Shiko versionin e plot : shifeni njicik kte
shifeni se cbehet ne shkollat shqiptare
http://youtube.com/watch?v=4POc4tyJkv0
blingbling
15-03-08, 11:29 PM
Ua ca idioti!! Bjeru ktu nxenesve ashtu dhe e kalon jeten ne burg... ktu su bertet dot e jo me tu biesh. Gjynaf ckan heq e ca heqin nxenesit ne shqiperi.... turp :(
sweet_s_shejtone
16-03-08, 08:30 AM
por une po e diskutoj pak ndryshe kete fakt...mendoj se nuk e ka fajin mesuesi ktu por sistemi arsimor...sepse ai mesues mbetet pa pune nese vjen e kontrollon dikush dhe nxenesit nuk marrin testin shume mire...nxenesit nuk duan tja dine per shkollen dhe mesuesi detyrohet te ndjeke metoda te tilla....pse duhet ministria te kerkoje qe nxenesit te jene te zgjuar te gjithe e te dalin shkelqyeshem...ne amerike apo ne vendet tjera nuk te kerkojne qe budallai te marre 10 ne provim...mesuesi duhet te testohet si mesues e jo cfare nxenesish ka...kjo eshte kontradikta qe i detyron mesuesit te veprojne keshtu...jo per ti justifikuar por eshte qelbur peshku nga koka...
blingbling
16-03-08, 05:35 PM
Ke te drejte sweet ne ca pika....
Kane te beje dhe nxenesit shume... skane shume respekt per mesuesit ne shqiperi, le te jene ne gjimnaz bejne zhurme, sillen si kalamaj ( se kam qene vet). Kur kam ardhur ktu ne USA me ka bere pershtypje dita e pare e shkolles.... iku presori nga klasa per pak minuta, disa nxenes benin muhabet me ze te ulet, disa lexonin dhe nuk cakerdiseshin sic cakerdisemi ne.
cfardo arsye te kete mesuesi nuk e lejon dhe nuk ka te drejte te beje ate akt te shemtuar qe beri. Te drejtat e njeriut nuk e lejnojne. Per mendimin tim ai jo vetem qe duhet hequr si mesues por dhe duhet te jete ne arrest.
sweet_s_shejtone
17-03-08, 12:12 AM
Ke te drejte sweet ne ca pika....
Kane te beje dhe nxenesit shume... skane shume respekt per mesuesit ne shqiperi, le te jene ne gjimnaz bejne zhurme, sillen si kalamaj ( se kam qene vet). Kur kam ardhur ktu ne USA me ka bere pershtypje dita e pare e shkolles.... iku presori nga klasa per pak minuta, disa nxenes benin muhabet me ze te ulet, disa lexonin dhe nuk cakerdiseshin sic cakerdisemi ne.
nuk dua te justifikoj mesuesit por e njoh mire kte problem se mamaja ime eshte mesuese...nxenesit ne vendet e tjera nuk kane kulturen e nxenesve ne shqiperi...megjithate kjo qe ben mesuesi dhuna eshte shkelje e te drejtave te njeriut...nuk po zgjatem me...
Solange
19-03-08, 08:26 PM
Wow! Sa na kujtoj shkollen e mesme. Mgjth jo kaq keq sa tregohet ketu.
Kishim nja 2 veta ne klas e kishin te perditshme keto lloj metodash.
Hee, ca te thuash perpara. Nese nxensi nuk do te mesoj apo te degjoj atehere kot qe lodhesh me keto lloj taktikash. Nxensit nuk i intereson, ndoshta ngaqe eshte mosha, ndoshta ngaqe mesuesi s'eshte i mire dhe se ben lenden interesante, pak rendsi ka arsyeja. Sidoqofte, dhe mesuesit e kane te veshtire mbasi ketu tek ne nese sdo te mesosh te japin F dhe ec e perserite klasen; ndersa aty jane ne hall se dhe 4 se pranojn nxensit dhe per te msuar nuk msojne. Shume mesues hajne dhe te shara lloj lloje pervec kercenimeve qe mund ti behen. Keshtu qe varet nga situata.
Por, prap se prap, keto lloj metodash duhen hequr.
Solange
19-03-08, 08:28 PM
cfardo arsye te kete mesuesi nuk e lejon dhe nuk ka te drejte te beje ate akt te shemtuar qe beri. Te drejtat e njeriut nuk e lejnojne. Per mendimin tim ai jo vetem qe duhet hequr si mesues por dhe duhet te jete ne arrest.
Te drejtat e njeriut, mire the. Po ku jane ato? Apo bashk me te drejtat per uje, energji elektrike etj etj Icon18
EPO GJEJNE KU BEJNE!!NUK JANE NXENES ATA JENE VETEM FRIKAMANE!!TJU VIJE TURP!!10NXENES TE NXJERE MESUESI NHA KLASA???ABSURDE!!!PSE NUK JU KETHYEN??LERE LERE!!PO VAZHDUAN KESHTU DO TI VDESIN NE DRU!!!MIRE TJA BEJENE KETYRE!
PaFjalė.com