PDA

Shiko versionin e plot : Keni qare per dike apo dikush per juve ???!!

borana
07-08-07, 11:25 PM
E keni bere ndonjehere te dashurin apo te dashuren te qaje . Na thoni nje cike ju gocat ka qare ndonje cun per juve (Me lot ose pa lot mjafton ti jene skuqur syte loooool) . Po ju cunat ftillohuni nje cike ,,,,kush ka qare per juve -qaj-qaj-qaj

Tani po juve keni qare per dike ??? Na thoni nje cike .

scorpiog
07-08-07, 11:30 PM
o bo ku tja nis?po kane qare per mua ,dhe shume dhe me ka ardhur shume keq,por te te them te verteten ka qene shume vone dhe nuk me ka bere te ndihem keq.kurse une jam shume sensitive dhe kam qare disa here ,por jo se me kane vrare me shume nga nervat..........jam nje cik nevrike ca ti bej.....

borana
07-08-07, 11:38 PM
Per mua basiclly cdo njeri qe kam takuar ka qare per mua . Eshte nje e keqe qe me personat qe jam lidhur nje here skane dashur te me lene te iki dmth jane ndjere vetem kur kam ikur .Kane qare ,kane thene Kthehu por jam njeri qe nuk kthehem dot me nga ai vend qe kam ikur .

Ndersa per te qare per dike kam qare vetem nje here . Kur nje njeri qe e doja me tradhetoi . Sot pas shume vitesh kur e kujtoj ate kohe sikur dicka tronditet brenda meje .Jo se e doja kaq shume por nga menyra se si ndodhi . Te shkuara te harruara thuaj .

scorpiog
07-08-07, 11:40 PM
humbja e tij ka qene zemer kshu qe mos e vrit mendjen fare...puccccccccc

borana
07-08-07, 11:43 PM
pucccccccc puccccccc varja mi kush e vret po sic the ti me pare te vjen inat pseeeeeee -merzitur -merzitur

blingbling
08-08-07, 07:38 PM
Per mua basiclly cdo njeri qe kam takuar ka qare per mua . Eshte nje e keqe qe me personat qe jam lidhur nje here skane dashur te me lene te iki dmth jane ndjere vetem kur kam ikur .Kane qare ,kane thene Kthehu por jam njeri qe nuk kthehem dot me nga ai vend qe kam ikur .

Ndersa per te qare per dike kam qare vetem nje here . Kur nje njeri qe e doja me tradhetoi . Sot pas shume vitesh kur e kujtoj ate kohe sikur dicka tronditet brenda meje .Jo se e doja kaq shume por nga menyra se si ndodhi . Te shkuara te harruara thuaj .

ishalla nuk me bie rruga te te takoj se dhe un kushedi do qaj:D

scorpiog
08-08-07, 09:39 PM
hahahahah lol

borana
09-08-07, 04:18 PM
hhahahhah je goce pa po te jesh cun edhe ndoshta ;)

scorpiog
09-08-07, 04:21 PM
kurre mos thuaj kurre..........

Daku
10-08-07, 06:21 AM
e sa kam qare po kush ta di qaj sa te dush- per mu se di a ka qa kush ...edhe ne paste qa ska problem se te kalon shpejt:(

scorpiog
10-08-07, 08:39 AM
hahahahah ke te drejte..........

neryl
31-08-07, 03:36 PM
Kam qare dhe kane qare per mua.

ida19
06-10-07, 07:54 PM
te dyja kane ndodhur,dhe kane qare dhe ne sy tim,ndersa une e kam bezdi,per kedo apo per cfaredolloj arsye te qaj preferoj te jem vetem,mos me shohi njeri,me duket si dobesi................por si cdo njeri kam qare aq sa...se mbaj mend......por ama dhe per mua skane qare me pak............

rosonero
25-11-07, 06:58 PM
Shum kish pas deshir ta di a ka qar dikush per mua, por un per dike e di qe kam qeare dhe ate shum.
Zakonisht qajm kur na dhemb bicka por un nuk qaja nga dhimbja por nga inati per vetveten.:shkelsyrin:

MoonLight
25-11-07, 07:00 PM
Po. Fatmirsisht, ishin lot gezimi :)

Melody
25-11-07, 07:15 PM
Gjithmon kisha menu qe nqfse beje nji cun te qante... apo prekeshe... kishte nen kuptimin qe kishte ndjenja per ty bla bla bla.... porrr qe me ka fulliqur njeri ne mes te restorantit duke me qa si bebe... sdo e kisha menu kurr... qe athere kom mledh menjen mo mir mos qajjj hic sesa ta mari vesh gjith lagjja lol

