Shiko versionin e plot : Moda rreth jush
Tani meqe jam ne Usa dhe kam kohe skam vajtur ne shqiperi doja te dija se cfare eshte ne mode ne vendin ku jetoni ju . Kryesisht ne shqiperi doja te dija se cfare eshte ne mode si per cunat edhe per gocat .
Gjithashtu mund te thoni per vende te tjera .
KETU TEK NE KETE VERE KANE QENE BLUZAT E GJATA . Me shume ngjyra dhe per me teper ngjyra te ndezura .
Pasta kane qene dhe pantallonat e shkurtra .
Po ne vendin rreth jush cilat gjera jane ne mode ??
scorpiog
05-08-07, 05:37 PM
Moda gjithmone perserit veten.ne vjeshte do te shohim vitet 60 te kryqezuar me vitet 80.pak a shume si ne USA dhe ne Europe eshte njesoj moda ,e vetmja gje qe eshte pak ndryshe dhe sidomos ne Shqiperi rrobat jane shume me ekstravagante.edhe ketu te une jane ato veshjet me bluza te gjata dhe strece,dhe ato bluza qe dukesh si mebarre qe vishen prap me strece.edhe ne europe eshte njesoj ,si dhe ne Shqiperi.pastaj jane dhe ato rroba qe nuk i ik moda kurre qe jane ne cdo kohe ne shitje.ket vit ka shume silk dhe lino ne mode.une per vete jam bebe girl dhe me pelqen shume koleksioni tyre.Sa po i perket flokeve prerja e Victoria Beckham eshte duke ardhur dhe do ta shohim shume ne dimer dmth prerjet asimetrike,nuk e di a e keni degjuar VIDAL SASSUN,jane shume te njohur ne tere boten per akademite e tyre.koleksioni i tyre do te jete shume popular ket vit.une kam shume kliente qe duan te presin floket sipas prerjeve te tyre............-love-love
ORGANZA
17-09-07, 07:28 AM
Ne ne europe jemi icik me para jush psh se besoj qe tek ju te kete arritur akoma " the tecktonik attitude" (veshja/prerja flokeve/muzika) as "the jump style" :P
UwSDXZqAQpQ
scorpiog
17-09-07, 09:27 PM
as qe nuk e diskutoj qe atje moda eshte me e perparuar,po ky kercimi shume antipatik-dru
monaliza
18-09-07, 12:19 AM
opo ca behet andej,,,-wowka fillu me i dridh korenti njerezine:h,,,,,,kam qejf me marre ca leksione po,,,se mbase humb sa peshe-hophahaha,,,,,
scorpiog
18-09-07, 03:34 PM
opo ca behet andej,,,-wowka fillu me i dridh korenti njerezine:h,,,,,,kam qejf me marre ca leksione po,,,se mbase humb sa peshe-hophahaha,,,,,
do te kafshoj une ty e shof,ku ke nevoje ti te humbeh peshe,ti je si shpirt?!
PaFjalė.com