Shiko versionin e plot : a ju ka ndodhur keshtu..
sweet_s_shejtone
02-05-08, 01:03 AM
e dini ca me ndodhi ...ne nje faqe interneti nga kto per llogje kavaje nje cun u bo telef me jep ad je shume e bukur je e xeletshme etj....dhe si perfundim ia dhashe se kishte rene ne peshe tjetri duke shkruar mesazhe ....por nga emri me ngjante me kushuririn tim haha..kur e pyeta mos je filani ngeli ai..mo te ngrente brenja po jemi kushurinj mo dreq thashe..:chair:.kam qeshur me te madhe..:makefun:.ndodh edhe keshtu eeee...:)
A ju ka ndodhur ndonjehere juve??/me eshte mbushur mendja bota eshte shume e vogel...:makefun:
hahhahaha....jo sweet mua sme ka ndodhur keshtu :)...vertet interesante:h ,por me interesant akoma eshte rrjedha e kesaj gjetje kazuale :rolllaughing:
blingbling
02-05-08, 09:24 PM
lol... me gjet kusherinj sme ka ndodh, por kam gjet njerez qe i kam pasur ne klase, ne fillore dhe 8vjecare:D
Solange
02-05-08, 10:37 PM
Wow, cfare rastesie e? lol. As mua nuk me ka ndodh ndonjehere.
Por nje kushurires time i ka ndodh njeher qe e ndaloi nje cun ne rruge (shume koh me perpara behet fjal) dhe i kishte thon qe 'jo te kam pa dhe me pelqen' etj etj. Mirpo kjo kushurira ime e njofti nga fotot mbasi kishte shkuar shpesh tek shtepia tij qe ishte kushuri i larget dhe s'kishin qelluar qe te takoheshin dhe i tha 'po jo mo cun i tha se ne jemi kushurinj'. Ai ishte hutu fare.
:rolllaughing: Sa kam qesh kur ma ka treguar.
sweet_s_shejtone
03-05-08, 07:17 AM
Wow, cfare rastesie e? lol. As mua nuk me ka ndodh ndonjehere.
Por nje kushurires time i ka ndodh njeher qe e ndaloi nje cun ne rruge (shume koh me perpara behet fjal) dhe i kishte thon qe 'jo te kam pa dhe me pelqen' etj etj. Mirpo kjo kushurira ime e njofti nga fotot mbasi kishte shkuar shpesh tek shtepia tij qe ishte kushuri i larget dhe s'kishin qelluar qe te takoheshin dhe i tha 'po jo mo cun i tha se ne jemi kushurinj'. Ai ishte hutu fare.
:rolllaughing: Sa kam qesh kur ma ka treguar.
solange e forte kjo ...hahahha ...cfare sndodh ...haha
hahahahhahahahhah sweet...................
PaFjalė.com