PDA

Shiko versionin e plot : martesa e virgjeria..

sweet_s_shejtone
17-05-08, 02:29 PM
martesa e virgjeria...djemte kerkojne martesa me vajza te virgjera...keshtuqe ka dale moda ato qe sjane behen te doktori te virgjera,..A nuk do ishte me mire qe shqiptaret ta shkulin nga koka konceptin e virgjerise ??..jo per gje por keshtu martesa fillon me nje genjeshter te madhe qe ne fillim..

bella
17-05-08, 02:52 PM
Nje martese e mire nuk bazohet tek virgjeria fizike e nje femre.....Djemte qe pretendojne dicka te tille jane sa absurde aq edhe injorante.Ndersa vajzat qe i adaptohen nje trajtimi te tille jane edhe ato te prapambetur e vajza me nje karakter te dobet.....te mbushura me frike dhe dyshime si duke u nisur nga vetja e tyre ashtu edhe te detyruara nga nje shoqeri me mentalitet shume te ulet.

Megjithate une per kete fakt i ve "faj" te dyja paleve.....por djemte duhet te kuptojne se virgjeria e vajzes nuk eshte dicka qe u perket atyre, dhe nuk jane ata qe vendosin per kete gje....Nje virtyt i mire eshte diku me siper se cipa e virgjeris o meshkuj..Kete duhet te dini.

SUPER-FIGO
17-05-08, 05:57 PM
pershendetje----------per mua nuk ka ransi fare ,ransi ka qe te jete inteligente dhe e bukur.
ja kaloshi ire

blingbling
17-05-08, 06:18 PM
martesa e virgjeria...djemte kerkojne martesa me vajza te virgjera...keshtuqe ka dale moda ato qe sjane behen te doktori te virgjera,..A nuk do ishte me mire qe shqiptaret ta shkulin nga koka konceptin e virgjerise ??..jo per gje por keshtu martesa fillon me nje genjeshter te madhe qe ne fillim..

eh? U bekan tek doktori te virgjera??? Tallesh ti apo serjozisht e ke??? Nga ana anatomike (une qe kam bere anatomine e trupit) nuk eshte e mundur!! Sepse kur e humb virgjerine nuk kthehet me mbrapsht, ske si e manipulon organin gjenital te femres per ta bere prap te virgjer! Eshte e pamundur:confused:

Sa per pjesen tjeter te temes... nuk e di pse djemte e duan femren e virgjer, se kuptoj pse? Apo se mendojne "kushedi sa ka pasur"? Te gjithe bejne nje gabim ne jete, nuk do te thote qe te mos jesh e virgjer dhe te te heqin vizen, mund te jesh vajze shum e mire. Po djemte pse mos jene te virgjer ( kta qe i kerkokan te virgjera) apo djemt ska gje se jane djem??? Aman koncepte qe ne kohen e qepes

scorpiog
17-05-08, 10:45 PM
se dinja se egziston akoma kjo ide injorante,sinqeriteti dhe pastertija e nje femre eshte ne brendesine e saj dhe ndodhet diku tjeter jo aty ku mendojne disa meshkuj................

Dielli_
18-05-08, 04:51 AM
Sikur ato te ishin te mira, te sinqerta, te pastra e e dretja, e...e...e me kete te mire apo ate te mire, nuk do t'a humbisnin virgjinitetin dhe pastaj te behen prap te doktori me v. dhe t'ia shes mollen nje mashkulli tjeter qe fare s'ia ka idene se cfare felliqesire ka bere gruaja e tij...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...d.m.t h. une ia leshoje ate visa SHENGENG, qe te kete mundesi nga te kater anet e botes te gjeje dike tjeter qe eshte me nje kokerr mend ne koke...loool...
Eh, ato qe thone se s'ka gje edhe nese e humb, jane...nejse...

sweet_s_shejtone
18-05-08, 06:26 AM
[QUOTE=blingbling;24629]eh? U bekan tek doktori te virgjera??? Tallesh ti apo serjozisht e ke??? Nga ana anatomike (une qe kam bere anatomine e trupit) nuk eshte e mundur!! Sepse kur e humb virgjerine nuk kthehet me mbrapsht, ske si e manipulon organin gjenital te femres per ta bere prap te virgjer! Eshte e pamundur:confused:
bling e di qe i di me mire kto gjona po ktu ne shqiperi qepen lol....edhe kur martohen duken sikur jane akoma te virgjera...eshte nje menyre mashtrimi per djemte qe kujtojne vertet se e kane marre gruan te virgjer..Icon26

sweet_s_shejtone
18-05-08, 06:29 AM
Hajde te na thote nje djale ketu ne forum qe nuk do donte qe vajza e enderrave te tij te ishte e virgjer....??...me fjale flasin te gjithe por hehehe ne realitet ka gjona tjera...

ergys
18-05-08, 08:22 AM
po me pelqeka kjo teme..
ath mendoj se te gjithe djemte do te deshironin qe gruaja e tyre te ishte e virgjer..them gruaja pasi e dashura ose "dashnorja"besoj se nuk eshte shume problem..un per vete do te deshiroja te ishte e tille por do te pranoja pa shume problem edhe nje femer te zhvirgjer por ndryshon problemi i zhvirgjerimit..un vertet qe do te pranoja nji vajze jo te virgjer sepse jo domosdoshmerisht une do te jem i pari per te pasi kur behet fjalke per martese vajza do te ishte e rritur psh 25 vjece keshtu qe edhe ajo ka pasur eksperiencat e veta,mund te jet zhgenjyer nga dikush qe ajo i ka besuar shume,,,por nuk do ta merrja kurre nje vajze qe gjysmen e jetes se saj e ka kaluar nuk po e permend..pra jo dike qe ka shkuar me te gjithe dhe tani i paskan ardhur mendte ..pra si perfundim un do ta pranoja dhe nji vajze jo te virgjer porrrrr jo ku***....
ky eshte mendimi im...

