PDA

Shiko versionin e plot : Sa here jeni kthyer ne atdhe?

Solange
17-08-07, 05:20 PM
Sa here jeni kthyer ne atdhe?

scorpiog
17-08-07, 10:57 PM
prap ske vu gje,po si mi goc si meno gjerat mire.............

Solange
18-08-07, 12:06 PM
pse sna hap ca tema ti scorpiog dhe na ilumino vecse nga ato te menduara mire ama :rolleyes:

scorpiog
18-08-07, 09:51 PM
une ato qe i kam hap i kam ne rregull nuk kam lene njeri jasht,ti shif e rregullo te tujat ,pastaj me jep mend.................edhe sa e lehte qeka me te be me nerva,love it

VajzaVlonjate
14-09-07, 03:14 PM
Qe nga 25 Gusht i 2001 deri ne 14 Shtator te 2007 une kame vajtur vetem 1 here ne shqiperi :(

tester
18-09-07, 10:00 PM
Edito sondazhin, ka nga ata qe sjane kthyer fare!:punch::punch:

VajzaVlonjate
19-09-07, 10:33 AM
Edito sondazhin, ka nga ata qe sjane kthyer fare!:punch::punch:

Sa kohe ke ti pa vajtur ne Shqiperi?

kikirik
19-09-07, 03:01 PM
gati vit per vit; cudi si ste paskam a zonjusha kur ke ardh :14: se e di qe dhe ti je patriotike.

p.s. Zonjusha, hape ndonjher ate PM se sbo keq. hahahahha
U bo koh qe skemi fol. Nga ke qen mi?

kikirik
19-09-07, 03:15 PM
une ato qe i kam hap i kam ne rregull nuk kam lene njeri jasht,ti shif e rregullo te tujat ,pastaj me jep mend.................edhe sa e lehte qeka me te be me nerva,love it

se tani e pash kete hahah
sta ka fajin ajo ty. Ti mduket se sdi te shperehesh pastaj edhe krruhesh dhe ste durohet. hahahahahha
Kaq problem e ke me pa teme tjeter kur ste del tek options. :chair:

scorpiog
19-09-07, 06:40 PM
se tani e pash kete hahah
sta ka fajin ajo ty. Ti mduket se sdi te shperehesh pastaj edhe krruhesh dhe ste durohet. hahahahahha
Kaq problem e ke me pa teme tjeter kur ste del tek options. :chair:

ne rralle te pare nuk po flisja me ty dhe ska pse te djeg,une dhe disa te tjere ketu kemi te njejtin mendim per opsionet e kesaj teme,dhe nqs e ke vene re skam fare probleme me dal tek temat e tjera...........................:pepsi542:

kikirik
24-09-07, 03:43 PM
ne rralle te pare nuk po flisja me ty dhe ska pse te djeg,une dhe disa te tjere ketu kemi te njejtin mendim per opsionet e kesaj teme,dhe nqs e ke vene re skam fare probleme me dal tek temat e tjera...........................:pepsi542:

hahahahhah sa e fort

Si duket paske problem me te lexuarin lol apo i merr gjerat ashu sic ke qef. Te thash e ke te veshtire te shprehesh dmth qe po te ishte shprehur ndryshe nuk do kishe marr pergjigje te tille nga zonjusha (ate e njof mire, dhe ske shanc ta merzisesh ti. Eshte njeri i urte dhe se vret per budalliqe te tilla) nuk te te thash 'ka apo ska te tjere qe te mbeshtesin mendimin' ne fakt nuk fola fare per mendimin tend a ishte gabim apo jo.
Ne rrall te dyte :P , mua sme dogji fare por shpreva mendimin tim te lire pavarsisht se te dogji ty ne ket rast. :rolllaughing: Vazhdo jepi se e di qe do te djegi prap hahahhaha

scorpiog
25-09-07, 11:46 AM
hahahahhah sa e fort

Si duket paske problem me te lexuarin lol apo i merr gjerat ashu sic ke qef. Te thash e ke te veshtire te shprehesh dmth qe po te ishte shprehur ndryshe nuk do kishe marr pergjigje te tille nga zonjusha (ate e njof mire, dhe ske shanc ta merzisesh ti. Eshte njeri i urte dhe se vret per budalliqe te tilla) nuk te te thash 'ka apo ska te tjere qe te mbeshtesin mendimin' ne fakt nuk fola fare per mendimin tend a ishte gabim apo jo.
Ne rrall te dyte :P , mua sme dogji fare por shpreva mendimin tim te lire pavarsisht se te dogji ty ne ket rast. :rolllaughing: Vazhdo jepi se e di qe do te djegi prap hahahhaha

