Shiko versionin e plot : Me ke do donit te ishit ..
Solange
14-08-07, 10:15 PM
dhe pse me ate person?
scorpiog
14-08-07, 10:21 PM
po ne qoftese jemi aty ku dum si i behet?
Solange
14-08-07, 10:31 PM
sme kishte shku menja :p kush eshte ai qe do me nejt aty ku o njehere? :D
scorpiog
14-08-07, 10:32 PM
une vetem ktu ku jam du me nejt,ja dhe nje njeri qe eshte i kenaqur aty ku eshte..................
VajzaVlonjate
15-08-07, 10:33 AM
Do te doja te isha me zemren time. :)
scorpiog
15-08-07, 11:39 AM
awwwwwwwwwwwwwwwwwww
Me te dashuren me mungon shume...
scorpiog
17-08-07, 10:52 PM
awwwwwwwwwwwwwwwww prap
scorpiog
17-08-07, 10:53 PM
une tani me krevatin tim:D:D
Do te doja te isha ne shtepine time . Ne nje tavoline te shtruar per feste qe se kam provuar ka vite :( -qaj -qaj -qaj -qaj Dhe te shikoja aty mamin babin dhe vellezerit e mi te ulur prane njeri tjetrit duke folur e qeshur sic kemi qene te vegjel .
Me mungon shume kjo dhe nese do ishte nje enderr qe do beheshe realitet , do ishte gjeja me e bukur ne bote per mua . :( :(-qaj -qaj -qaj -qaj
blingbling
25-08-07, 11:11 PM
awwwww pse je vet ne USA? Sje e vetmja qe do ate gje po he, kush eshte ai njeri qe sdo te jete me familjen gjithe kohes?
per ne emigrantet familja eshte gjeja me eshtrejnt shoqeria ka vendin e saj se ketu ku jemi shoqeria eshte si nje familje kerkojm mendime ndihme kuse e dashura eshte pjese ejetes tate qe keshtu smund te thuash per asnjeren
me cilen doja te isha jan te gjitha te nevojshme te pakten per neve:):)
...ne keto momente, do ishte perfekte sikur te isha me shoqerine. Me ka marre malli, se po bej shume kohe pa i pare. Sa her qe me kujtohen qyfyret qe benim, me buzeqesh buza vetvetiu. lol
Ēaste dhe kujtime shume te bukura.....por te largeta!
monaliza
08-11-07, 11:53 PM
hey pytje e bukur:shkelsyrin:,,,une do doja te isha ne shqiperi,,,ne tirane,,,me shoqerine mbase edhe me ndonje shoke:shkelsyrin:,,,edhe te kujtonim qyfyret e vjetra,,edhe ka lezet shpirti ne vendin tat,,edhe ketu mire eshte ,,kam fun,,,po si party ne shqiperi,,ku njef shume njerez me rrespekt,,,nuk ka ketu,,Scorpiog hajd te shkojme ne ndonje party se na ka marre malli ta hudhim nji valle shqipetare:q
SEND_ME_AN_ANGEL
09-11-07, 02:49 AM
sdo doja te isha me zemren time, se kam 22 vjet e ca qe jam me te :P
do doja te isha ne tibet duke folur me Dalai Lamen :D
monaliza
09-11-07, 08:05 AM
hahahahaha,,,,u r a funny dude:rolllaughing:,,,me pelqejne shakate e tua,,me thene te drejten,,,ide e mire eshte,,,ka nevoj njiher njeriu per udheheqje shpirterore:shkelsyrin:
SEND_ME_AN_ANGEL
10-11-07, 09:12 PM
hahahaha thnx monaliza :D shakaja gjysma e se vertetes, do ikja me verte ne tibet sikur te mos e kishte pushtuar Kina :q
scorpiog
12-11-07, 10:51 AM
do doja te isha me gjyshen time,qe se kam pare ka kohe,me mungon shume:q
tani ktu ku jam mir jam kam ren ne qetsi lol
kikirik
12-12-07, 03:34 PM
dhe pse me ate person?
lol ti e di pergjigjen time.
po pse se ke ven ke opsionet e temes se kuptoj? :makefun:
Arsyeja, goc e sinqert, e dashur me shkolle e ca shkolle se e humorit dhe seriozitetit dhe veshtire me u gjet verdall. Do mo ti? :p
DELTA-FORCE
21-12-07, 07:04 AM
Ktu ku jam ne AlbStation.Com sepse po kaloj vertet mire
ORGANZA
01-01-08, 05:27 PM
Me nje ēun, ktu rreth e perqark, qe eshte shume HOT..lol
Hot_Babe
19-01-08, 05:00 PM
me familjen
blingbling
19-01-08, 05:49 PM
Me Familjen
King_Arthur
21-01-08, 07:28 AM
ketu ku jam jam mire :)
Embelsira
01-02-08, 04:05 AM
ktu ku jom ktu du me nejt lol
sweet_s_shejtone
01-02-08, 05:25 AM
ktu ku jam ...jam mire fare...
