Shiko versionin e plot : Barcaleta te ndryshme
Shurdh nga veshet
Ne treg pyet shurdhi shurdhin :
- Sa e ke kilen e peshkut?
i pergjigjet tjetri:
- uuu te dhjefsha mu ne vesh,me plasi se sdo blesh peshk
-------------------------------------------------------------------
Shqiptari dhe Amerikani
Nje here nje shqiptar vendosi te udhetonte me avjon
Kur hyn brenda ulet ne sendile dhe ne ate kohe vjen nje amerikan po ashtu
ulet prane shqiptarit dhe padashur amerikani i shkel kemben dhe i thote "sori"
Me pas shqiptari ja kthen:
- Kujt i thu sorr ti laraske e zeze
-------------------------------------------------------------------------
Te gjinekologu
Nje 25 vjecare ben nje vizite te gjinekologu dhe ai thote qe ka mbetur shtatzene.
-Nuk ka mundesi thote kjo se burri ka nje vit qe punon jashte shtetit
Kur erdhi ne shtepi i erdhi turp nga biseda qe beri me gjinekologun dhe mori nje orar tjeter. Kur ai po e vizitonte thote kjo:
- Heren tjeter harrova te thosha se erdhi burri per vizite para dy muajve dhe atehere mund te kem ngelur.
Pergjigjet gjinekologu:
- E paske vrare mendjen por mendohu dhe nje here sepse ti nuk je dy muajshe por kater
scorpiog
02-08-07, 09:47 PM
o bo i shkreti burre...........
plaku me plaken te merzitur
ithot plaka bejm site ri-hop
mire i thot plaku del poshte dhe i thishkellen
1 2 3 4 sdilte plak u merzit plaku hofne shpi
i deres me shqel i inatosur-inat keq pse sdel ti
kam 4 here qe fishkellej sme la mami:D:D:D:D:D:D
Amantia
02-09-07, 10:57 PM
Hahaha...ajo e gjinekologut dhe kjo e plakes ...very funny ....me shume , shume :D
Gonzillas
11-12-07, 10:59 AM
na ishte nje elefant dhe nje mi te cilet na ran ne dashuri.kur pa pritmas nje nat duke bere sex na ngordhi elefanti.miu u kap per koke dhe tha me vete ufff..... kush rin tani ter jetes te hapen varin.
Gonzillas
11-12-07, 11:09 AM
Na ishin tre miza dhe vendosen te futen ne trupin e nje femre.Njera futet te gjoksi,tjetra ne vrimen anale,dhe e treta ke vagina.
Pas nje kohe kur dalin pyesin njera tjetren se cfar kan pare:
E para:un isha ke mali i dajtit qe lukundeshte , nuk e di a ishte termet apo cka.
E dita:un isha ne nje vend te mbushur per plot me balt ve me er te keqe.
E treta:ati ku isha un me vraponte pas nje qeros , pa nuk pa nuk mund te me kapte dhe ne fund me peshtiu.:makefun::makefun:
Gonzillas
11-12-07, 11:12 AM
Na ishin nje her 2 miza dhe po garojsh me biciklet kur njera thot op ndalo dhe tjetra i pergjigjet cfar ke,prit se me iri nje miz ne sy
Si mendoni, a do te zevendesohen nje dite gazetat me internet? Pra te humbem si leter?
Une mendoj se JO pasi nuk mundesh me internet me i vra mizat. :D
Mercedezi
Ishte nje shqiptar sa i ardhur nga Italia dhe blevi nje mercedes 6000. Pas disa ditesh e mori vesh se disa kasetafona mercedezash ishin vjedhur. ai menjehere vajti ne shtepi dhe shkrojti nje leter dhe e ngjiti ne xham te makines qe shkruante "KJO MAKINE NUK KA KASETAFON' prandaj mos e vidhni.
Kur ngrihet te nesermen nga gjumi ai vajti te shikonte si ishte makina jashte kur ai pa vetem nje leter qe shkruante "SKA PROBLEM JA VEME VETE KASETAFONIN.
Indiferenti
Dy shoke po udhetonin me avion.Njeri po flinte kur avioni pesoi nje avari.tjetri i shqetesuar i thote te zgjohej se avioni po binte por ai qe flinte ju pergjigj se nuk i duhej gje se nuk ishte avioni i tij.
Milingonat
Nje elefant i prishte gjithmone folene milingonave, keshtu qe milingonat i shpallen lufte elefantit. Kur do te kalonte poshte nje peme elefanti te gjitha milingonat do ti hidhen ne qafe dhe do ta mbysin. Ata te gjithe iu hodhen ne qafe dhe elefanti me nje te tundur te kokes i hodhi te gjitha milingonat ne toke.
Me e vogla e te gjithave ngeli ne koken e elefantit dhe shoqet e saj filluan te bejne tifo:
"MBYTE! MBYTE! MBYTE! MBYTE!!!!
Nje qift desheronte te ndahej dhe shkuan ne gjykate. Diskutabile ishte kujdestaria ndaj djalit et tyre.
