Shiko versionin e plot : Pse hyni ne forum?
Solange
14-08-07, 10:12 PM
Votoni me lart :)
scorpiog
14-08-07, 10:15 PM
a me pelqeu kjo..........ka per te qene me sukses........
VajzaVlonjate
15-08-07, 10:32 AM
Per te biseduar/shkembyer mendime neper tema
Dhe une per kete...
scorpiog
17-08-07, 10:51 PM
shi shi ca genjeshtari.....................:D:D:D
shi shi ca genjeshtari.....................:D:D:D
Dhe per te biseduar me kete vajzen siper , harrova ta thoja.... :D
scorpiog
19-08-07, 05:29 PM
Dhe per te biseduar me kete vajzen siper , harrova ta thoja.... :D
he pra me leji genjeshtrat:D;)
kaloj nje pjese te kohes se lire ne menyre te kendshme..........
por keto kohet e fundit hyj vetem tek lojrat..ktu ne forum vetem shkrime anti shqiptare lexon......turp tju vije juve qe i shkruani......
scorpiog
06-10-07, 11:57 PM
waw Ida je tu me habit,cfare antishqiptar moj cupe,pastaj ne disa tema eshte rrealitet,nuk po mohon njeri qe jemi shqiptare,pastaj po me habit se dukesh njeri qe nuk hesht,pse nuk thua mendimin tend ndaj atyre pergjigjeve,nejse mos u ndje keshtu se debate dhe nderrim mendimesh bejme ketu:)
realitetin e dine mire shqiptaret.......tani kane nevoje dhe kerkojne si mund te bejne me te miren per vete,dhe jo te rrine e te merren me te keqijat qe i paskan bere vetes................iken ato kohra,nuk jemi me nje popull naiv dhe i paditur........sikur ato temat qe thua ti te shtroheshin ne kete menyre atehere nuk do kishte keqkuptime apo reagime si i imi...apo s'pranohen sugjerimet dhe keshillat????
(p.s. pa diskutime dhe grindje kalohet ne monotoni....flm per mikpritjen scorpiog)
scorpiog
07-10-07, 06:53 PM
ate dua dhe une qe te debatosh dhe te na japesh mendimin tend se e vleresoj ate gje,:wink::)
blingbling
07-10-07, 08:46 PM
por keto kohet e fundit hyj vetem tek lojrat..ktu ne forum vetem shkrime anti shqiptare lexon......turp tju vije juve qe i shkruani......
E cilat na qenkan kto shkrimet ANTISHQIPTARE moj se me cmende ti:chair::chair::mad::pepsi542:
thashe une te kam sqaruar shume ty...............pastaj i di mire ti,mos bej si i patidur........dhe debatet me pelqejne por jo grindjet,,,une mesazhin im e dhashe,kjo besoj ka me rendesi se sa me te treguar ty shkrimet...........
blingbling
08-10-07, 06:37 PM
thashe une te kam sqaruar shume ty...............pastaj i di mire ti,mos bej si i patidur........dhe debatet me pelqejne por jo grindjet,,,une mesazhin im e dhashe,kjo besoj ka me rendesi se sa me te treguar ty shkrimet...........
Ua bekam un si I patidur, edhe me ate "i di mire ti" po me akuzoke mua direkt qe i shkruakam kto????? Pastaj un do shkruaj ca te me doje qejfi edhe ste marr doren ty hic!, ja do mendohemi mire tani cte shkruajme mos na zemerohet ida se vetem ti na qeke shqiptare ktu, po ne te tjeret ca jemi?
