PDA

Shiko versionin e plot : Duhani ne vendet publike

admin
10-08-07, 09:44 AM
A duhet te pihet duhan ne vende ku femijet apo koleget qe spine indirekt thithin tymin?

scorpiog
10-08-07, 02:27 PM
e urrej duhanin dhe jo nuk duhet lejuar ne vende publike me pelqen cfare po bejne ne New york dhe ne shume vende te tjera qe nuk po e lejojne,shpresoj dhe ketu ne Mi te dale ligji sa me shpejt................

Daku
10-08-07, 02:31 PM
normal qe sduhet te pihet po ca te bejme ne qe e pime nuk na e dini hallin ju qe se pini:h

scorpiog
10-08-07, 02:32 PM
jo skam per tet kuptuar kurre por ti e di demin qe po i ben vetes?

keli
10-08-07, 10:17 PM
lume si une qe se pi po per vendet publike mendoj se nuk duhet pire sepse demton dhe te tjeret pervec teje

blingbling
10-08-07, 11:06 PM
se pi ti e? edhe na ke vene nji beb qe pi duhan si avatar:D-dru

scorpiog
11-08-07, 07:56 AM
po eshte cool mi lal prandaj.........-dru-dru-dru-dru

Stari
11-08-07, 09:15 AM
Jam kunder duhani ne vendet publike.Pirja e duhanit ne vendet publike i shkakton dem ne organizem dhe atyre personave qe nuk e pijne..Imagjinojeni pak ne nje lokal plot me njerez dhe shumica jane duke pire duhan,ti hyn ne lokal dhe menjehere thith tymin e duhanit ne ambjentin qe ke hyre...Llogariteni sa nikotine merr ne lokal apo ne nje vend tjeter publike.Pse mushkeria ime te demtohet nga te tjeret.... Prandaj duhen ndaluar kategorikisht pirja e duhanit ne vende publike.Ketu ne Shqiperi sapo kane filluar masat per ndalimin e duhanit ne vendet publike por une jam skeptik per kete sepse nuk besoj qe do rezuktoje me sukses.

scorpiog
11-08-07, 10:21 AM
Jam kunder duhani ne vendet publike.Pirja e duhet ne vendet publike i shkakton dem ne organizem dhe atyre personave qe nuk e pijne..Imagjinojeni pak ne nje lokal plot me njerez dhe shumica jane duke pire duhan,ti hyn ne lokal dhe menjehere thit tymin e duhanit ne ambjentin qe ke hyre...Llogariteni sa nikotine merr ne lokal apo ne nje vend tjeter publike.Pse mushkeria ime te demtohet nga te tjeret.... Prandaj duhen ndaluar kategorikisht pirja e duhanit ne vende publike.Ketu ne Shqiperi sapo kane filluar masat per ndalimin e duhanit ne vendet publike por une jam skeptik per kete sepse nuk besoj qe do rezuktoje me sukses.

dhe sidomos ne Shqiperi ,as ka per te rezuktuar.................

JetMir
22-12-07, 01:35 PM
http://www.albstation.com/imagehosting/211476d586b42b01.gif

SEND_ME_AN_ANGEL
22-12-07, 07:11 PM
Ketu ne Kanada eshte i ndaluar gjithandej duhani, edhe brenda ne shtepi (ne qofte se nje pjestar i familjes ankohet, ke probleme) edhe ne tarracat e lokaleve apo karriget jashte ne qofte se siper ka nje tende, dhe ka dale edhe nje ligj qe te detyron te jesh rreth 8-10 metra larg portes kur pi duhan jashte. Per me teper duhani do te ndalohet vitin qe vjen edhe ne makina. Per mua eshte pak e tepert kjo "lufte" aq me teper kur duhani shitet lirisht ne dyqane, vetem se shteti ben miliarda duke i vene takse rreth 70% cdo pakete qe shitet. pra per cdo pakete 70% e cmimit eshte takse, tek 30% hyjne cfare fiton kompania dhe kostoja e fabrikimit, transporti etj. Do te doja qe neper shkolla e qendra pune te kishte ambiente per duhanpires, qofte vetem nje dhome me karrige e dritare, sepse te pish cigare jashte ne -35 grade nuk eshte gje e kendshme.

Solange
22-12-07, 07:22 PM
normal qe sduhet te pihet po ca te bejme ne qe e pime nuk na e dini hallin ju qe se pini:h

po neve na e dini hallin juve duhanxhinjt?

Solange
22-12-07, 07:26 PM
Ktu ke un eshte e ndaluar neper ambjente publike dhe them shyqyr se me perpara tu shpifte; doje sdoje kur rri me dike qe pi duhan do e thithje dhe ti. Ne ket menyre.. jemi te gjith ne rregull.

Ti shko pi perjashta nqd sdo tja dish per shendetin tend dhe me lejo mua te knaqem ne nje ambjent normal pa demtuar shendetin tim. :)

SEND_ME_AN_ANGEL
22-12-07, 07:53 PM
e pse kshu? apo se kshu ke qef ti? une spo kerkoj ta pi prane teje, po kerkoj ta pi ne nje dhome te vecante per duhanpires

Solange
22-12-07, 08:03 PM
Pika kryesore eshte qe duhani te ben keq prandaj dhe sa vjen dhe po ndalohet.
Ta kan dhon mo dhomen ne vete ty gjith ket kohe.. lol.. ska mo tani.

Po ashtu futi ndonje mik ndonje deputeti se ku i dihet.. :harhar:

SEND_ME_AN_ANGEL
22-12-07, 08:06 PM
deputetet fatkeqesisht sme kuptojne, se ata nuk harxhojne kohen te pine duhan, i bien shkurt, terheqin kokaine me hunde. te kisha dhe une leke te blija 100 euro gramin... nejse nejse:bleh: te ishte aq i keq do ishte ndaluar me ligj, jo te bente shteti gjithe ato leke me taksat (gjysmat e te cilave me siguri i ndan me kompanite e duhanit)

Melody
24-12-07, 08:26 PM
Kam degjuar qe tymi duhanit nuk krahasohet dot me dembjen qe ben pollution... kshuqe