as qe me djeg fare,have a nice day:pepsi542:

monaliza
25-09-07, 11:43 PM
KIKIRIKU:) PSE BONI MUHABETE TE TILLA MI GOCE,,,,,ZOGJUSHA TEMEN E KA SHUME PREKESE:( EDHE NE E KUPTOJME,,SKA NEVOJE PER KEQKUPTIME,,,SCORPIOG ESHTE GOCE ME INTELEKT NDAJ LERINI KETO MUHABETE:wink:,,,SA PER TEMEN,,,SHQIPERINE E KEMI SI SHPIRT, VECSE KETU ESHTE JETA ME ME KUPTIM:winner_third_h4h:

scorpiog
26-09-07, 02:52 PM
KIKIRIKU:) PSE BONI MUHABETE TE TILLA MI GOCE,,,,,ZOGJUSHA TEMEN E KA SHUME PREKESE:( EDHE NE E KUPTOJME,,SKA NEVOJE PER KEQKUPTIME,,,SCORPIOG ESHTE GOCE ME INTELEKT NDAJ LERINI KETO MUHABETE:wink:,,,SA PER TEMEN,,,SHQIPERINE E KEMI SI SHPIRT, VECSE KETU ESHTE JETA ME ME KUPTIM:winner_third_h4h:

zemra ime ti ,thjesht keqkuptim ndaj kesaj teme,mos mu merzit shpirti se ti me njeh mua se caj shume une ,kikirikun e kemi cun dhe i duket vetja shume i zgjuar dhe ka qef te kruhet,ska gje me pelqen,puccccccc xemla ime:pepsi542:

kikirik
26-09-07, 03:47 PM

hahahah sa e fort
felmnerit qe na tregove intelektin e scorpiog dhe pse se vuri njeri ne dyshim(te pakten ngaqe se njof po ijapim benefit of doubt); thjesht thash qe shprehet keq. Dhe ne me intelekt jemi dhe prandaj dime te pergjigjemi :wink: pavarsisht se ca jan me te urt se ca :wink:
a ka mo per mbrojtje mi? hahahah

p.s. dhe jam cun mi monaliza kshuqe korrigjo veten :makefun:

kikirik
26-09-07, 03:49 PM
zemra ime ti ,thjesht keqkuptim ndaj kesaj teme,mos mu merzit shpirti se ti me njeh mua se caj shume une ,kikirikun e kemi cun dhe i duket vetja shume i zgjuar dhe ka qef te kruhet,ska gje me pelqen,puccccccc xemla ime:pepsi542:

pse kishe ndonje dyshim ti? hahahah :rolllaughing: apo ajo djegia po sjell efekte anesore

thash se i ule armet qepar, po shof qe ste ikerka inati kollaj :rolllaughing: hahahsa kam qesh

blingbling
26-09-07, 06:09 PM
E pik e zez, ckeni mer qe grriceni:chair::chair:, nothing better to do?
Scorpiog hajt e pijm nji pepsi :D:pepsi542::pepsi542: cheers

monaliza
26-09-07, 06:22 PM
kikiriku:makefun:sorry qe te ngatarrova,,,,menova se ishe goce ngaqe ne zakonisht ngatarrohemi me fjale:wink:...megjithate ne jena te gjithe me intelekt perderisa komunikojme ketu:wink:,,,peace out:)

scorpiog
26-09-07, 07:23 PM
cheers blingbling:pepsi542::pepsi542::pepsi542::pepsi542: dhe monaliza ime edhe nje gote per ty,por ne vecanti kikirikut:pepsi542::pepsi542::pepsi542:hajde ne sa me shume debate bashke gezuar:rolllaughing::rolllaughing:

Solange
28-09-07, 06:42 PM
me raft pika qenka bo nami ketu. lol. Me ngadal njerez nuk eshte ndonje big deal.
kikirik me vdiqe per zotin lol

p.s. per juve qe donit opsionin 'asnjehere'; u provova ta ndryshoj por nuk mundem ta bej perderisa nuk eshte ne zonen time. Admin duhet ta levizte ket teme tek sondazhet dhe kaluan 2-3 jave dhe prap asgje.
Kshuqe rehatohuni me keto opsione :P

scorpiog
29-09-07, 09:52 AM
ska fare prob Zonjusha,e kemi harruar ket muhabet,por faleminderit nga ty gjithsesi.

ida19
06-10-07, 12:01 AM
kam lexuar disa shkrime jo te kendshme per shqiperine dhe shqiptaret.......nqs me te vertete e mendoni ashtu::::fati paska bere mire qe ju paska hedhur larg shqiperie dhe ashtu qendrofshi......po ne qe e duam ate vend pse te kishim nje fat te tille???????

blingbling
06-10-07, 11:36 AM
Fati eshte edhe si ta zgjedhesh goce :) ti mos u nevrikos dhe ske pse kercenon me mallkime, "qendrofshi larg?" po mir robt kan ik per nje jete me te mire, se sduan te lahen me kanace, se duan te kene uje e drita 24 ore si gjith bota, se duan te kene nje shkolle dhe me pas nje pune qe te paguan mire, se duan te rrijne larg korrupsionit etj etj. Nejse,cdo njeri ka mendimin e vet pastaj ti nuk ke fat te keq qe ke shku ne canada (mesa kam lexu) ti per me mire ke shkuar apo jo, nqs ste pelqen ik pra, ce do pashaporten kanadeze kur kur e dashke kaq shume shqiperine (jo se ne te tjeret se duam), :D

ida19
06-10-07, 01:52 PM
pashaporten kanadeze e dua qe mamin tim mos e shoh 1 here ne 2 vjet.une ktu jam per shkolle dhe do rrij deri sa te mbaroj shkollen,te permbush endrren time dhe te prinderve te mi,pastaj sigurisht qe do iki..........ai nuk ishte mallkim,dhe larg korrupsionit mund te rrish dhe atje,ajo eshte zgjedhje personale,une 20 vjet ne shq kam jetuar por sjam lare ndo1here me kanace,dhe nuk kam thene qe ju se doni shqiperine,por ato shkrime anti shqiptare nuk tregojne ndo1 dashuri te madhe per shqiperine......sa per pashaporten;;;;;te jemi realiste E KUSH SDO E DONTE?????????

blingbling
06-10-07, 02:48 PM
pashaporten kanadeze e dua qe mamin tim mos e shoh 1 here ne 2 vjet.une ktu jam per shkolle dhe do rrij deri sa te mbaroj shkollen,te permbush endrren time dhe te prinderve te mi,pastaj sigurisht qe do iki..........ai nuk ishte mallkim,dhe larg korrupsionit mund te rrish dhe atje,ajo eshte zgjedhje personale,une 20 vjet ne shq kam jetuar por sjam lare ndo1here me kanace,dhe nuk kam thene qe ju se doni shqiperine,por ato shkrime anti shqiptare nuk tregojne ndo1 dashuri te madhe per shqiperine......sa per pashaporten;;;;;te jemi realiste E KUSH SDO E DONTE?????????

me duket sikur ke perserit fjalet e mija:pepsi542:, jo kshu po ashtu....
sikur the qe shkoje 1 here ne 6 muj :D jo 1 here ne 2 vjet
Pastaj shkrime antishqiptare???? lol ne sjemi mbledhur ktu qe te flasim kundra shqiperise, jemi shqiptare, po shprehim mendimet dhe idete tona per problemet qe hasim, edhe spo genjejme apo zmadhojme gjera po tregojme te drejten, po tregojme gjerat qe ndodhin dhe sbesoj se i themi kto se "spaskemi dashuri per shqiperine" sipas teje
Sa per kanacen..... ti je i vetmi person qe kam degjuar ne jeten time te thot "sjam lare naiher me kanace" epo ta haje dreqi, edhe goca presidentit te ishe 1 here ne kto 20 vjet do ishe lare me kanace:bleh:, nuk eshter per turp se ma ha mendja edhe sot e ksaj dite ka njerez qe lahen me kanace ne shqiperi ( kshu esht kur e ke ujin me orar), nejse per kte e ka fajin qeveria, qe mbushin xhepat per vete dhe vendin e kane lene mbrapa akoma dritat e ujin me orar, apo e kam gabim qe po e them? Mos eshte antishqiptare kjo fjalia fundit :rolllaughing::pepsi542::pepsi542:

ida19
06-10-07, 07:23 PM
[QUOTE=blingbling;3150]me duket sikur ke perserit fjalet e mija:pepsi542:, jo kshu po ashtu....
sikur the qe shkoje 1 here ne 6 muj :D jo 1 here ne 2 vjet
Pastaj shkrime antishqiptare???? lol ne sjemi mbledhur ktu qe te flasim kundra shqiperise, jemi shqiptare, po shprehim mendimet dhe idete tona per problemet qe hasim, edhe spo genjejme apo zmadhojme gjera po tregojme te drejten, po tregojme gjerat qe ndodhin dhe sbesoj se i themi kto se "spaskemi dashuri per shqiperine" sipas teje
Sa per kanacen..... ti je i vetmi person qe kam degjuar ne jeten time te thot "sjam lare naiher me kanace" epo ta haje dreqi, edhe goca presidentit te ishe 1 here ne kto 20 vjet do ishe lare me kanace:bleh:, nuk eshter per turp se ma ha mendja edhe sot e ksaj dite ka njerez qe lahen me kanace ne shqiperi ( kshu esht kur e ke ujin me orar), nejse per kte e ka fajin qeveria, qe mbushin xhepat per vete dhe vendin e kane lene mbrapa akoma dritat e ujin me orar, apo e kam gabim qe po e them? Mos eshte antishqiptare kjo fjalia fundit :rolllaughing::pepsi542::pepsi542:[
Priderit e mi nuk jetojne ne Shqiperi sa per informacion,dhe atje ku jane dokumentat nuk i kane 100%,kshu qe dhe mundsia per te qene bashke ka qene pak e veshtire(une kam preferuar gjithmone te jetoj ne Shqiperi dhe jo jashte me to,ka qene zgjidhje e imja,ashtu sic ishte dhe deshira per te bere universitetin ne kanada dhe per te jetuar disa kohe ketu,per arsye se prespektiva eshte me e madhe me nje shkolle te mbaruar ketu plus qe ishte dhe nje sherim per nje humbje qe kalova,ama cdo 6 muaj prap atje jam,Mos u mundoni te kundershtoni apo gjykoni pa i njohur njerezit) dhe une e di sa e kam vuajtur vajtjen ne ate vend ku ndodhen ata.Goce presidenti nuk kam qene,por me kanace eshte e vertet qe sjam lare kurr,per fatin tim te mire familja ime ka qene gjithmone shume ne gjendje(thjesht atje ku vendosen te jetojne e kane me te veshtire pajisjen me dok se sa ktu ne kanada,kur je me te rregullta kuptohet)dhe po te ishte ndryshe,nuk do ksha turp ta pranoja dhe qe ka atje njerez qe lahen akoma me kanace kete nuk e ve ne dyshim.Fjalia e fundit nuk eshte antishqiptare por shume e vertete,qe politika e shkaterroi Shqiperine,por ama ka dhe nga ato shqiptare qe nuk levizin as gishtin per veten dhe presin nga qielli dhe shteti,ka nga ato djem qe gjith veren rrine mbajne pemet dhe nuk gjejne pune se u ulet autoriteti,apo vajza qe enderrojne te marrin nje burr me leke se vte sdijne te bejne asgje ne jete,epo ketyre sja ka fajin Shqiperia......une nuk po perseris fjalet e tua por po them ate qe vertet mendoj,sa per dashurine per Shqiperine une e di qe mua sme mungon,ndersa per te tjeret nuk mund te flas,ama kur shof shkrime qe vetem e shajne Shqiperine...dhe na ngrene lart jeten amerikane apo emigrimin(.atje s'jetohet,atje ka varferi etjetj.)normale qe do reagoj.Shqiperia verte ka shume probleme per te cilat ja vlen te diskutosh por jo ama ta perbuzesh dhe percmosh ate vend qe ngelet vendi i ne te gjithve.....Apo do me thuash qe eshte fantazia ime dhe qe shkrime te tilla ska patur,ju thjesht keni diskutuar dhe jo ofenduar Shqiperine,shqipetaret dhe jeten atje???????????????????????????

