PDA

Shiko versionin e plot : Shoqeria E Sotme

scorpiog
03-08-07, 02:22 PM
A keni shoke/shoqe te ngushte?Si mendoni ju a egziston shoqeria e vertete dhe e paster sot?:)

scorpiog
04-08-07, 11:20 AM
EVERYBODY IS GOOD UNTIL THEY PROVE THE OPPOSITE!uNE PER VETE KAM SHUME TE NJOHUR ,SHOKE DHE SHOQE PA FUND,POR KUR VJEN MOMENTI QE KAM NJE PROBLEM TE VETMIT NJEREZ QE BESOJ ESHTE FAMILJA IME.DHE VETEM ATA ME KANE DALE PERBALL PER CDO PROBLEM QE KAM PASUR.NUK E DI POR GJITHMONE KAM QENE NJERI QE BEJ TE PAMUNDUREN PER SHOQERINE,CDO PROBLEM QE KAN PASUR E KAM PARE SIKUR TE ISHTE PROBLEMI IM,DHE ATY KAM GABUAR,NDOSHTA MOSHA DHE EKSPERIECA NUK ME KA LEJUAR TI SHOH GJERAT QARTE.KAM PASUR RASTE QE JAM GODITUR SHUME KEQ KUR KAM PASUR NEVOJ PER NDIHME NGA SHOQERIA,DHE AKOMA DHE SOT NUK MUND TE ARRIJ TA KUPTOJ PSE JANE KESHTU NJEREZIT.(KALOVA LUMIN TE DHJEFSHA KALIN)ME FALNI PER SHPREHJEN.ME SHUME SINQERITET DHE ME VJEN SHUME KEQ TE THEM SE SHOQERIA E PASTER NUK EGZISTON SOT.(TE PAKTEN PER MUA)-love-love-love

admin
04-08-07, 12:52 PM
Familja eshte e para jam dakord me ty, por shoqeria e mire eshte po dhe aq e rendesishme. Me vjen keq qe je zhgenjyer nga shoqeria jote. Shoqeria e mire eshte vetem ajo qe lind si rezultat i te njejtes kulture/rethane/kushtesh/niveli ekonomik. Ne qofte se shoqeri i perket nje klase tjeter, ska si te ta dije hallin. Edhe sikur ta dije, ska se si te ndihmoje sepse se ka provuar vehte mbi supe.

"Shoqeria" qe krijohet per interes te le ne balte gjithmone, ndersa ajo qe ke zgjedhur sepse te ben te ndihesh mire, sepse nuk ke nevoje te shtriresh por je ti, nuk vdes kurre.

apollo
04-08-07, 02:06 PM
mbeshtes mendimin e admin
nese shoqeria eshte e paster mund te jete nje ndihme e madhe per kedo

scorpiog
05-08-07, 05:56 PM
Familja eshte e para jam dakord me ty, por shoqeria e mire eshte po dhe aq e rendesishme. Me vjen keq qe je zhgenjyer nga shoqeria jote. Shoqeria e mire eshte vetem ajo qe lind si rezultat i te njejtes kulture/rethane/kushtesh/niveli ekonomik. Ne qofte se shoqeri i perket nje klase tjeter, ska si te ta dije hallin. Edhe sikur ta dije, ska se si te ndihmoje sepse se ka provuar vehte mbi supe.

"Shoqeria" qe krijohet per interes te le ne balte gjithmone, ndersa ajo qe ke zgjedhur sepse te ben te ndihesh mire, sepse nuk ke nevoje te shtriresh por je ti, nuk vdes kurre.

nuk e di a me kuptove ,shoqeria ime ka qene e nje klase me mua,sa po i perket nivelit dhe kerkesave te mija ne jete nuk besoj dhe aty me duket kam bere gabim.shume shoqe te mia nuk duan tja dine per te ardhmen e tyre dhe nuk kane asnje piksynim ne jeten e tyre.dhe prandaj edhe une nuk mund te bej shoqeri me keto femra.une jam njeri qe kam kerkesa ndaj vetes dhe jetes,dhe pak a shume i kam arritur te gjitha ato qe kam dashur,ndersa shumica e vajzave rreth meje jetojne per sot dhe mua kjo gje nuk me pelqen.kam pasur dhe nga ato dhe kam qe duan te jene shoqe nga puna qe une bej,sepse ju leverdis.e verteta eshte se asnje nga ato nuk mund ta quaj shoqe te ngushte,cdo njeri shikon veten e tyre.nuk e di ndofta kerkoj shume por me pelqen sinqeriteti dhe miresija prandaj eshte shume e veshtire qe une ti besoj nje njeriu,sepse gjithmone kam pare te kunderten.

admin
06-08-07, 09:53 AM
Me lodhe... po une cthashe me siper? Ke degjuar kur thone "Zgjidhi shoket me te mire se vetja"? po u morre me parazite si ato do perfundosh.