vixx
18-05-08, 12:53 PM
Une respektoj vendimin e atyre vajzave qe jane te virgjera sepse eshte gje shume e veshtire sic kane ardhur kohet sot sidomos ketu ku jemi ne. Per vete mendoj se ata meshkuj qe qashkan te virgjera dhe vete kane patur shuume te dashura jane hipokrite edhe nuk bejne per mua. :)

blingbling
18-05-08, 04:24 PM
bling e di qe i di me mire kto gjona po ktu ne shqiperi qepen lol....edhe kur martohen duken sikur jane akoma te virgjera...eshte nje menyre mashtrimi per djemte qe kujtojne vertet se e kane marre gruan te virgjer..Icon26

:eek: "QEPEN"? ca thu mi goc se po me habiske lol, ca rrot "doktorrash" qekan ata atje?? Qysh e qep tjetren dhe i thu ec se je prap e virgjer tani.... Ku paska shkuar injoranca dhe c'njerezimi aty!!! Apo harrova... doktora qe e marin shkollen me lek e me mik jane.:no: Edhe djemt kaq budallenj qekan?? Nuk eshte e njejta gje.... nuk e di nuk arrij ta kuptoj kte qe the sweet... me ke lene me goj hap per zotin:mfr_omg:

nemo
18-05-08, 06:18 PM
jam dakort edhe une me kete.eshte me e mire zgjidhja e dyte.

sweet_s_shejtone
19-05-08, 12:01 AM
:eek: "QEPEN"? ca thu mi goc se po me habiske lol, ca rrot "doktorrash" qekan ata atje?? Qysh e qep tjetren dhe i thu ec se je prap e virgjer tani.... Ku paska shkuar injoranca dhe c'njerezimi aty!!! Apo harrova... doktora qe e marin shkollen me lek e me mik jane.:no: Edhe djemt kaq budallenj qekan?? Nuk eshte e njejta gje.... nuk e di nuk arrij ta kuptoj kte qe the sweet... me ke lene me goj hap per zotin:mfr_omg:
mos u cudit hic mi bling...kam lexuar ne nje gazete shqiptare ku vajzat pyesnin...Martohem tani dhe i fejuari nuk e di se nuk jam e virgjer...ku mund te qepem??/...u cudita ca ishte kjo gje pyeta e ma sqaruan tek e tek e tek...mos u habit doktoreshe se fshat e zanat i thone llafit...cunat i duan te virgjera dhe doktoret i kenaqin ua bejne te virgjra...ndaj yhem qe realiteti yne ndryshon paksa nga te tjeret...

olgeri
19-05-08, 08:56 AM
EPO NE DJEMTE E KEMI KETE TRADIT DHE DO TA KEMI KURRE NUK MARIM VAJZA JO TE VIRGJERA!KA DHE QE MARIN TE VIRGJERA,POR JO TE GJITHE.TA KEM UNE NE SHTRAT DHE ME TJETRIN TE SHKOJE SE DUROJ DOT VETEN,SE PERDERIS AJO HUMBI VIRGJERINE ME TJETER PERSON E KA TRADIT!!

JetMir
19-05-08, 03:41 PM
Me falni qe edhe une po kycem me deshiren time ne kete teme interesante dhe me lejohet qe te jap mendimin tim qe e kam te ngulitur ne koke, dhe nuk ka shanse te ndryshohet, kur e di qe eshte plotesisht i drejt.

Sa i perket humbjes se virgjerise, do ta quaja te ndaluar para aktit te kurorrezimit nje gje te tille, plotesht te ndaluar. Mendoj qe po qe se humbja e virgjinitetit behet pa deshiren e femres, me dhune, nga mosdija, kjo nuk mund te konsiderohet si nje mekat qe ben vajza. Por, nese ndodh me vete deshiren e vajzes atehere eshte gabimi me i shemtuar qe ben ndonje femer ne jeten e saj.

Virgjinitetin ne nje fare menyre mund ta quaj si celsi i moralit te femres, megjithse nuk mund te themi per nje femer qe nuk eshte e vrigjer, ta quajme lavire, ne asnjemenyre. Ju lutem vajza pa keqkuptime, ky eshte vetem nje realitet, te cilin une e mendoj keshtu.
Nese nje person e don me te vertete nje femer, ai mund te pres qe te mos bej sex me te deri ne kurrorezim. Martesa eshte nje hap shume i rendesishem i njeriut dhe sikur te ishte qe sexi te na jepte dicka me shume ne dashuri, atehere besoj qe njerezit do benin pjesen me te gjete te jetes se tyre vetem sex. Nese femra gabon, eshte 1 moment i cili arrin ta mposht femren dhe ne ate cast femra e humb virgjerine e saj me vetdeshiren e saj, por pas ca kohe ndahet nga i dashuri i saj, ne kete moment kane faj 2 palet.

Te ju them te drejten, edhe ne islam, edhe ne bibel ndalohet marredhenjet seksuale para aktit te kurorezimit.

sweet_s_shejtone
19-05-08, 03:58 PM
Me falni qe edhe une po kycem me deshiren time ne kete teme interesante dho me lejohet qe te jap mendimin tim qe e kam te ngulitur ne koke, dhe nuk ka shanse te ndryshohet, kur e di qe eshte plotesisht i drejt.