King_Arthur
01-02-08, 05:26 AM
une me kete larte doja te isha dhe te zihesha icik neper tema :p
DarkAngel
01-02-08, 07:35 AM
me cin te me dilte perpara:D
King_Arthur
02-02-08, 06:46 AM
ne keto momente doja te isha me bushin se kisha nje muhabet per ti then .
Dredhza
02-02-08, 09:01 AM
Me shoqerine...
Lady-of-Kosova
21-02-08, 09:27 AM
Me Familje sepsse jan me te rendsishmit per mu:)
Me ate qe me mungon per momentin.
VajzaVlonjate
21-02-08, 10:33 AM
Do te doja te isha me burrin time ne ane te detiti, se ketu tek ne eshte ngrice.
Do te doja te isha ne Himalaje te bertisja: RROFTE SHTETI I PAVARUR I KOSOVES, te me degjoj tere bota.
Kosovareee.
22-02-08, 06:46 AM
ne keto momente do te doja te isha ne kosov me shoqri
Lady-of-Kosova
22-02-08, 07:07 AM
gjithashtu edhe un si kjo siper nkosov me familje me shoqrin
Ju dya siper, ejani kush po ua ndalon?
me nje shoqe qe me ka mar malli
me te dashurin kush sdo te donte ehhhhhhhh..........
me te dashurin kush sdo te donte ehhhhhhhh..........
Ka ndoshta ndokush qe nuk don, apo jo arta?
Votova ketu ku jam...Sepse jam ne shtepi me familjen dhe burrin tim :D..........Po zgjedhim formen e tortes per dasmen :)
Votova ketu ku jam...Sepse jam ne shtepi me familjen dhe burrin tim :D..........Po zgjedhim formen e tortes per dasmen :)
Si votove pra bella:
Me familjen
Me te dashurin
Ne forum?
Apo treshe si ne basketboll hahahahhaa:estrella:
Ktu ku jam votova...skisha zgjidhje tjeter...edhe pse ky opsion i permban te treja bashke
familje
te dashur
e forum :D
Ktu ku jam votova...skisha zgjidhje tjeter...edhe pse ky opsion i permban te treja bashke
familje
te dashur
e forum :D
Meqe ishimm tek dasma. Do te na ftosh ne dasem bella?
Meqe ishimm tek dasma. Do te na ftosh ne dasem bella?
hahahahha....patjeter ore, do me mbash bishtin e fustanit te nuses.:)
hahahahha....patjeter ore, do me mbash bishtin e fustanit te nuses.:)
Hahahahaha, sa po lexoja ende pa arritu ne fund kujtova se duhet te ta mbaj bishtin hahahhaha
hahahahha.....Ftesat i kam shperndar, keshtu qe ty po ta them me goje je i ftuar :D
ika une Ylli....pacim ...kiss
hahahahha.....Ftesat i kam shperndar, keshtu qe ty po ta them me goje je i ftuar :D
ika une Ylli....pacim ...kiss
Nuk pranohet ftesa gojore, sepse mund te mbetem jasht hahahahhaha
Pacim bella, kissssssssssss
newyork
15-05-08, 04:22 PM
do te doja te isha me shoqen time
Urta-R.Ks
15-05-08, 04:44 PM
Pasiqe realiteti dhe deshira rralle takohen ne nje pike, une po ndaj kete kohe me ju, te cilen do doja ta ndaja ne keto qaste me shoqerin time.
sweet_s_shejtone
16-05-08, 08:01 AM
Me ate eee ...kundrinor i drejte...haha
Icon13:):gabberkitty::gabberkitty:me kte sy jeshilen larte..
eh sikur te isha me sweetin
Dielli_
16-05-08, 04:52 PM
Do doja te isha tek Mbreti e t'ia thoja dy tri fjale qe do t'ia tronditte pushtetin dhe fronin qe ka e qe e mban me kryet lart.
ky dielli goxha i zgjuar...ku ke punu me perpara ti diell shalqinj ke shitur??
Dielli_
17-05-08, 10:26 AM
ky dielli goxha i zgjuar...ku ke punu me perpara ti diell shalqinj ke shitur??
Jam ne hall. Kam nje pale pantallona te grisura, nje pale kepuce njera e shqyer perpa tek gishterinjte, kurse tjetra eshte e lidhur me pe qe te mos shqyhet edhe me. Kam nje kemishe te palare, nje xhakete shume varfnjake, por kam nje koke qe nuk matet.
loool...
Lali, s'kam punu me perpara...studioje une...i ri akoma per pune une! As qe ja beje mendjen, sepse tani fillojne aventurat e jetes sime. S'di pse me pyesni se cfare moshe kam, apo ndoshta ju dukem i atille pernga fjalet qe kam thene?!...pfff...s'e dije a po me beson.
Tani do doja qe te isha ne nje vend te qete, ulur ne nje stol ku do te degjoja melodite e ererave te ferfellenin ne veshet e mi!
Jam ne hall. Kam nje pale pantallona te grisura, nje pale kepuce njera e shqyer perpa tek gishterinjte, kurse tjetra eshte e lidhur me pe qe te mos shqyhet edhe me. Kam nje kemishe te palare, nje xhakete shume varfnjake, por kam nje koke qe nuk matet.
loool...