Pastaj varet se ckare tipash jane. Ti mund te duash te besh dicka dhe e ke mundesine (mbeshtejen morale, financiare etj.) mbase edhe ato duan te bejne dicka po si kane mundesite. Une respektoj me shume ate qe perpiqet te beje dicka dhe ska mundesite, sesa ate qe ka cdo gje gati nga mami edhe babi.

scorpiog
06-08-07, 12:06 PM
Me lodhe... po une cthashe me siper? Ke degjuar kur thone "Zgjidhi shoket me te mire se vetja"? po u morre me parazite si ato do perfundosh.

Pastaj varet se ckare tipash jane. Ti mund te duash te besh dicka dhe e ke mundesine (mbeshtejen morale, financiare etj.) mbase edhe ato duan te bejne dicka po si kane mundesite. Une respektoj me shume ate qe perpiqet te beje dicka dhe ska mundesite, sesa ate qe ka cdo gje gati nga mami edhe babi.

ti po me lodh tani,por jam me ty nga ana e perpjekjes.................

Stari
06-08-07, 02:21 PM
Pse po beni debate juve siper se keshtu lodheni me ja mbush mendjen njeri tjetrin :D Secili ka mendimin e tij

Une jam dakort me scorpiog kur thote qe shoqeria e paster nuk ekziston dhe kjo eshte shum e vertete.Ne shoqerin e sotme mbizoteron interesi,te afrohen per interes sepse u lerverdis me shume atyre.Dhe une si skorpiog kam dhen shum shoqerise duke ndihmuar per problemet e tyre dhe une u kam zgjidhur problemet kur kishin nevoje per mua.DHe si perfundim mora shperblimin e mosmirnjohes nga disa njerez te shoqeris time.Per kete kam marre mesim.Kurre nuk i zej bese njeriut.Prandaj shoqeria e sotme eshte vetem interes...

admin
06-08-07, 02:37 PM
Woooooooooow cdo gje behet per interes ok, po jo te gjithe ta fusin. Une pershembull sja kam patur me te futur atyre qe i kam cilesuar shoke. As ata sma kane futur. Pa dashur te mbush mendjen Stari, po hap nje votim te shohim cthote shumica, le te flasin faktet. lol

scorpiog
06-08-07, 02:40 PM
Woooooooooow cdo gje behet per interes ok, po jo te gjithe ta fusin. Une pershembull sja kam patur me te futur atyre qe i kam cilesuar shoke. As ata sma kane futur. Pa dashur te mbush mendjen Stari, po hap nje votim te shohim cthote shumica, le te flasin faktet. lol

me behet qefi qe paske shoqeri te mire.

Stari
06-08-07, 02:46 PM

Jam i bindur qe dhe shumica te njejten gje do thone :)

scorpiog
06-08-07, 02:58 PM
Jam i bindur qe dhe shumica te njejten gje do thone :)

edhe une ashtu them...............

VajzaVlonjate
07-08-07, 12:12 PM
Une per vete kame vetem nje shoqe te ngushte,
Edhe e kame me shume si moter sesa si shoqe.
Ja duam te miren njera tjetres, edhe tregojme gjithshka. :)
Nuke mbajme sekrete. :)

scorpiog
07-08-07, 08:53 PM
me behet qefi per ty Vajza Vlonjate................

ida19
30-08-07, 05:04 AM
ekziston,por duhet kohe per te gjetur ate qe eshte vertete e duhura,duhet kohe per ta krijuar dhe te dish ta mbash.....une e kam dhe mund te them qe eshte nje gje teper e rendesishme ne jeten e njeriut......

