PDA

Shiko versionin e plot : Gjerat personale dhe i/e dashuri/a

borana
04-08-07, 11:08 PM
Nese keni nje te dashur dhe ai/ajo do patjeter te shikoje ne gjerat personale tuat ju si do te ndiheshit ???

Tregoni ketu dhe experienca personale se si jeni ndjere dhe si keni vepruar .

Per vete them se mund ti them shume gjera te dashurit po ka akoma ato Blind spots ( Cepa vetjake)te cilat nuk dua ti dije asnje njeri .

Ju lutem shprehuni lirshem .

scorpiog
05-08-07, 05:20 PM
kjo gje varet nga shume faktore.ne rralle te pare varet sa kohe ke qe je me partnerin dhe sa e afert eshte lidhja juaj.Nqs jeni seriozisht dhe mendoni per te ardhmen une nuk kam problem qe ai te dije nje password te compjuterit ose te cel etj.dhe sa po i perket te kaluares tuaj ose gjera te vogla te perditshme qe nuk kane rendesi nuk me duket e domosdoshme qe ai ose ajo te dije gjithcka.cdo cift ne fillim mundohet te dije cdo gje per njeri tjetrin deri sa te fitojne besimin,keshtu qe edhe do te duan te kontrollojne gjera personale,eshte pjese e lidhjes,por ka dhe nga ata qe behen te bezdisur dhe qe duhet te keshe nje pike stopi....................

Stari
05-08-07, 08:00 PM
Nuk do ta kisha problem po te shikoje gjerat personale por jo te shohe palejen time ose kur nuk jam prezent ne ate moment sepse me kete veprim nuk do me vinte mire...

admin
06-08-07, 09:30 AM
Nuk do ta kisha problem po te shikoje gjerat personale por jo te shohe palejen time ose kur nuk jam prezent ne ate moment sepse me kete veprim nuk do me vinte mire...

Kodi gjenetik i femres eshte i programuar ne menyre te tille qe te investigoje sendet e mashkullit... te pelqen apo ajo, edhe ne qofte se kujton se nuk ka futur duart ne gjerat personale, ta garantoj une qe e ka bere nje 20 here pa dijenine tende

Ne meshkujt jemi me ndryshe, te pakten per vehte flas, une psh nuk mund ti fus duar ne cante femre. Vuaj nga Ēantofobia. Di une ēfare mund te kete femra ne cante... duket si ēarg.

scorpiog
06-08-07, 12:10 PM
Kodi gjenetik i femres eshte i programuar ne menyre te tille qe te investigoje sendet e mashkullit... te pelqen apo ajo, edhe ne qofte se kujton se nuk ka futur duart ne gjerat personale, ta garantoj une qe e ka bere nje 20 here pa dijenine tende

Ne meshkujt jemi me ndryshe, te pakten per vehte flas, une psh nuk mund ti fus duar ne cante femre. Vuaj nga Ēantofobia. Di une ēfare mund te kete femra ne cante... duket si ēarg.

hahahahhaaa me shkrive ke shume te drejte.................

borana
06-08-07, 10:25 PM

lol cun i mire ti gjoja eeeeeeee . As mua nuk me shtyn kurioziteti per gjerat e cunave . Jo se nuk e di se cfare ka aty po thjesht nuk dua te rremoj ne gjera qe nuk me takojne .Thjesht po mi tregoi vete do i shifja :D :D

scorpiog
06-08-07, 10:43 PM
lol cun i mire ti gjoja eeeeeeee . As mua nuk me shtyn kurioziteti per gjerat e cunave . Jo se nuk e di se cfare ka aty po thjesht nuk dua te rremoj ne gjera qe nuk me takojne .Thjesht po mi tregoi vete do i shifja :D :D

aha e merke kalan nga brenda rrusho.;)

borana
06-08-07, 11:03 PM
aha e merke kalan nga brenda rrusho.;)

ehe jemi rrace e zgjuar neve mi :)