Lali, s'kam punu me perpara...studioje une...i ri akoma per pune une! As qe ja beje mendjen, sepse tani fillojne aventurat e jetes sime. S'di pse me pyesni se cfare moshe kam, apo ndoshta ju dukem i atille pernga fjalet qe kam thene?!...pfff...s'e dije a po me beson.
Tani do doja qe te isha ne nje vend te qete, ulur ne nje stol ku do te degjoja melodite e ererave te ferfellenin ne veshet e mi!
ore diell shume e vlereson veten ti lol ...te jesh kaq i mire thua ???
sweet_s_shejtone
17-05-08, 02:06 PM
Icon13:):gabberkitty::gabberkitty:me kte sy jeshilen larte..
eh sikur te isha me sweetin
ncncncncncncncnc...Icon29
ncncncncncncncnc...Icon29
pse cncncnnc shejtone...un nji deshire shpreha
Dielli_
17-05-08, 05:36 PM
ore diell shume e vlereson veten ti lol ...te jesh kaq i mire thua ???
Une e vleresoje veten?! Hmmmm...Nje Filozof emrin e te cilit e kam harru ka thene: "Njif me s'para veten pastaj fol per te tjeret", edhe une mundohem qe te njof veten, nuk e percmoje perderisa me krijoi Zoti, dhe perderisa me pajisi me mendje. Dhe gjithnje kujdesem qe t'mos e kem mendjen e madhe, sepse i bie nencmim vetes dhe percmim dhurates se Natyres.
me nje shokun tim qe e kam larg,dhe eshte e pamundur te jemi afer
SEND_ME_AN_ANGEL
25-05-08, 11:13 PM
me njeren qe e kam larg:no:
ne krahet e Scarlet Johanson...ose mes kembeve te saj
pse?....sepse eshte sa e bukur
sa e kolme
sa goja leng
sa curvy
sa juicy
sa deliscious
so full of taste
drippin' class
one of a kind,......God forbid...I would've LIVED in her panties
do doja te isha ne gjyshen dhe gjyshin tim te dashur, ka vite pa i pare dhe me ka marr malli shuuuuuuuuuuuuuuum -qaj
ne krahet e Scarlet Johanson...ose mes kembeve te saj
pse?....sepse eshte sa e bukur
sa e kolme
sa goja leng
sa curvy
sa juicy
sa deliscious
so full of taste
drippin' class
one of a kind,......God forbid...I would've LIVED in her panties
je i papam plako kom qesh
do doja shume te isha ne nje ishull mes oqeanit, me nje personazh tip brad pitt.
nuk paske gusto fare ahhaahah... po ai eshte plak mi lal , zgjidh noi brad pit me te ri..
po kujt i thua plak ti brad pitit.vetem plak si thua dot atij.eshte si shpirt.po te ishe dhe ti si ai qe neser vija te takoja.
ej po nuk e ke pa brad pitit i kane dal thinjat , kane filluar ti bien floket , po rrudhet , po kerruset edhe pak dhe nuk do ti punoje as vegla, e si mos ti them plak une atij !!!!
he me thuaj tani ca do beje ne nje ishulll me te????
ti hajde ketu , ishull nuk eshte po ama une nuk kam asnje nga ato simptoma qe ka piti
po po plak.sikur te ishin tere pleqte si ai keq do ta kishit ju cunat e rinj.sbesoj te kete simptoma impotenze se ndryshe nuk do kishte per partnere nje femer te tipit angelina zholi.
tani do te doja te isha me shoqerine time ne tirone .
me mungon shum
po po plak.sikur te ishin tere pleqte si ai keq do ta kishit ju cunat e rinj.sbesoj te kete simptoma impotenze se ndryshe nuk do kishte per partnere nje femer te tipit angelina zholi.
po anxhela eshte lezbike mi ... nuk e dije ti!!??
kot i kan adoptu gjith ato kaloj atoo
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ishte biseks dhe gjithmone ka deklaruar se qe kur eshte lidh me brad pitt ka heq dore nga aventurat me femra.me ne fund gjeti mashkullin qe i pershtatej e me te cilin krijoi familje.po nejse kur te vij ne tirane do te takoj te thellojme kete diskutim nese ti je dakort
ok dhe une po e takova pitin deri atehere , kam per tia thon noi llaf te mire per ty
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
sweet_s_shejtone
13-12-08, 10:21 AM
Me ate e.....Kundrinor i drejte me parafjale...
Jam e mire ne gjuhe haha
ne kete moment do doja te isha me rominen
hahaha me mua?!! Thanks :)
o romo ca eshte ajo pergjigje mi ....falimnerit , jepi nji pergjigje rondit mi
po i thash 'falimnerit' se ka shum anetare te tjere dhe zgjodhi te ishte ne shoqerine time.
e kuptove tani???
KEJSI REBELDE
07-09-09, 09:31 AM
Une do te doja te isha po ketu. Rbd
KEJSI REBELDE
07-09-09, 09:35 AM
Une do te doja te isha po ketu. Rbd.
PaFjalė.com