Edhe per ato sqarimet.... nje M*T me ke sqaruar, ca te pyes un ca me sqaron ti, un te pyes ca shkrime jane qe qenkan antishqiptare dhe pse u thua robve "meqe fati ju paska cuar larg shqiperise ashtu qendrofshi" ( kush je ti njehere qe flet ashtu? vet te eshte krruar kurizi me ato qe ke shkrujt, mendohesh ti para se te flasesh apo...) ti me fillon me tregon jeten tende, se dua tja di shume un ne fakt, se e shof sa shqiptare e flakte qenke as ti e as familja jote sqenka ne shqiperi, ti qe e dashke shume, nejse me ke po merrem edhe un
scorpiog
08-10-07, 09:37 PM
o bo po si qenka puna ketu,me duket se jeni keqkuptuar me njera tjetren,hajdeni tani ta ngreme nje gote:pepsi542::pepsi542:o Ida eshte e vertete ajo qe ke thene me lart rrusho,se paskam lexu une,aman vetem ate mos na mallko........
blingbling
08-10-07, 11:24 PM
vallaj skam nerva me te debatoj, jo per gje po kshu eshte kur hidhem un perpjet per robt se asnji ska komentuar, mbase kushedi kan qef kur i mallkojn njerzit,:makefun: nejse :pepsi542::pepsi542::pepsi542::pepsi542: gzur scorpiog
monaliza
08-10-07, 11:38 PM
ky stacion eshte shume interesant per vec faktin qe ne mundemi te komunikojme shume kendshem:wink:, une mendoj se po te takoheshim te gjithe ne:)edhe te benim nje party,,,do dilte shuume fun:),,falenderoj scorpiog qe me dha mundesine te njihesha me kete stacion:wink:
blingbling
08-10-07, 11:57 PM
me kunj ishte kjo? :D lol
Ua bekam un si I patidur, edhe me ate "i di mire ti" po me akuzoke mua direkt qe i shkruakam kto????? Pastaj un do shkruaj ca te me doje qejfi edhe ste marr doren ty hic!, ja do mendohemi mire tani cte shkruajme mos na zemerohet ida se vetem ti na qeke shqiptare ktu, po ne te tjeret ca jemi?
Edhe per ato sqarimet.... nje M*T me ke sqaruar, ca te pyes un ca me sqaron ti, un te pyes ca shkrime jane qe qenkan antishqiptare dhe pse u thua robve "meqe fati ju paska cuar larg shqiperise ashtu qendrofshi" ( kush je ti njehere qe flet ashtu? vet te eshte krruar kurizi me ato qe ke shkrujt, mendohesh ti para se te flasesh apo...) ti me fillon me tregon jeten tende, se dua tja di shume un ne fakt, se e shof sa shqiptare e flakte qenke as ti e as familja jote sqenka ne shqiperi, ti qe e dashke shume, nejse me ke po merrem edhe un
Une te kam treguar ato qe ke pyetur dhe pse une dhe familja ime sjetojme ne Shq ske pse i di ti arsyet,jo per gje por te tregoj jeten time pastaj..........................jam me shqiptare se ty sigurisht......kush shan Shqiperine s'quhet Shqiptar...............po ti dhe te tjere.....une s'di te mallkoj ta perseris..............ate qe kam thene se mohoj....si ty.......gjithsesi sja vlen................................te merresh me njerez te tille si ty.............FARE............................... .......
ky stacion eshte shume interesant per vec faktin qe ne mundemi te komunikojme shume kendshem:wink:, une mendoj se po te takoheshim te gjithe ne:)edhe te benim nje party,,,do dilte shuume fun:),,falenderoj scorpiog qe me dha mundesine te njihesha me kete stacion:wink:
goxha ide,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
[QUOTE=blingbling;3262]Ua bekam un si I patidur, edhe me ate "i di mire ti" po me akuzoke mua direkt qe i shkruakam kto????? Pastaj un do shkruaj ca te me doje qejfi edhe ste marr doren ty hic!, ja do mendohemi mire tani cte shkruajme mos na zemerohet ida se vetem ti na qeke shqiptare ktu, po ne te tjeret ca jemi?