VajzaVlonjate
07-08-07, 10:31 AM
Une per vete nuk feshei asnje gje nga burri ime.
Cfar eshte e tija eshte e imja, edhe cfar eshte e imja eshte e tija.
Ne qoftese nje njeri beson tek ty nuk ka pse te vei mbrapa krave edhe te kontrolloi ne gjerat e tua. :)

scorpiog
07-08-07, 12:00 PM
Ne qoftese nje njeri beson tek ty nuk ka pse te vei mbrapa krave edhe te kontrolloi ne gjerat e tua. :)

dhe ashtu duhet te jete...........

borana
07-08-07, 10:44 PM
Ne qoftese nje njeri beson tek ty nuk ka pse te vei mbrapa krave edhe te kontrolloi ne gjerat e tua. :)lali jeni akoma te fejuar dale nje cike kur te martoheni .cke ti do flasim prap neve ktu do jemi :D :D

neryl
31-08-07, 03:39 PM

Jam shume dakord me ty.:D

Amantia
01-09-07, 06:37 PM
Nese ti sdo qe dikush ti fusi duart ke gjonat e tua ath as ti vete nuk i fut duart ke gjonat e tjetrit ...sepse lejimi behet ose ndodh mbi baza reciprociteti......
Ajo qe quhet *PERSONALE* eshte vetem e jotja ...e vete personit :D te perkasin ty dhe askujt tjeter dhe ktu nuk nenkuptoj sende materiale ...

ida19
06-10-07, 12:18 AM
e dashuruar,prej ca kohesh si vetem,por prap e lidhur dhe e dashuruar......

VajzaVlonjate
15-10-07, 11:43 AM
lali jeni akoma te fejuar dale nje cike kur te martoheni .cke ti do flasim prap neve ktu do jemi :D :D

Jo nuk ka te thote e martuar apo e fejuar apo e dashuruar.
Une kame qene e dashuruar,e fejuar edhe tashei do martohem edhe kure nuk i kame kontrolluar gjerat personale burrit.
Biles ne per no 1 vite e gjysem kemi qene no 115 milje large nga njeri tjetri edhe prap nuk ja kemi kontrolluar gjerat njeri tjetrit.

SEND_ME_AN_ANGEL
23-11-07, 11:01 AM
Nese ti sdo qe dikush ti fusi duart ke gjonat e tua ath as ti vete nuk i fut duart ke gjonat e tjetrit ...sepse lejimi behet ose ndodh mbi baza reciprociteti......
Ajo qe quhet *PERSONALE* eshte vetem e jotja ...e vete personit :D te perkasin ty dhe askujt tjeter dhe ktu nuk nenkuptoj sende materiale ...

he pra me ne fund. sikur ta kuptonin gjithe femrat kete gje, personale eshte e nje personi, po te ishte e 2 personave do quhej dypersonale ose bipersonale :D
e bezdisshme eshte ne fakt kur njerezit fillojne e gjurmojne te kaluaren e partnerit/partneres apo kur duan ta mbajne nen kontroll te rrepte ne te tashmen. une asnjehere nuk e kam bere, sepse jam partizan i idese qe sa me shume ta mbash dike nen kontroll dhe tja hash zemren me xhelozira e sherre te pakuptumta, aq me shume ai person do jete i shtyre qe te te tradhetoje. eshte nje shtyrje subkoshiente per te dale kunder "rregullave" jo thjesht deshire per seks me dike tjeter apo flirt. Pyesni ndonje psikolog qe ka studjuar Freud-in per me teper, se psikologjia nuk eshte fusha ime :)

P.S. gertoo ne asnje menyre mos fut duart ne cantat e femrave, une njehere qe hapa canten e nje shoqes ca s'me zune syte brenda, akoma shof endrra te tmerrshme nga ajo eksperience qe me ka lene me trauma me thella