Sa i perket humbjes se virgjerise, do ta quaja te ndaluar para aktit te kurorrezimit nje gje te tille, plotesht te ndaluar. Mendoj qe po qe se humbja e virgjinitetit behet me pa deshiren e femres, me dhune, nga mosdija, kjo nuk mund te konsiderohet si nje mekat qe ben vajza. Por, nese ndodh me vete deshiren e vajzes athere eshte gabimi me i shemtuar qe benndonje femer ne jeten e saj.

Virgjinitetin ne nje fare menyre mund ta quaj si celsi i moralit te femres, megjithse nuk mund te themi qe nje femer nuk eshte e vrigjer dhe ta quajme lavire, ne asnjemenyre. Ju lutem vajza pa keqkuptime, ky eshte vetem nje realitet,te cilin une e mendoj keshtu.
Nese nje person e don me te vertete nje femer, ai mund te pres qe te mos bej sex me te deri ne kurrorezim. Martesa eshte nje hap shume i rendesishem i njeriut dhe sikur te ishte qe sexi te na jepte dicka me shume dashuri athere besoj qe njerezit do benin pjesen me te gjete te jetes se tyre vetem sex. Nese femra gabon, eshte 1 moment i cili arrin ta mposht femren dhe ne at cast femra e humb virgjerine e saj me vetdeshiren e saj. Por pas ca kohe, ndahet nga i dashuri i saj. Ne kete moment kane faj 2 palet.

Te ju them te drejten,edhe ne islam, edhe ne bibel ndalohet marredhenjet seksuale para aktit te kurorezimit.
jetmir kam nje pyetje per ty dhe gjithe cunat,...?po juve pse ju lejohet te mos jeni te virgjer kur martoheni ndersa femra duhet te jete patjeter??

JetMir
19-05-08, 04:08 PM
jetmir kam nje pyetje per ty dhe gjithe cunat,...?po juve pse ju lejohet te mos jeni te virgjer kur martoheni ndersa femra duhet te jete patjeter??

hmmm.... te ta them te drejten qe edhe djemte duhet te veprojne ne kete menyre, edhe pse jane shume te pakte ata djem nese i kerkon.

Por nese e kthejme nga ana tjeter djemte nuk kane cka humbin, ndersa vajzat humbin shume, organi i vajzes do jete krejt ndryshe nga sic ishte para aktit seksual.

Arsyeja qe djemte kerkojne vajza te virgjera per te kaluar jeten e tyre ndoshta do ishte kjo: Qe djemte nuk do te duan nje nene kurve per femijet e tyre dhe gjithastu nuk do te duan qe kur te kene mardhenje sexuale me gruan e tyre, asaj ne mendje ti rrin Ai i pari..

Ju kerkoj ndjese nese perdora fjalor te pa hijshem..

blingbling
19-05-08, 05:45 PM
Nese nje person e don me te vertete nje femer, ai mund te pres qe te mos bej sex me te deri ne kurrorezim.

Me kte jam dakort me ty Jetmir.... por sa djem ka qe e bejne nje gje te tille???? Sa djem ka qe "presin"? Fatkeqesisht ska shume te tille.... Eshte me e lehte per ta thene sesa ta besh me sa kam pa ne kohet e sotme.

Sa per te tjerat... nuk e di pse nje femer quhet Kucke nqs nuk eshte e virgjer... ??? Ka plot femra qe qellojne me djem maskarenj, mashtrues. Une Kucke e quaj ate femer qe bredh lart e poshte dhe e njef gjith qyteti me sa meshkuj shkon.... , ose ate femer qe edhe te jete e lidhur me dike... bredh me te tjeret mbrapa kraheve, ato femra te tilla po, e meritojne ti quash ku**a dhe ata djem qe jane te "zgjuar" nuk jua hedhin syt atyre femrave te tilla, nuk jua jep njeri me zor nje femer qe se mban ne brecka :bleh:

kuklla
19-05-08, 06:52 PM
Te jesh apo mos jesh qenka ceshtja? E c'rendesi ka. Mjafton qe te jete njeriu qe te pershtatet ne jete, sepse njeriu te shoqeron ne jete nuk te shoqeron virgjeria.

SEND_ME_AN_ANGEL
25-05-08, 11:05 PM
Tani me thene te drejten eshte dicka ndryshe kur e di qe personi qe do kesh krah gjithe jeten ben mardhenie per here te pare me ty dhe vetem me ty gjate gjithe jetes. Por shumicen e rasteve nuk eshte kaq e lehte. Sidomos ne shoqerine e sotme kur virgjeria per meshkujt eshte nje turp i madh pas moshes 18 vjecare, dhe edhe per femrat dalengadale po kthehet ne dicka te tille. Nga mediat na jepet ideja se seksi eshte kenaqesi qe e kemi te drejte te gjithe, dhe njerezit me shume ish-partnere ngrihen ne piedestal si "cool", "sexy", "hot", "hip" etj etj. Pra nuk behet shume fjale per rolin e seksit dhe lidhjen afatgjate te dy te rriturve heteroseksuale. Prandaj fete e vleresojne virgjerine para martese, sepse familja eshte themeli i nje shoqerie funksionale dhe shthurja seksuale con ne shthurje familjare.

bella
27-05-08, 08:33 AM
Shume gjera te gabuara dhe te padrejta po lexoj ketu.......Jetmir ti ke mendimin tend ok,por e ke shume dhe teper gabim sepse virgjeria nuk te ben ta pamoralshme, dhe te besh dashuri me njeriun qe do (para apo pas martese,ska rendesi) nuk eshte mekat dhe nuk eshte mungese morali,por eshte nje deshire qe e jeton dhe e ndjen.
Nese sdo benim dashuri do ishim depresiv e te palumtur,shume gjera negative vijne ne jeten tone pikerisht nga mohomi dhe privimi i ndjenjave per arsye se do gjykohemi me moral te dyshimte.
Nje martese e mire nuk ka te beje me te qenit gruaja e virgjer,ka virty dhe cilesi te tjera qe e bejne qe nje lidhje martesore te jete e lumtur dhe e mire....Familja ndertohet ne baza te thella morale shpirterore dhe jo fiziologjike.