Edhe per ato sqarimet.... nje M*T me ke sqaruar, ca te pyes un ca me sqaron ti, un te pyes ca shkrime jane qe qenkan antishqiptare dhe pse u thua robve "meqe fati ju paska cuar larg shqiperise ashtu qendrofshi" ( kush je ti njehere qe flet ashtu? vet te eshte krruar kurizi me ato qe ke shkrujt, mendohesh ti para se te flasesh apo...) ti me fillon me tregon jeten tende, se dua tja di shume un ne fakt, se e shof sa shqiptare e flakte qenke as ti e as familja jote sqenka ne shqiperi, ti qe e dashke shume, nejse me ke po merrem edhe un[/QU
e kam thene dhe e them prap..............ska nevoje Shqiperia per njerez qe se duan...............i dalin e i teprojne ato qe e qeverisin..................fakti qe skam permendur emer do te thote qe skam dashur te akuzoj askend drejtperdrejt<kujt i djeg le ta mbaje,thuhet andej nga anet tona> dhe nuk hyj ktu per te akuzuar askend...thjesht ato qe mendoj i shpreh ok?....jemi sh larg nga nj-tj ne kapacitet dhe mendime prandaj si kupton dot ato qe them une..................................Hajt shnet
scorpiog
11-10-07, 05:03 PM
xemla puccccc shume,blingu sishte me kunj,pse sjemi te kendshem:makefun:
scorpiog
11-10-07, 05:05 PM
Une te kam treguar ato qe ke pyetur dhe pse une dhe familja ime sjetojme ne Shq ske pse i di ti arsyet,jo per gje por te tregoj jeten time pastaj..........................jam me shqiptare se ty sigurisht......kush shan Shqiperine s'quhet Shqiptar...............po ti dhe te tjere.....une s'di te mallkoj ta perseris..............ate qe kam thene se mohoj....si ty.......gjithsesi sja vlen................................te merresh me njerez te tille si ty.............FARE............................... .......
o Ida me duket se po nevrikosesh kot lali,pastaj mos fol ashtu,jemi njerez te rritur dhe kemi respekt per njeri tjetrin...........-merzitur
blingbling
11-10-07, 07:21 PM
what what what? WTF? :busted_red: se paskam pare kte komentin e ksaj ....qe ka kapacitet
Ti moj goc mos ma hap gojen me shume se cma ke hap ok? Se si e squt qe je qe ne fillim duhet ta kishe mbajt veten se ca flet, ca po ben, na hy ktu e na jep mend? Nqs ste pelqeka ky forum tu duka antishqiptar pse dreqin hyn? edhe me e forta.... pse dreqin komenton ne ate menyre?(duhet te ishe pergatit per pergjigjet, se kushedi je msuar qe u flet kshu njerzve e ste kthejne llaf). Mua sme djeg, me vjen inat qe tipa si ty hyjn edhe flasin pa rrespekt per njerzit! Pikerisht pse un kam "debatuar" ( edhe te kam pyt si njeri se ca ste pelqen ktu dhe me ke kthyer nje pergjigje koti " i di vet ti", gje qe sduhet ta kisha bere qe ne fillim se kto lyfat/lyfet e tjere mesa shof sduan tja dine, edhe mire bejne nga nje ane se sja vle me grric nervat) kjo tregon qe kam qene kunder atyre komenteve te bukra qe ke bere ti ( mos do te ti perseris?) dhe te kam sqaruar se ne nuk perbuzim sic ke thene ti ( dhe nqs kemi perbuzur mund te kemi perbuzur ata njeres qe e meritojne!), nuk jemi antishqiptare sic ke thene ti ( se po te ishim te kishim thene qe ne fillim per ato komentet : "hajt te lumt goja"). Edhe mos kujto se ma mbyll gojen mua me ate "hajt shnet" OK? Edhe mos me trego mua kapacitetin se sme njef! edhe ai komenti qe se kisha pare: " sja vle te merresh me tipa si ty",honey, un te kam bere nder qe i jam pergjigjur komentit tend dhe thash gje qe sduhet ta kisha bere, pastaj flet ashtu se ske faj, dava forumi esht po thuaja ato gjera ne ftyre ndonje njeriu tjeter e shef mire se ca pergjigje merr:wink:
PS. nqs do me llap me, vazhdo, se un po i jap fund:pepsi542:
Solange
12-10-07, 08:38 PM
Me qete, me qete se spo ndajme tokat ketu. :makefun:
what what what? WTF? :busted_red: se paskam pare kte komentin e ksaj ....qe ka kapacitet
Ti moj goc mos ma hap gojen me shume se cma ke hap ok? Se si e squt qe je qe ne fillim duhet ta kishe mbajt veten se ca flet, ca po ben, na hy ktu e na jep mend? Nqs ste pelqeka ky forum tu duka antishqiptar pse dreqin hyn? edhe me e forta.... pse dreqin komenton ne ate menyre?(duhet te ishe pergatit per pergjigjet, se kushedi je msuar qe u flet kshu njerzve e ste kthejne llaf). Mua sme djeg, me vjen inat qe tipa si ty hyjn edhe flasin pa rrespekt per njerzit! Pikerisht pse un kam "debatuar" ( edhe te kam pyt si njeri se ca ste pelqen ktu dhe me ke kthyer nje pergjigje koti " i di vet ti", gje qe sduhet ta kisha bere qe ne fillim se kto lyfat/lyfet e tjere mesa shof sduan tja dine, edhe mire bejne nga nje ane se sja vle me grric nervat) kjo tregon qe kam qene kunder atyre komenteve te bukra qe ke bere ti ( mos do te ti perseris?) dhe te kam sqaruar se ne nuk perbuzim sic ke thene ti ( dhe nqs kemi perbuzur mund te kemi perbuzur ata njeres qe e meritojne!), nuk jemi antishqiptare sic ke thene ti ( se po te ishim te kishim thene qe ne fillim per ato komentet : "hajt te lumt goja"). Edhe mos kujto se ma mbyll gojen mua me ate "hajt shnet" OK? Edhe mos me trego mua kapacitetin se sme njef! edhe ai komenti qe se kisha pare: " sja vle te merresh me tipa si ty",honey, un te kam bere nder qe i jam pergjigjur komentit tend dhe thash gje qe sduhet ta kisha bere, pastaj flet ashtu se ske faj, dava forumi esht po thuaja ato gjera ne ftyre ndonje njeriu tjeter e shef mire se ca pergjigje merr:wink:
PS. nqs do me llap me, vazhdo, se un po i jap fund:pepsi542:
gerric nervat......hahahaha cfare shprehje.......une hyj ku te me doje qejfi e jo me ne nje forum..........me ate hajt shnet i kam dhene fund para teje..........sikur te ishte kshu si thua ti sdo i kisha shkruar une ato qe shkrova.....por seshte si thua ti dhe pse ashtu duhet qe te jete.............................................. .................................................. ....................................
blingbling
14-10-07, 10:05 PM
ti po ti, me kanace sje la noihere:makefun:, "gerric nervat" se paske degju noihere:makefun:, po Pirv se lirohesh e ke degju noihere? :D :makefun::rolllaughing::rolllaughing:
blingbling
14-10-07, 10:06 PM
Me qete, me qete se spo ndajme tokat ketu. :makefun:
:rolllaughing:, rri cna duhen tokat aman :D
scorpiog
14-10-07, 10:17 PM
ti po ti, me kanace sje la noihere:makefun:, "gerric nervat" se paske degju noihere:makefun:, po Pirv se lirohesh e ke degju noihere? :D :makefun::rolllaughing::rolllaughing:
ohhhhhohhhhh sa me shkrive oohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:rolllaughing:
~Shkodrane~
25-11-07, 01:54 PM
Edhe une gjithashtu per te biseduar/shkembyer mendime neper tema
Nuk hy per te mbushur mendjen njeriu me mendimet e mia apo kendveshtrimet e mia.....Hy per te kaluar ate pak kohe qe kam:).....dhe kur e shoh te arsyeshme shpreh mendimin tim personal.
Sakte sic e ka pyetja 3 :D edhe sepse u transferuam qe nga Propozimet nuk e kisha hapur ndojnehere ket forum :( po me pelqeka nuk mund te them gje.Urime atehere me qe mu dha dhe rrasti ta permendja :D
MoonLight
25-11-07, 06:28 PM
Per te kaluar disa ēaste ne shoqerine e forumit. Me pelqen t'ju lexoj neper tema (Flas per temat serioze)
King_Arthur
26-11-07, 12:39 PM
per kete arye hyj ne forum , pse jo kam dhe nje shoqeri shume te mire .