Lorena
26-11-07, 03:55 AM
Une them se me shume kan qare une disa here nga nervat.... edhe kane qare per mua kane qare boll gjynaf :( kam bo cunat me qa asnjehre nuk ka qene faji im nuk e them per egoizem ishin rrethanat e tilla kurre sme ka pelqyer te plagos zemren e dikujt qe ndjen dicka per mua :)

King_Arthur
26-11-07, 05:17 AM
[B]une kam bere per te qare kurse vete nuk me kane bere nuk prekem shpejt :)

~Shkodrane~
26-11-07, 05:44 AM
kam qar shum,ndersa dikush per mua se di.me kan then qe kan qar por vet si kam par duke qajt :)

SEND_ME_AN_ANGEL
26-11-07, 09:31 AM
hahahahaha Melody, nje mashkull qe qan per nje femer nuk meriton meshire, duhet bere tabele qitje dhe objekt i barcaletave te fundit :p na e trego kete historine pak me me detaje plizzzzzzzz. ne fakt per mua ka qare njera, por nuk e kam bere une :( qau vete

Melody
26-11-07, 10:14 AM
hahahahaha Melody, nje mashkull qe qan per nje femer nuk meriton meshire, duhet bere tabele qitje dhe objekt i barcaletave te fundit :p na e trego kete historine pak me me detaje plizzzzzzzz. ne fakt per mua ka qare njera, por nuk e kam bere une :( qau vete

se ke ber ti ee po ajo ka qa para teje... ske faj ti jo lol

sa per ket mashkullin qe po thoja un :P ne fakt i shkreti u be barcaleta e fundit.. e imagjinon ti tja thush historin atit shokut qe ke ti ne klas dhe mos e mari vesh torontoja loool.
seriozisht ishte nje nga momentet me acaruse te jetes sime se te gjith njerzit rreth e qark me shikoshin sikur i kisha vrar maminnn. Pale kamarieriiii iher si me paa... uffffff edhe pastaj shajn njerzit pedet... shifni iher kto qe jan drejttt edhe marin kot lol

borana
27-11-07, 12:22 AM
Ef lot krokodili jane ne lotet e tyre se mos qajne me verte :makefun:

SEND_ME_AN_ANGEL
27-11-07, 12:40 AM
se ke ber ti ee po ajo ka qa para teje... ske faj ti jo lol

sa per ket mashkullin qe po thoja un :P ne fakt i shkreti u be barcaleta e fundit.. e imagjinon ti tja thush historin atit shokut qe ke ti ne klas dhe mos e mari vesh torontoja loool.
seriozisht ishte nje nga momentet me acaruse te jetes sime se te gjith njerzit rreth e qark me shikoshin sikur i kisha vrar maminnn. Pale kamarieriiii iher si me paa... uffffff edhe pastaj shajn njerzit pedet... shifni iher kto qe jan drejttt edhe marin kot lol

hahahaha pse s thua ti do e pys ate shokun qe kam ne klase per hollesi. vdes per pak thashetheme une :P

Melody
27-11-07, 12:40 AM
Hahahaha po ne jemi shqiptar po su morem me thashetheme per ca tjeter i vlejm botes lol

selina 87
27-11-07, 10:16 AM
Po kam qare per nje person .....besoj se i meriton lotet e mi...

JetMir
27-11-07, 10:23 AM
Kam qare edhe pse e kam ditur qe me te qare nuk fitohet asgje...

nemo
27-11-07, 05:07 PM
une per vete jo por per mua nuk e di mbase po mbase jo sidihet.

Driloni
29-02-08, 06:13 PM
Po. Kam qar por vetem nje her ne jet - per nje vajz. Ama ateher isha i vockel, 21 vjec. Pastaj hyri mami ne dhom dhe fshiva lotet shpejt, kur me pyeti i thash se me kishte vdekur nje shok i klases.

blingbling
29-02-08, 06:22 PM
Po. Kam qar por vetem nje her ne jet - per nje vajz. Ama ateher isha i vockel, 21 vjec. Pastaj hyri mami ne dhom dhe fshiva lotet shpejt, kur me pyeti i thash se me kishte vdekur nje shok i klases.

Hahahahahahhahahahahahahahahha e bukur kjo, kishe ra mrena mer dreq? :D

sweet_s_shejtone
03-03-08, 02:24 PM
kam qare....per dike,...

JetMir
03-03-08, 02:26 PM
Jam mbyt :qduke qare.... shpresoj se me ndjen ne kete moment ;)

ergys
03-03-08, 02:54 PM
kam qare....per dike,...

po kush te ka bere te qash ty mi shejtone.....me thuaj se e vrava..:chair:

kuklla
03-03-08, 04:01 PM
Ndosha kam qare, kamm pare te qajne per mua, por crendesi ka e kaluara.