Me falni por si e konceptoni kete gje,se spo ju kuptoj?? Cfare eshte femra per ju?? Mall? Mish?? Nje cipe???? Shume koncepte te kalbura mund ti quaja keto mendime tuajat.

bella
27-05-08, 08:40 AM
. Por, nese ndodh me vete deshiren e vajzes atehere eshte gabimi me i shemtuar qe ben ndonje femer ne jeten e saj.

.

Jetmir ca po thua more djal i mire?Icon35.........Nese vajza e ben me deshire kete gje atehere po qe nuk eshte nje gabim,perkundrazi,me deshire eshte gjeja me e drejte qe ka bere..........Sepse nuk behet pishman sepse eshte nje deshire e saj,nuk ka pse te jap shpjegime sepse eshte deshire e saj,e ska te drejte asnje ta gjykoj....Nese bejme dashuri me deshiren tone,nese e humbasim virgjerine me deshiren tone, nuk eshte nje gabim.....Eshte bekim.........Sepse shpesh here virgjerin e marrin pa deshiren e vajzes,me manipulim,hipokrizi dhe intriga......................PRANDAJ JETMIR ME VJEN KEQ QE E THUA KETE,POR ESHTE KOMPLET E KUNDERTA.

p.sTRUPI,VIRGJERIA E FEMRES E THOTE EDHE VETE FJALA...."E FEMRES" ESHTE VETEM E JONA DHE E DREJTA JONE.........JU DJEMTE JENI TE FUNDIT QE MUND TE PRETENDONI VIRGJERIN E NJE VAJZE E TA GJYKONI NESE AJO NUK ESHTE ME E TILLE...........SEPSE JENI JU ATA TE PAMORALSHMIT NESE DONI TA MENDONI NE KETE MENYRE....PRA MOS PRETENDONI DICKA QE NUK E KENI AS FIZIKE DHE AS SHPIRTERORE :roflmao:

JetMir
27-05-08, 12:27 PM
Bella nuk me ke kuptuar me duket ne mendimin qe kam dhene.
Lexo me kujdes dhe kuptoje qe e kam pasur fjelen per dicka tjeter. Nese e humb nje vajze virgjinitetin nga dhuna, mosdija etj.. etj... kesaj edhe i falet (une mendoj keshtu). Por nese e humb me vetdeshire dhe shkon me shume (ketu nenkuptoj "me shume djem"). Nuk e kam pas qellimin qe medoemos te presim deri ne martese per kete gje (por mendoj qe keshtu do ishte me mire, pasi do ishim te sigurte ne cdo gje) me ate person qe mendojme se do jemi bashke. Nuk e kam permend rastesisht:

....Nese nje person e don me te vertete nje femer, ai mund te pres qe te mos bej sex me te deri ne kurrorezim. ....

.... nuk mund te themi qe nje femer nuk eshte e vrigjer dhe ta quajme lavire, ne asnjemenyre....

bella
27-05-08, 06:03 PM
Bella nuk me ke kuptuar me duket ne mendimin qe kam dhene.
Lexo me kujdes dhe kuptoje qe e kam pasur fjelen per dicka tjeter. Nese e humb nje vajze virgjinitetin nga dhuna, mosdija etj.. etj... kesaj edhe i falet (une mendoj keshtu). Por nese e humb me vetdeshire dhe shkon me shume (ketu nenkuptoj "me shume djem"). Nuk e kam pas qellimin qe medoemos te presim deri ne martese per kete gje (por mendoj qe keshtu do ishte me mire, pasi do ishim te sigurte ne cdo gje) me ate person qe mendojme se do jemi bashke. Nuk e kam permend rastesisht:

Jetmir e kam lexuar shume mire dhe e kam kuptuar drejt mendimin tend dhe si te till e respektoj por nuk e ndaj me ty,e sjam dakort.Nje femer mund te martohet 30 vjec e ndoshta smartohet fare, atehere si i bie ketij konceptit tend?????
Lexo edhe ti mendimin tim edhe pse mund te mos jesh dakort,te pakten kuptoje se cfare them une.
Ndershmeria e nje personi, e nje femre nuk eshte tek virgjeria e saj apo humbja e kesaj virgjerie, por sesi ajo i eshte dhene nje personi.
Ti thua se kur nje vajze ka shkuar me shume djem atehere nuk i falet?!.....Si e vlereson ti kete vajze?? nga sasia e djemve qe ka pasur ne jeten e saj apo menyren qe ajo i eshte dhene??.....Sepse ka shume ndryshim kjo gje??
Nje vajze vleresohet nga karakteri dhe dinjiteti i saj, e ky dinjitet eshte i percaktuar nga personi,sjellja, veprimet dhe mendimet ketij personi.

Jetmir ne jete nuk je i sigurte per asgje.....Si je i sigurte ti apo djemte e tjere qe vajza e virgjer qe do martoni do jete e ndershme??? Nga cipa e saj e paprekur??? Hmmmmm sbesoj Icon24:tongue:

Ylli
27-05-08, 06:07 PM
Sa mendime filozofike ne kete teme sa nuk kam guxim as te shpreh mendimin tim se mos e menderos fare!!