Hallakatu
30-08-07, 11:14 AM
Jeta eshte e gjate , dhe na jep mundesine te njihemi me shume njerez.
Ku disa prej ketyre njerezve mbeten dhe shoke.
Koha selekton gjithcka dhe ktu nuk bejne perjashtim as shoket, ato qe i rrezistojne asaj qe ti kerkon tek dikush mbeten shoket e tu.

Lind pyetja kush quhet shok ?
Si mund ta quaj dike shok ?

Shumica e shoqerive lindin ne femijeri , si thote ajo shprehja " E kam shok te vjeter, shok femijerie".

Nje njeri qe me kupton dhe kur nuk flas, nje njeri qe me gjindet prane ne te mire e ne te keq, nje njeri qe ndan hallet/gezimet me mua mbetet nje shok.

Kam 5 cuna lagjie dhe une jam me i madhi prej tyre 2-3 vjet luajne me moshe dhe kemi 15-20 vjet qe jemi bashke, kemi qene te tille dhe para viteve 90-te , kemi mbetur dhe sot ne 2007 ku interesi "Shkaterron dhe aleancat me te fuqishme".

Pra na ka bashkuar po ajo ndjenje qe te vegjel , jemi rritur bashke .
Gjithe lagjia na ka zili per menyren tone te jetuarit , per ate qe bejne ne si shoqni per njeri-tjetrin.
Cdo kush nga ne qe ka patur nje hall , ka mbaruar pune ke shoqnia pa e vene ne siklet fare familjen , pra moto jone eshte " Shoqnia e para me pas Familja".

Kam dhe 3 cuna qe i kom njohur ne ushtri qe i kam vertet cuan flori, shok sic i dua.

E rendesishme eshte qe gjerat e vogla , apo vitet qe kalojne bashke me ndryshimet qe ne pesojme te mos ndikojne ne shoqerine tone.
Secila te mbaje ate pjese qe i takon .

scorpiog
30-08-07, 05:21 PM
ke shume te drejte.

monaliza
31-08-07, 12:42 AM
shoqeria eshte e bazuar ne mirebesim, dashuri reciproke,,dhe PROVA;) nqs mendon se dike e ke shoke gjithmone quaje te tille pasi i ka kaluar provat e mirebesimit,,,,,shoqeria e mire te rri prane edhe kur "je i zhytur ne lluce" edhe kur ben gabim,,te keshillon,,,edhe kur ke pare edhe kur ske pare,,,,shoqeria eshte pjese e jetes, pak a shume msi zgjedhja e bashkshortit,,,duhet te dish ke te zgjedhesh;)

Solange
08-09-07, 03:42 PM
shume dakort me monalizen.. po kur je ne emigrim e ke pak me te veshtire te gjesh ato njerez qe te pershtaten. Ketu flasim per shqip; se per te huaj ke sa te duash dhe nuk del ndonjehere i humbur.

E mira do ishte qe te ekzistonte respekti reciprok si fillim dhe pastaj mbas nje fare sprovash si thote monaliza arrin te kuptosh a ja vlen apo sja vlen te kesh kete shoqeri me kete person.

Mua deri tani sme ka dal ndonje shqip tamam ketu ne USA, dhe shoqeria ime eshte amerikane.. Dhe besoj se kshu do vazhdoj per nje kohe te gjate derisa te na dali ndonje per te qene. :) If..

scorpiog
08-09-07, 10:30 PM
o bo dhe ti e zhgenjyer Zonjusha,eshte veshtire por ka njerez te mire,mua me duket se kam gjetur 2 te mila:rolleyes:

ida19
05-10-07, 11:54 PM
kam shoqeri me te huaj shume,por preferoj shqiptaret.........nuk e ndjej dot nje te huaj..........as per shoqeri as per asgje..........

VajzaVlonjate
15-10-07, 11:34 AM
me behet qefi per ty Vajza Vlonjate................

Faleminderit. :)

Rori
21-12-10, 01:39 PM
me ''kokčrra''
ndonjehere me mire vet

sabah
21-12-10, 01:51 PM
Mendoj se shoqeria e sinqerte ekziston, por shume rralle e takon.Sipas eksperiences sime nje pjese e madhe e njerezve jane interesaxhinj dhe perfitues.Per fat te mire existojne edhe njerez qe meritojne respekt.