Shiko versionin e plot : pse eshte kaq e veshtire?
scorpiog
21-08-07, 09:52 PM
une kam shume shoqe qe me thone qe eshte shume e veshtire te gjesh njeriun e jetes,por gjithashtu shume shoke qe thone te njejten gje.a mundeni te me jepni ndonje arsye pse ndodh kjo gje dhe pse sa vjen dhe behet me e veshtire?(ju lutem shprehuni ashtu sic ndjeheni)flm behet fjale per vajza beqare dhe cuna beqare.
Scorpiog po ato me nje kembe andej e nje kembe kendej nuk mund te komentojme :D :D
Gjithsesi them se te gjesh sot personin e duhur eshte shume e veshtire per vet faktin se sot shoqeria njerezit jane ndryshe . Kane ikur ato kohera kur ishim nje tufe shoqeri edhe nese ndermjet tyre ndodhnin lidhje ishte dicka e bukur dicka e sincerte .
Sot shoqja jote me e ngushte vete e te shkon me te dashurin .
Ske cben jeta keshtu na erdhi . Jetoje !
Une per vete sikur jam regjur me keto gjera dhe sma ndjen per njeri .
scorpiog
26-08-07, 06:28 PM
me ka ndodhur te njoh nje goce dhe nje cun qe ishin te lire dhe po kerkonin te njejtat gjera tek bashkeshorti/ja dhe me ne fund nuk u be gje.nuk po i marr vesh?!:o
eshte me te vertet e veshtire,por jo e pamundur...........une akoma se kam gjetur por ka kohe......
scorpiog
31-08-07, 09:19 PM
te uroj mend ne koke dhe fat te mbare....................ti cfare po kerkon ne nje mashkull?
eshte me te vertet e veshtire,por jo e pamundur...........une akoma se kam gjetur por ka kohe......
qe se kam gjetur njeriun e jetes nuk do te thote qe nuk ndjej per dike.....po pati mirekuptim dhe tolerance- (krahas gjerave te tjera qe vihen ne dukje qe para lidhjes ose ne lidhje e siper) -midis meje dhe atij,po u ndjeme mire bashke dhe tia kalojme vertete mire atehere cmund te dua me shume nga nje mashkull??????po u arriten keto atehere besoj se dashurine e kemi gjetur dhe qe eshte gjetur njeriu i jetes.Tolerancen mos e keqkupto::do te thote qe sipas mendimit dhe eksperiences time,mund te jene perfekt per njeri tjetrin dhe 2 njerez qe nuk kane te njejtin tip ose spelqejne pak a shume te njejtat gjera nqs midis tyre ekziston toleranca hde mirekuptimi,(i dashuri im urrente pub-et ose vendet e mbipopulluara ose me muzik teper te larte,une i pelqeja shume......nje dite darke ne restorant me muzike te lehte,nje dite ne pub.........kshu qe te dy kenaqen dhe ska konflikt.)Gjerat e cmendura te adoleshences nuk mendoj se kane lidhje me gjetjen e njeriut te jetes..........
te uroj mend ne koke dhe fat te mbare....................ti cfare po kerkon ne nje mashkull?
faleminderit....dhe une te uroj gjith te mirat e botes....(se mesa duket mend ne koke ste mungojne..hahaha)
scorpiog
07-10-07, 06:45 PM
faleminderit....dhe une te uroj gjith te mirat e botes....(se mesa duket mend ne koke ste mungojne..hahaha)
kiss edhe une ty e zgjuara ime:wink::)
PaFjalė.com