Magic Soul
28-05-08, 04:19 AM
Si je i sigurte ti apo djemte e tjere qe vajza e virgjer qe do martoni do jete e ndershme??? Nga cipa e saj e paprekur??? Hmmmmm sbesoj Icon24:tongue:

E respektoj mendimin tend, sepse eshte i yti.

Por mendoj, se ato vajza qe kane pasur vetem nje partner ne jete (qe eshte burri i tyre), NUK jane TE PRIRURA per te mos qene te ndershme, keshtu qe mos ia kepusni kot. Sa vajza qe me te vertete jane martuar te virgjera dhe s'jane te ndershme njeh ti??? Kete sigurisht s'di ta thote njeri, mua per momentin s'me vjen asnje ndermend. :respect:

Dhe do thoja dicka, pse nuk flasin te gjithe per veten e tyre, por flasin per nje pergjithesi per te cilen askush nuk e di???

Pastaj, ne shoqerine shqiptare, ndodh edhe nje fenomen tjeter: asnjerit prej meshkujve s'i pelqen te thote qe gruaja e tij s'ishte e virgjer kur ata te dy u njohen (edhe pse disa e dine qe ajo s'ka qene e tille).

Virgjeria e femres eshte nje gje qe i perket seciles prej tyre dhe partnerit te saj. Askujt tjeter.

bella
28-05-08, 04:36 AM
E respektoj mendimin tend, sepse eshte i yti.

Por mendoj, se ato vajza qe kane pasur vetem nje partner ne jete (qe eshte burri i tyre), NUK jane TE PRIRURA per te mos qene te ndershme, keshtu qe mos ia kepusni kot. Sa vajza qe me te vertete jane martuar te virgjera dhe s'jane te ndershme njeh ti??? Kete sigurisht s'di ta thote njeri, mua per momentin s'me vjen asnje ndermend. :respect:

Dhe do thoja dicka, pse nuk flasin te gjithe per veten e tyre, por flasin per nje pergjithesi per te cilen askush nuk e di???

Pastaj, ne shoqerine shqiptare, ndodh edhe nje fenomen tjeter: asnjerit prej meshkujve s'i pelqen te thote qe gruaja e tij s'ishte e virgjer kur ata te dy u njohen (edhe pse disa e dine qe ajo s'ka qene e tille).

Virgjeria e femres eshte nje gje qe i perket seciles prej tyre dhe partnerit te saj. Askujt tjeter.

Magjike (me lejo te ta shkruaj keshtu nickun se e kam me te thjeshte:D).......nuk e ke kuptuar mire ate qe kam dashur te them me kete fjali................I jam drejtuar djemve,qe ndershmeria e vajzave nuk vleresohet nese eshte e virgjer apo jo por nga karakteri dhe sjellja e tyre.........Sepse keta po e mbivleresojne virgjerine me shume se personin,e kjo e kthen femren ne nje objekt dashje pa dashje.

Ne fakt diskutimet i referohen pergjithsise,por thelle thelle mendimet jane personale qe i referohen vetes por edhe shoqerise tone.

Ne fund e ke thene shume mire.....Virgjeria eshte e femres dhe askush smund te pretendoj qe ajo ta ruaje per ate......e askush ska te drejte te gjykoj kur ajo ja jep kete virgjeri dashurise se saj.

Magic Soul
28-05-08, 05:44 AM
Bella, kot qe flasin te gjithe cunat, sa per t'u dukur, sic e kane per zakon, se na ka dale neve nami keq qe jemi llafazane kot, :D:D:D

JetMir
28-05-08, 08:45 AM
Bella respektoj edhe une mendimet e tua :), prandaj do te pergjigjem ne pyetjet qe me bere, kuptohet sipas mendimit tim edhe nese nuk te pelqen.

... Nje femer mund te martohet 30 vjec e ndoshta smartohet fare, atehere si i bie ketij konceptit tend?????

Per cfare shkaku te martohet ne 30 vjec apo te mos martohet fare? Qe te shkon nga nje k** ne tjeter? (me falni ne shprehje).

Ti thua se kur nje vajze ka shkuar me shume djem atehere nuk i falet?!.....Si e vlereson ti kete vajze?? nga sasia e djemve qe ka pasur ne jeten e saj apo menyren qe ajo i eshte dhene??

Bella, cdo njeri mund te gabon ne jeten e tij, nuk ka njerez te persosur, por une nuk do ja falja nje femre qe ka pasur mardhenje seksuale qefte edhe me njerin nga ish te dashurit qe ka pasur.

Si je i sigurte ti apo djemte e tjere qe vajza e virgjer qe do martoni do jete e ndershme??? Nga cipa e saj e paprekur???

Nuk i shaj vajzat qe nuk jane te virgjera pasi mund te jene shume te mira, bile me te mira se sa nje vajze e virgjer. Psh nje vajze mund te jete e virgjer sa per te treguar qe jam e virgjer, ndersa ne anen tjeter ben 100 te zeza, ben mardhenje anala apo orale!!!. E cka i thu kesaj femre? Per mendimin tim kjo eshte femer e cthurur. Normal qe shihet edhe karakteri i personit, sjellja, dinjiteti etj..

Une as nuk e gjykoj kete gje, as nuk mundem ta gjykoj edhe nese dua Icon24, prandaj pajtohem me fjaline e Magic Soul

bella
28-05-08, 09:26 AM
Bella respektoj edhe une mendimet e tua :), prandaj do te pergjigjem ne pyetjet qe me bere, kuptohet sipas mendimit tim edhe nese nuk te pelqen.

Per cfare shkaku te martohet ne 30 vjec apo te mos martohet fare? Qe te shkoj nga nje k** ne tjeter? (me falni ne shprehje).

