma e dhomes me kos gjys te bere :D
scorpiog
22-08-07, 12:05 AM
Nji her une isha ke shtepia e nje shoqes dhe mamaja e saj kishte zen kos ........si njiher e nje koh , e kishte mbuluar tenxheren me batanije dhe e kishte len ke nje cep ke divani ...........si ta dija un qe ishte kosi brenda .......e hapa batanijen si per ta palos dhe u mbush gjysma e dhomes me kos gjys te bere :D
o bo mallkime qe paske marre..............loooooooooooool
blingbling
22-08-07, 12:06 AM
po dhe ti cdeshe ta palosje, apo ste rrinin duart-dru-dru:D
blingbling
22-08-07, 12:10 AM
Meqe na kujtoi kosin, ne shqiperi njehere kur isha e vogel kisha shkuar tek gjyshja, dhe erdhen kusherinjte te luanim, edhe ne si kalamaj hidheshim tek krevati fap fap fap, edhe skishim pare qe mami kishte lene kosin te zihej. Kur ra nje, un vajta te mami i thash hajde se "filani" po qan se u rrezua nga krevati, edhe mami me vrap puupupu atje qe kam vene kosin hidheni ju!! Edhe kur vajtem e pame, as nji pike nuk ishte derdh hahahahah, ishte zene kosi ta prisje me thike
scorpiog
22-08-07, 12:12 AM
nje dite une me xemren time dolem per darke.porositem peshk dhe ata na sollen copa limoni ne qese,zemra ime ne vend ta shtrydhte sic ishte ,e nxorri limonin nga qesja dhe e shtrydhi,u pame te dy per 5 sekonda dhe sa skemi vdekur se qeshuri.................
blingbling
22-08-07, 12:15 AM
me limon kam qef kur ja vej bebave ne goje, hahahhahaha ca surrati bejne, vdes se qeshuri, njehere kam qeshur aq shume sa brinjet me kan dhembur
scorpiog
22-08-07, 12:17 AM
iiiiiiiiiiii katile
blingbling
22-08-07, 12:24 AM
iiiiiiiiiiii katile
posi me katile, me thuaj ste ben per te qeshur kjo?
nKAoEAve1aE
cW3z70WMCTg&mode=related&search=
scorpiog
22-08-07, 12:27 AM
agahagagagahahaagaggagaha,o,o,o me dhemb barku se qeshuri,prap katile je.............lolllllllllllllllllllllllllllllllll l
blingbling
23-08-07, 11:15 PM
me rente pika si e shtremberojne surratin
cfare gafash keni bere sot?:D
scorpiog
23-08-07, 11:18 PM
sot une ne vend te mbaja ne nje dore krerin dhe ne doren tjeter gersheret,morra ne te dyja duart te dyja gersheret dhe po behesha gati per prerje,e frikshme
blingbling
23-08-07, 11:21 PM
hahahahahahahhahahaha sa kam qeshur, te imagjinoj tani si ai Edward Scissorhand, hahahahahhaha:D:D:D:D
kushedi sa u tremb ajo qe do ti prisje floket
scorpiog
23-08-07, 11:26 PM
vetem ta shikoje fytyren e saj,priceless
Nje here une isha duke ecur papritur bie ne humnere..............kaq......:D
blingbling
14-09-07, 10:16 PM
edhe qeke gjall, paske rene ne HUMNERE:D
Un njehere jam perplas me pemen LOL
A: Kam degjuar lart e poshte "garage sale... garage sale..." di gje ku ka?
B: Pse cfare e do?
A: Po me duhet te parkoj Pontiakun...
scorpiog
14-09-07, 11:03 PM
sot arriti nje kliente dhe e pyeten do te pish gje?une se degjova mire pergjigjen e saj,ajo u pergjigj jo se sa po vinte nga dentisti,une degjova se tha sapo kishte ngrene dhe u hodha dhe i afrova nje cimcakez,ajo kishte ngelur dhe me shikonte sikur te isha e cmendur.kur e kuptova pegjigjen e saj kam vdekur se qeshuri ,nuk punoja me dot................
sot arriti nje kliente dhe e pyeten do te pish gje?une se degjova mire pergjigjen e saj,ajo u pergjigj jo se sa po vinte nga dentisti,une degjova se tha sapo kishte ngrene dhe u hodha dhe i afrova nje cimcakez,ajo kishte ngelur dhe me shikonte sikur te isha e cmendur.kur e kuptova pegjigjen e saj kam vdekur se qeshuri ,nuk punoja me dot................