SEND_ME_AN_ANGEL
28-11-07, 05:22 PM
une hyj per sherr :chair::rolllaughing:
ShijaksI
28-11-07, 08:44 PM
Ne fakt duhet te kishte dhe nje opsion per te votuar.Te ishte per Lojrat.Na kan bo keq kto lojrat ne forum.Ngela para PC duke loz(me keq se kalamojt)
Kjo esh arsyeja pse futem ne forum :)
Embelsira
04-02-08, 09:00 AM
Per te ber miqsi dhe per te kaluar kohen e lire
DarkAngel
04-02-08, 09:18 AM
per te kaluar kohen per te fol per te shkembyer mendime per te njoft shoqeri te re per te gjitha
qukapiku
04-02-08, 10:24 AM
per tu martu :) hy kot te flas me shoqet te shtyj kohen e lire ...
kikirik
04-02-08, 11:30 AM
a ke kap gjo te pakten haha
Dredhza
04-02-08, 04:00 PM
Per te biseduar/shkembyer mendime neper tema...
sweet_s_shejtone
05-02-08, 12:41 AM
lezetshem kjo tema dhe diskutimet siper....une hy se me hyhet kaloj kohen ene mesoj noj gje te re....:)
Per te ber miqsi dhe per te kaluar kohen e lire
Njesoj sikur une...
bUba_eLb
05-02-08, 11:38 AM
e 3-ta
Lady-of-Kosova
21-02-08, 09:14 AM
vallahh kot me hup koh, edhe me bisedu pak me njerz me njoftu njerz te ri:)
Kosovareee.
22-02-08, 06:50 AM
me hup kohen e lir edhe me njoftu njerz
Lady-of-Kosova
22-02-08, 07:03 AM
per me hup koh
per ta kaluar kohen e lire sa me mire
lasvegas
22-02-08, 03:36 PM
une per veten time kam ikur i vogjel nga shqipria dhe dua te permirsoj shqipen
:chair:
Une hyj pasi qe ka shkrime interesante,diq mesoj nga to por edhe kur skam qte beje tjeter edhe me kalu kohen me lojra te ndryshme ,gjithashtu edhe te njoftohem me teper me temat aktuale te rinis ne Shqiperi pasi qe une jam nga Kosova.Flm per mirkuptim...
Mendoj se krijimi i forumeve, shkembimin e eksperiencave ka per qellim kryesor.Por krahas pasurimit te dijeve ne forum kalojme edhe nje pjese te kohes se lire duke u relaksuar.
po nje nga arsyet eshte qe te gjej shpirtin tim binjk ose me sakte princeshen time te KALTER , po mesa duket ajo nuk ekziston jam lodh duke kerku ,tani ca do lloj ngjyre te kete nuk ka problem .
a noi princesh ketu per cunin mo filks
pse mer ēun ktu paske prit ti me e gjet shpirtin binjak??? hahahahahaha sa kom qesh :rolllaughing: Ke pas noi shkendi deri tani??? ahahahaha
Une hy ne forum per te biseduar/shkembyer mendime neper tema, per ta kaluar kohen sa me mire,,per te mesuar noi gjo te re,, per te njoh shoqni te re,, per te ngacmuar pak njoni-tjetrin per shaka dhe te qeshim,, per te gjitha keto. :)
pse mer ēun ktu paske prit ti me e gjet shpirtin binjak??? hahahahahaha sa kom qesh :rolllaughing: Ke pas noi shkendi deri tani??? ahahahaha
Une hy ne forum per te biseduar/shkembyer mendime neper tema, per ta kaluar kohen sa me mire,,per te mesuar noi gjo te re,, per te njoh shoqni te re,, per te ngacmuar pak njoni-tjetrin per shaka dhe te qeshim,, per te gjitha keto. :)
Mbylli dyer e dritare princesha hyn pa trokitur fare, ashtu me floket pa kref , kshuqe pse jo dhe ktu mund ta gjesh:rolllaughing:
Mbylli dyer e dritare princesha hyn pa trokitur fare, ashtu me floket pa kref , kshuqe pse jo dhe ktu mund ta gjesh:rolllaughing:
hahahah e ke fjalen per princeshen apo per shtrigen??? Nuk e dija qe te pelqekan femrat me floke pa kref :rolllaughing:
PaFjalė.com