[/B][/COLOR]

Shume here bie ne kundershtim me mendimet e tua....megjithate ok, secili nga ne te dy tha mendimet e tij :) e ketu mendoj se mbyllet edhe diskutimi...kjo me mjafton qe edhe pse ti personalisht pelqen nje vajze te virgjer eshte dicka qe e ke te drejte...........Por qe nuk e vlereson vetem nga kjo edhe kjo me duket mire,pavarsisht se ke shume ide qe sjam dakort.Mbi te gjitha dihet qe smund te biem dakort.Kjo ska rendesi.

Ndersa persa i perket pergjigjes tende te pare,them se me vjen keq perseri qe e kupton keshtu ate fakt qe une kam thene....Martohen ne nje moshe madhore sepse keshtu e duan,sepse primare eshte karriera,ose martohen vone sepse shpesh here jo cdo gje shkon mire,ka fatkeqesi ne jete....Jeta nuk eshte vetem me dy ngjyra bardh e zi.Jeta nuk programohet,ashtu si dhe zemra,ashtu si dhe ndjenjat nuk drejtohen,ashtu si deshirat dhe endrrat..asgje ne kete bote e ne kete jete nuk shikohet ne largesi,cdo gje jetohet ne moment,ne te tashmen...............Per shprehjen te them nje gje, eshte nje mendim shume fatkeq dhe i dobet nga ana e nje djali qe une mendoj se eshte me inteligjent se kaq.............Te me falesh ti mua,por kete mendoj une.

Amantia
28-05-08, 09:32 AM
Edhe un e du burrin te virgjer qe ta cvirgjeroj vet :22:
Po e coj me pare ke doktori ti bej nje test te organeve gjenitale per ta provuar ..
Nese nuk eshte i virgjer me *makinen e kohes* po e dergoj mbrapsht ne kohe ...ath kur humbi virgjerine ....qe ta bej sic ishte ....ndryshe nuk martohem hic :22:

JetMir
28-05-08, 09:47 AM
hahhaha.. Amanitia sa kam qesh kur e lexova postimin tend , do ta kthesh kohen mbrapsht :D:D

Bella e din cka, gjith fajin e kane vajzat pasi u besojne aq shpejt djemve dhe pastaj mashtrohen :fisch::mfr_closed2:

Magic Soul
28-05-08, 03:54 PM
Bella e din cka, gjith fajin e kane vajzat pasi u besojne aq shpejt djemve dhe pastaj mashtrohen :fisch::mfr_closed2:

Sa m'ke bere me qesh ketu, :D:D:D

Faji thone, mbetet jetim, mos permend fajin, se jeni jane cunat ata qe thone genjeshtra e mashtrime, :D:gun_bandana:doh!

JetMir
28-05-08, 04:10 PM
Sa m'ke bere me qesh ketu, :D:D:D

Faji thone, mbetet jetim, mos permend fajin, se jeni jane cunat ata qe thone genjeshtra e mashtrime, :D:gun_bandana:doh!
:D:D:D hehehe pikerisht per kete gje i nxora gocat me faj :) pasi qe duhet menduar mire para se ta besosh nje djale per cdo gje ;)

Magic Soul
28-05-08, 04:45 PM
Te besosh ne cdo gje, do te thote te ecesh pa pasur sy.
Duke qene se te gjithe i kemi syte ne balle, themi se shohim te gjithe por ne fakt, shikon me shume truri dmth mendja, se ai e ben njeriun te arsyetoje e te drejtoje.
Vec me qene e verber pastaj, me i besu' te gjitha. :)

katia
25-10-08, 04:43 AM
po si mos se keni degjuar qe vajzat qepen.tashme eshte bere mode jo vetem tek ne po sidomos ne paris e bruksel ku ka shume vajza myslymane qe nuk martohen dot po sqene te virgjera.keshtu qe vene tek doktoret qe kane krijuar nje pasuri te tere me keto lloj opercionesh.behet fjale thjeht per nje qepje himeni, asgje me shume.po martesa duhet te konsumohet brenda javes sepse pas 3 o 4 ditesh penjte bien e jemi prape atje ku ishim para operacionit.
burri e gjen te paprekur ne thonjza e eshte i kenaqur .po gruaja duhe t te jete e kujdeshme te mos tregoje qe ja di hilet zanatit se ndryshe e hengri.po nuk ka poshtersi me te madhe se ta fillosh jeten me genjeshter. per mendimin tim virgjeria qendron ne tru.se ja e zeme e gjeti te virgjer pasi ai del ajo vete me 100 e i rrofte virgjeria pastaj.po cti besh mentalitetit shqiptar thuaje ketyre djemve injornate qe akoma u kerkojne mamave nuse nga fshatrat demek se ato jane te virgjera.se dine ata qe fshatarkat e kane leshuar pa duar.

cuni
25-10-08, 07:17 AM
nuk ka rendesi shume virgjeria, me mire nje me eksperience, po jo shume te tepuar ama.

scorpiog
25-10-08, 10:44 PM
akoma diskutohet kjo teme,edhe ti jetmir me ke lene pa fjale,pu pu pu

elena
26-10-08, 02:24 AM
[QUOTE=Ylli;25145]Sa mendime filozofike ne kete teme sa nuk kam guxim as te shpreh mendimin tim se mos e menderos fare!![/QUOTE

hehehehhehe ke te drejt

JetMir
26-10-08, 10:41 AM
akoma diskutohet kjo teme,edhe ti jetmir me ke lene pa fjale,pu pu pu

hhehe pse pa fjale une?? .... po te mos kundershton dikush nuk do te jete interesante tema ;), megjithate seci ka ne kuriz te vet cdo gje qe e ben :)

sweet_s_shejtone
03-11-08, 12:53 AM
Edhe un e du burrin te virgjer qe ta cvirgjeroj vet :22:
Po e coj me pare ke doktori ti bej nje test te organeve gjenitale per ta provuar ..
Nese nuk eshte i virgjer me *makinen e kohes* po e dergoj mbrapsht ne kohe ...ath kur humbi virgjerine ....qe ta bej sic ishte ....ndryshe nuk martohem hic :22:

Bashkohem me ty Amantia a flasim per barazi kjo eshte barazia....
Edhe une ashtu e dua burrin mos kete prekur femer tjeter me dore...:chair:

sabah
27-11-08, 02:04 PM
Problemi nuk qendron aq tek virgjeria se sa tek karakteri i njeriut.Fjala vjen aksidentalisht vajza ose edhe djali mund ta humbasin virgjerine por puna eshte qe te mos humbasin karakterin dhe sinqeritetin dhe kjo pune te mos behet zakon se pastaj thuhet ajo fjala :ajo bythe qe eshte mesuar me te pjerdhur do vazhdoje te pjerdhe

cuni
28-11-08, 04:10 PM
tashi ke shqipetaret e tirones koncepti i virgjerise pothuajse eshte zhdukur plotesisht, ka disa raste cunash ekstremist po jane te rralla. dhe ne qytetet e tjera te medha te shqiperise ka ndryshime , po mjere ato gocat e qytezave qe nuk kane shance me u martu po nuk qene te virgjera.
sa per ato qe qepen ke doktorri, po jap nje opinjon:
nuk kam provuar ndonjehere te bej sex me nje te virgjer arktificiale, po me aq sa kuptoj nga mjeksia dhe nga sexologjia, them se ndryshimin mund ta bej.

dhe meqe ra llafi parafolesi , ka fol me ven

katia
28-11-08, 04:57 PM
djali une njoh cuna ketu ne itali qe po mbarojne shkolle ketej e vine dhe nga familje me rrenje qytetare e kur bejne muabet vetem nje nje pike nuk pranojne kompromise.virgjeria tek femrat.kane ngele me mentalitet shqiptari e asnje lloj argumenti si tund nga istikami.

cuni
29-11-08, 11:54 AM
e kane thjeshte show, pa merak

genius.d
25-02-09, 09:15 AM

mos ndoshta vajzat duhet ta ruajne vigjerine deri ne martese .... ?- keshtu mendoj une

bella
25-02-09, 06:05 PM

Po pse jo faji i djemve qe mashtrojne eeeee:busted_red:
Ah cjeni ju djemte e doni plumbin ballit:chair::chair:

Martoni ate qe doni, qe mendoni se eshte gruaja e jetes tuaj...pa lerini virgjerit dhe cvirgjerimet se do lodheni se menduari e do bini ne depresion :winner_third_h4h::makefun:

Inter
08-03-09, 02:02 PM
Kur lexova pershkrimin e temes me beri pershtypje ajo " Ti heku shqiptari nga koka".
Ne fakt shqiptari akoma jep vajzen e vet me shkosi (per ato qe se kuptojne: Shkosi-jepet vajza nje djali qe ka nje mbiemer te mire bla bla bla dmth nuk njihet me vajzen) ne ca vende te shqiperise sidomos ne veri. Shqiptarit duhet ti ndryshoje shum mentaliteti per shum gjera.
Po flas paksa per Shkodren ku banoj.
Ketu tek une mentaliteti eshte paksa me i rende se ne vendet e tjera te "zhvilluara" te shqiperise.
Ketu tek une ekziston nje "goje e keqe" qe psh. Dy friends(nje shoqe dhe nje shok) te jene duke dalur bashke ndoshta sa per te pire nje kafe ne fillim vajza duhet te mos shihet nga prinderit, nga personat qe e njohin etj etj sepse pastaj konsiderohet si ku...(sory po kshu eshte e verteta). Ketu tek une vajzat ruhen aq shume nga prinderit e tyre saqe ato nuk mund te bejne nje gje lirshem dhe kur e shohin qe jane te lirshme ne ca momente bejne dicka per te cilen pendohen.

Jam ca pergjumesh dhe se di sa mire jam shprehur po ishalla me keni kuptuar :D

Ps: Kisssssssss ket lart se kam kohe pa e pare :D

Sykafta
16-03-09, 11:02 AM
Ihaaaaa qfar te them ne ket tem,ne shqiptaret jem te von edhe s kem pse diskutojm shum semse 90%e meshkujve luftojn te marrin femra te virgjera.Por per mua morali eshte gjeja e par ne bot,nuk jam kunder te mos jesh e virgjer,por edhe nese ka ndodh qe ke humbur virgjerin tash mos te mendosh me per jeten,ah jojo ajo femer duhet te jet edhe me e fort edhe me e guximshme.Nese nje njeri te don vertet te don ty dhe jo virgjerin edhe nje te kalume tenden se nje fjal thot "gabimet falen.por e kaluara nuk kthehet" andaj pak vemendje te jetojmte tashmen e te mendojm per te atdhmen,nese jeni hy ne evrop me jet luksoze,hyni ne evrop edhe me kultur e lereni shek e kalum se ai ka vajtur.
pershendejte per te gjith.