Asgje nuk mora vesh...........................:D:D:D {shaka}
edhe qeke gjall, paske rene ne HUMNERE:D
Jo une rashe vertet ne humnere por kur i hapa dy syte vej re qe isha ne shpi. Paska qen vec nje enderr:D:D:D
kikirik
19-09-07, 03:19 PM
ca thu mi?
kikirik
19-09-07, 03:20 PM
Une njehere kur kam punuar ne nji coffee shop kam bere nje gafe. KIsha ca kliente, dhe nje prej tyre me tha " kjo shishja e ketchup se cka" dhe un e zgjuara e mora dhe shikoja tek vrima e shishes,edhe e shtypa pa dashje, ishte nje nga ato shishet e reja qe thojn "non-spill" kane nje cipe qe nuk e lejon lengun te rrjedhe, edhe e shtypa, mu be ftyra gjith ketchup, te gjith sa ishin aty vdiqen se qeshuri:D:D
Edhe un po qeshja por pastaj mu ngriten nervat edhe i thash klientit " here, you and your stupid ketchup!!!-inat" edhe prap njerzit qeshnin....-dru-dru:o
hahahahha e modhe fare kjo plako :rolllaughing:
scorpiog
19-09-07, 06:36 PM
ca thu mi?
skupton gje shqip ti?!:mad:
kikirik
24-09-07, 03:58 PM
hahahah po ca shqip mi. shqip e mora vesh po s'ishte per te qesh fare lol
na thuaj ndonje histori tjeter me mir :pepsi542:
scorpiog
25-09-07, 11:40 AM
hahahah po ca shqip mi. shqip e mora vesh po s'ishte per te qesh fare lol
na thuaj ndonje histori tjeter me mir :pepsi542:
e po se ste beri ty per te qeshur sdo te thot qe nuk eshte qesharake,ndofta po te ishe aty menyra si u be do te gajaste,kushedi se shpjegova dhe shume mire:chair::makefun:
kikirik
26-09-07, 03:54 PM
e po se ste beri ty per te qeshur sdo te thot qe nuk eshte qesharake,ndofta po te ishe aty menyra si u be do te gajaste,kushedi se shpjegova dhe shume mire:chair::makefun:
ok, ndoshta :makefun:
na trego ndonje tjeter tani he :)
scorpiog
26-09-07, 07:15 PM
ok, ndoshta :makefun:
na trego ndonje tjeter tani he :)
na trego ti ndonje se mua spo me vjen ndonje nder mend............:)
Amantia
18-10-07, 09:36 PM
Today I have seen a midget car and a midget guy was driving it ....so funny ...the car was so red and so small ..the guy also :D
VajzaVlonjate
22-10-07, 10:11 AM
Sote ne mengjes degjova kete lajmin.
Rojet nje parku ujrash kishin thirur policine sepse ne vajze kishte refuzuar te vishte sutjenat e robave te banjes ne pishinen e parkur.
Kur policet erdhen prinderit e vajzes i thane atyre se rojet po e marin punen e tyre shume seriozishte pasi vajza ishte vetem 3 vjece. :P :D
ORGANZA
13-11-07, 11:42 AM
Gjate nje pune praktike ne laborator bashke me binomin tim duhet te benim nje detyre mbi teste statistikash tek mizat. Para se ti numuronim mizat duhej ti venim ne gjume ne menyre qe gjate observimit ne mikroskop mos ishin shume te eksituara dhe rezultatet te ishin sa me te sakta. Zakonisht perdoret eteri dietilik si anestezist per ti vene ne gjume, keshtu pra vendosem qe ai do ti numuronte mizat duke bere diferencimin midis dy sekseve ndersa une aty afer do shenoja statistikat e fenotipeve dhe do beja testet e ki-2 . Dozen e eterit isha une qe e pergatita dhe sapo mizat filluan te trulloseshin dhe mos leviznin me fletet, binomi im nisi numurimin. 5 minutat e para cdo gje shkoi mire, zeri i shokut tim me vinte me ritem monoton " mashkull/ femer/mashkull/mashkull.." vetem kur nje zhurme e mbytur sikur nje njeri afer i kishte rene tavolines me koke me trembi. Ktheva koken dhe pashe shokun tim te hapur gjate e gjere sikur te kishte rene ne koma. Ne fillim u shqetesova por kur profesori me kerkoi ta shoqeroja deri tek infermieria dhe te shkoja ta merrja mbas 45 min sa ti dilte efekti anestezik me erdhi perseri ngjyra..
blingbling
13-11-07, 08:55 PM
hhahahah ti me vdes mua :D :D sa qete na e shpjegon edhe me detaje, po aman dhe ata ore mesimi me miza
blingbling
12-12-07, 08:57 PM
degjova nje humorist amerikan qe tha : "Why don't chicken breasts have nipples? Because if they had, they would tear up the plastic in the packages" :D
PaFjalė.com