blingbling
07-10-07, 12:07 AM
ohoho now its getting verrrry interesting, jam i cik e lodhur dhe pertoj te komentoj :D :D, por pak a shume do te thoja ato qe te thashe me siper, qe po shprehim mendimet tona rreth jetes ne shqiperi, dhe shqipetareve, spo zmadhojm gjera po themi te vertetat, sic na ka rastisur, me njerzit.
Prap ai komenti jot besoj se po shkakton gjith kto zenka sepse sic e the dhe ti me lart " smund te gjykosh apo kundershtosh kur nuk i njef njerzit!" aq me shume kur nuk e di se cfare jete kan bere ata njerez qe ti me mallkim apo pa mallkim u thua " meqe fati ju paska hedhur larg ashtu qendrofshi" tani nuk nuk te njof por me duket si harsh ajo qe the jo per mua por besoj dhe per te tjere.... nejse:pepsi542:

ida19
07-10-07, 06:06 PM
Se si te duken ty apo kujtdo shkrimet e mia,mua sinqerisht nuk ma ndjen......Une shkruaj per qejfin tim dhe vetem ato qe mendoj.......2 pergjigjet e fundit qe ke kthyer kane qene fare pa kuptim,ndersa une besoj se te kam sqaruar mjaft.......

blingbling
07-10-07, 06:25 PM
epo nqs si kuptoke ti shkrimet e mija as mua sma ndjen :D :D Jo vetem ti por dhe un, dhe te tjeret, secili shkruan per qefin e vet
Sa per sqarimet e tuja, aq me ke sqaruar saaa gjith infot mi dhe :wink:
Nejse.... po e lej te komentojne njerzit e tjere me mire..... sdua te behem harsh :D:pepsi542:

SEND_ME_AN_ANGEL
10-11-07, 08:00 PM
hahahahahahaha blingbling me shkrive :P te thuash qe fajin e kane politikanet qe shqiperia eshte vendi me i varfer ne evrope dhe nje nga 10 vendet me te korruptuara ne bote, nuk eshte antishqiptare :) Perkundrazi eshte gjeja me proshqiptare qe kam degjuar :) une per vete jam lare me sapllak, kanace, kusi, shi (kur s kisha cader) e cdo lloj ene tjeter :D po ku ishte shkrimi antishqiptar ktu qe u ankua ida19, se une spo e shoh gjekundi :confused:

blingbling
10-11-07, 08:05 PM
po he pra, aman eshte debat i kaluar, edhe un jam munduar ta gjej e se kam gjet deri me tani LOL

Ps. me sapllak je la eh? hahah

Solange
11-11-07, 05:09 PM
Mgjth pak si jasht teme: Ca i bie me qen sapllaku, na iluminoni pak.

blingbling
11-11-07, 09:05 PM
lol, sapllaqet ishin si kanace plastike, si measuring cup, kishte lloj lloj madhesish edhe i perdornin njerzit per tu lare e ku di un per gjera te tjera, por ne shumicen e rasteve perdoreshin ne banje, sapllak e perdor shqiperia mesme, aman si beni sdini ca jan sapllaqet edhe ju:chair::makefun:

Solange
13-11-07, 10:48 PM
un spo bej; por me te vertet qe skam degjuar ndonjeher sapllaqe.. kurse kanoce po, tani e kuptoj se per cfare e kishe fjalen.
Tirona perdor kanoce, dear, prandaj ste kuptova se ca po thoje. :) Cheerz!

Tironce_logel
14-11-07, 03:21 PM
Sa here jeni kthyer ne atdhe?

Kam ardhur ne vitin 1999 dhe kam vajtur 7 here ne Shqiperi,hera e fundit ishte veren e kalume.

Melody
25-11-07, 12:15 PM
ket ver isha ne shqipri per her te par... them te shkoj edhe ket ver qe vjen po kismet

King_Arthur
27-01-08, 06:11 AM
une jam ne atdhe dhe shume shpejt do te iki dhe mendoj se do te kthehem shpesh .

Embelsira
31-01-08, 04:06 AM
eshte hera e 3 fiks qe hyra.

cuni
17-06-09, 08:01 AM
lumsi une qe jetoj ne atdhe