refiku
16-03-09, 04:49 PM
cfar eshte virgjeria........?gabim?.....po pse po bere gabime ngel beqare?sa injorant eshte ky mentaliteti shqiptar .....dhe do hyme ne europe ne.....nc nc nc

bella
10-04-09, 05:49 PM
Kur lexova pershkrimin e temes me beri pershtypje ajo " Ti heku shqiptari nga koka".
Ne fakt shqiptari akoma jep vajzen e vet me shkosi (per ato qe se kuptojne: Shkosi-jepet vajza nje djali qe ka nje mbiemer te mire bla bla bla dmth nuk njihet me vajzen) ne ca vende te shqiperise sidomos ne veri. Shqiptarit duhet ti ndryshoje shum mentaliteti per shum gjera.
Po flas paksa per Shkodren ku banoj.
Ketu tek une mentaliteti eshte paksa me i rende se ne vendet e tjera te "zhvilluara" te shqiperise.
Ketu tek une ekziston nje "goje e keqe" qe psh. Dy friends(nje shoqe dhe nje shok) te jene duke dalur bashke ndoshta sa per te pire nje kafe ne fillim vajza duhet te mos shihet nga prinderit, nga personat qe e njohin etj etj sepse pastaj konsiderohet si ku...(sory po kshu eshte e verteta). Ketu tek une vajzat ruhen aq shume nga prinderit e tyre saqe ato nuk mund te bejne nje gje lirshem dhe kur e shohin qe jane te lirshme ne ca momente bejne dicka per te cilen pendohen.

Jam ca pergjumesh dhe se di sa mire jam shprehur po ishalla me keni kuptuar :D

Ps: Kisssssssss ket lart se kam kohe pa e pare :D

:winner_third_h4h::winner_third_h4h::winner_third_ h4h:

kissssss edhe une ty se kam kohe pa te pare :D

guest
10-04-09, 08:07 PM
shume e drejte .. ky komenti i fundit i ka rene pikes te marteses dhe te virgjerise bashke. lol

MissX
20-04-09, 12:13 PM
Ne ditet e sodit s'ka aq rendesi virgjiniteti.Ka femera,te cilave u ka deshruar nje dashuri dhe keto s'duhet trajtuar si te pa-moralshme...thjeshte,eshte ceshtje e fatit.Une nuk do pajtohem me vajzat,te cilat deshirojne shume lidhje vetem per qejf te tyre....Kjo eshte "amoralitet"..Virgjeria eshte nje dhurate,e cila dhurate eshte e vlefshme vetem atehere kur hapet per here te pare,se me pas i humb vlera ;) andaj,kujdes cika,se meshkujt shqiptar sikur nuk i deshirojne shume dhuratat e ripaketuara.
Po te isha djale,nuk do i kushtoja rendesi primare virgjinitetit te femres..Thjeshte dua qe personi i cili lidhe jeten me mua te mos ma deshmoj patertine trupore me nje cipe qe nuk eshte asgje me teper se cope e thjeshte...Nuk eshte e rendesishme virgjiniteti,sa eshte me rendesi ndjenja e atij personi ndaj meje...Kurverine nuk e ben mungesa e virgjinitetit...eshte absurde te mendosh kete e t'i kthesh shpinen nje femere e t'a lesh te humbe ne humnere...Njoh femera qe jan martuar te virgjera,por s'kan lene gjo pa bo me pas.
Edhe dicka:PERSE KUR FLITET PER VIRGJINITETIN FLITET VETEM PER VAJZAT? NQFSE MBROHET KONCEPTI I VIRGJINITETIT DUHET TE VLEJE PER TE DYJA ANET!

Martina
24-04-09, 08:44 AM
Sikur ato te ishin te mira, te sinqerta, te pastra e e dretja, e...e...e me kete te mire apo ate te mire, nuk do t'a humbisnin virgjinitetin dhe pastaj te behen prap te doktori me v. dhe t'ia shes mollen nje mashkulli tjeter qe fare s'ia ka idene se cfare felliqesire ka bere gruaja e tij...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...d.m.t h. une ia leshoje ate visa SHENGENG, qe te kete mundesi nga te kater anet e botes te gjeje dike tjeter qe eshte me nje kokerr mend ne koke...loool...
Eh, ato qe thone se s'ka gje edhe nese e humb, jane...nejse...

dielli kurgjo personale aman nese une jom e virgjer kerkoj edhe partneri jem tjet i virgjer jemi tu fol per vajzat edhe o ni bot e jashtme qe o kritikus i mir per vajza ne rast ni vjaz qe nuk o virgjer ka karakter shum tdobt e njeta gjë vlen edhe per ni djal

Martina
24-04-09, 08:47 AM
mos meremi vetem me femra mu bo diskriminus gjinis se gati gjith shoket e mi nuk jan te virgjer po kerkush sfol per ta a me marr vesh per ndoni vajz ni planet e merr vesh sa kerkohet ndershmeria prej vajzave qaq duhet tjet edhe nga meshkujt ndershmeria o e lidhme reciprokisht per dy gjinit nuk thojn kot dardha bie nder dardh

cuni
25-04-09, 06:30 PM
ia ke fut kot

Rori
11-12-10, 12:08 PM
:respect:nuk mbulohet dielli me shoshè, jemi ne 2010 mendoj se te rralla jane ato qe jane sic i ka bere nena, per kusurin , thuhet nje kenge :- mos u hap shume me degjo mua ne fillim eshte qef pastaj do te vuash ,,, lule mè lule Zoti na ruajtè:respect::mfr_closed2:
Ka 2 lloj virgjerish , mentale dhe fizike?
sipas jush kush eshte mè e rendesishme ? per mua pa diskutim mentalja, e si rrjedhim vjen ajo fizike.
sot behet cdo lloj gjèje mes kirurgjise plastike, plus(+) meshkujt dine te bejne diferencen mes ''asaj''me experienc e asaj qe nuk ja ka nisur nga A

Rori
25-12-10, 01:32 PM
($_$)