Shiko versionin e plot : moda shqipetare/europiane
monaliza
21-08-07, 05:12 PM
-hopMIREMBREMA TE GJITHEVE
SI JA KENI KALUAR SOT? KISHA DESHIRE TE BISEDOJA PER MODEN/STILIN SHQIPETAR NE KRAHASIM ME BOTEN...UNE MENDOJ SE NE KEMI "SHIJE" MEGJITHATE DISA PERSONA KETU(AMERIKANE) MENDOJNE NDRYSHE-inat
ESHTE ME MIRE TE ""AMERIKANIZOHESH""" APO TE MBAJME STILIN TONE
scorpiog
21-08-07, 08:48 PM
o bo vetem te Amerikanizohem si lejoj vetes,xhinse siper barkut dhe nje kanatjere e dalur boje me shapka?!apapapapapaaaaaaaaaaaaaaaa
Amantia
21-08-07, 10:44 PM
Shqiptaret skane patur ndonjihere stil apo mode te tyren , cdo gje eshte e kopjuar ....kryesisht nga ndikimi europian .....qe kemi shije seshte per tu vene ne dyshim... dhe e perqafojme te bukuren ........por shpesh me duken si disi te sajuar apo e ekzagjerojme edhe aty ku ska vend per te tilla tendenca ....e ka raste qe thjeshtesia eshte me e bukur ........shqiptaret ndonjihere jane shume te dhene pas aparences, nderkohe qe fokusi duhet te jete shkalla e komfortit ......
scorpiog
21-08-07, 10:58 PM
shiko jam dakort me ty,por sapo i perket modes qe kemi ne shqiptaret,nuk ka komb qe kane moden e tyre vetem nqs behet fjale per veshjet tradicionale.moda kalon nga shteti ne shtet,dhe shqiptaret duke qene dhe pjese e europes sic e the dhe vete kemi pasur gjithmone sensin e veshjes.dhe europa eshte me e perparuar ne mode nga stilistet e saj dhe menyra e jeteses te saj......
blingbling
21-08-07, 11:01 PM
Ne shqiperi po nuk veshe taka te shkosh ne dyqan qe e ke 5 metra larg shpise, thojn njerzit: po ajo cishte veshur ashtu?
Ne shqiperi kapardisen me shume nga njerzit, ste lejne llafet, po dhe njerzit skane ca bejne edhe flasin, filanka kshu filanka ashtu, kishte veshur nje pale taka cta shikoje, apo, ishte veshur si per gjume me tuta, turp!....
Un per vete nuk vishem shume e kapardisur, psh te vesh taka kudo, aman na dhembin kembet, ku ka me mire se rehat? nje pale shapka aty edhe ec, jo vetem nga kembet por dhe rrobat ne pergjithesi kam shum stil te thjeshte, xhinset i kam te preferuara, spara kam funde... kam njady fustane por dhe ato spara i vesh (nuk jam tomboy sic mund te imagjinojne ca meqe spara vesh funde, vesh minifund po:D) Nejse, kjo moda ne USA ka te sajat, ka ca qe vishen mire ka dhe qe nuk vishen mire, mua me pelqen si te jem me rehat por ne te njejten kohe te dukem dhe chic
Ah se desh harrova, vjet me thane qe ne shqiperi ishte moda me bark jashte lol, goc apo grua, ashtu i mbanin ne tirane me thane, dhe ishte pak si mode skandaloze, dilnin femrat rruges sikur po shkonin ne strip club-inat-dru, nuk i kuptoj femrat e tilla, ato kane humbur respektin ndaj vehtes, se sado qe eshte ne shqiperi "ua vishu bukur, turp kush te shef ashtu", nuk eshte llogjike qe e ekzagjerojne te veshuren.
Un shikoj njerzit qe sa vijne nga shqiperia per here te pare, te veshur sikur po shkojne ne dasem, se e dine qe Amerike hesapi, oburraaa:D:D
scorpiog
21-08-07, 11:06 PM
xemla ke shume te drejte................por kemi pak me shume gusto se keta ketu,apo jo ,nuk po flas per te tere shqiptaret..per ata qe e mbajne veten me plotkuptimin e fjales,jo qe nxjerrin b*then jasht,ato nuk jane moderne,jane te corientume........
blingbling
21-08-07, 11:10 PM
Kemi shije si skemi, moda europiane eshte me e bukur se kjo, jo se ktu ska shije, aman ktu vetem pare te kesh edhe te vijne ti bejne fustanet sic i do ti, si puna e ktyre Celebrity
Ktu ne USA ka shume njerez qe sduan tja dine per paraqitjen, dhe kjo sme pelqen, ka dhe shqiptare qe kam pare vishen mos o zot edhe thojn : "eh ktu ne USA sdo tja dije njeri"...... jo po dil me b*Th jasht pra!-dru
Amantia
21-08-07, 11:32 PM
Stilin e veshjes e ben njeriu dhe jo vendi ku jeton .....sdq them se nga kta kemi mare prakticitetin, e vishemi ndryshe kur shkojme per piknik, shopping , pub apo office ..whatever .......
Lindoret ne pergjithesi jane si puna jone me sa kam ven re ..madje shume te ngjashem me ne ........por qe te shkosh ne piknik duke mos pasur atlete vesh kjo eshte mungese ....kulture veshjeje????
scorpiog
21-08-07, 11:34 PM
po nuk jane dhe aq shqiptaret jo,te ngaterrojne piknikun me pubin
blingbling
22-08-07, 11:28 PM
kam pare plot qe e ngatarrojn po he:D:D
scorpiog
22-08-07, 11:30 PM
po ndonje i zbritur nga malet nuk di me mire..........i duket pikniku si partyy
PaFjalė.com