Gruaja: Une e kam mbajtur nente muaj ne bark, e kam rritur mbrenda meje, e kam lindur, e kam ushqyer, e kam nderruar etj. etj.
Burri: Asje fjale, rrin i qete?!
Kur e ven re se kujdestaria mbi femiun po i jepej gruas se tij, ai ngritet te dale nga salla e gjygjit dhe kur arrin afer deres po i kthehet gjykatesit: Une nuk po kuptoj gje. Kur shkoj tek automati fus parat ne te, marr Coca-Cola, Fanta, 7Up apo dic tjeter, nuk e di a eshte pija e imja apo e automatit??:shkelsyrin:
DarkAngel
09-02-08, 04:19 AM
Nje emigrant shqiptar ne Greqi vjen per pushime ne Shqiperi dhe fillon tu tregoje shokeve per jeten atje:
-une ē'pronar kam une .Ma shpirt mire nuk ka .Ka nje vile te madhe tre kat,ka edhe nje pishine 2 metra .A po e merr me mend.
Kaq burre i mire eshte sa na ka premtuar se do ta mbushe edhe me uje.
DarkAngel
09-02-08, 08:40 AM
: Kosovarja
Ish pas kon feju ni tetovar e gruen e kish pas marr prej kosove edhe ju e dini qysh folin ata te tetoves....edhe kur vjen dita me u martue i marrin kerret edhe vijne me e marr qiken prej kosoves .... e rruges qikat bertitshin ...na e marrim nusen me qerr e me qie...(me kerre e me kije kan menu ata) ...edhe kjo nusja quditet thot ..po une pe di qe po me marrin per mem q*...ama pse po bertasin se....edhe te nesermen pas nates se nuseris nusja qohet prej gjumit edhe vjehrri i vet e pyet .. A mun u ngrehe moj nuse (a mun u qove ka menu aj) ajo vet me veti tha ... heu kuku qe qkas po folkan kta...pastaj nusja filloi me pjek mish edhe vjehrri prap i tha ... he mos nuse a mish piqke (a po pjek mish ka menu)....e ajo nusja prej nervozes ia ktheu.. Jo mish kari po pjeki ta qifsha at nane...
DarkAngel
09-02-08, 08:42 AM
Hoxha
Shkon nje pasanik ne Xhami edhe i merr me veti 2 Dasha per me ju shpernda muslimaneve , dhe kur hyn ne Xhami bertet " kush eshte musliman ketu " njoni ēohet dhe thot une jam , tash ky i thot hajde jasht,kur del ai jasht ja pren kryet dashit,dhe ja jep.Tash hyn prap ne Xhami me duar me gjak dhe me thik ne dor , dhe bertet prap " Kush eshte musliman ketu " tash keta frikesohen kur e shohin me thik dhe me duar me gjak , asnjeri nuk thot qe une jam musliman , vetem njeri thot qe Hoxha eshte musliman , tash Hoxha thot as une nuk jam vetem keta po i mesoj.
DarkAngel
09-02-08, 08:42 AM
LOPA DHE LEPURI
Ish kon nje lepur dhe pike cigare shum edhe nje dit e sheh lopa dhei thot:sa i vogel e po pine cigare???.
Lepuri ja kthen:po ti gruja e madhe Cicat jasht.
DarkAngel
09-02-08, 08:43 AM
Pijaneci
Gruaja: I dashur, ti u dehe mbreme aq shume sa qe gjithnje i perseritje gjerat qe i thoje.
Burri: Vertet? Kurre mos i beso nje te dehuri. Meqe ra fjala, qka te thashe ty?
Gruaja: Te dua e dashur.
DarkAngel
09-02-08, 08:44 AM
Ismet Peja me dy djemt
Ishė shkue njoni nė plazh tė Ulqinit... del nė plazh dhe e sheh njė femėn me dy tatovazha, njanėn nė njė kėmbė foton e Ibrahim Rugovės dhe nė tjetrėn kėmbė foton e Bill Clintonit.
Dhe atij i qohet kari edhe i afrohet femnės dhe e pyet: a bonė me ta puth Clintonit?
Ajo ju pėrgjigj: bon puthe.
mbas 5 min i afrohet prapė dhe e pyet: A bon me ta puth edhe Rugovėn?
Ajo ju pėrgjigjet: Bon, puthe.
Mbas nja 30 min i ikėn truni mas femrės dhe i afrohet prapė: Allahile a bon me ta puth Rexhep Qosjen??
Ajo ju pėrgjigjet: Prit shkoj ta pyes burrin.
Ajo shkon te burri edhe ja bon: O njeri njė djalė po thotė: A bon me ta puth Rexhep Qosjen?
Burri i pėrgjigjet:
Thuaj atij t'qimit nanės se pa ma puth Ismet Pejėn me dy djemt ska me ta puthė Rexhep Qosjen...
DarkAngel
09-02-08, 08:46 AM
emigranti
dy emigrant shqiptare vajten ne greqi per pune dhe dolen per pune aty i mer njeri ne pune dhe thot punen qe do benin te conin nje lavatrice ne nje pallat ne kat te nente e marin lavatricen dhe ju futen punes kur ven te ashensori per fat te keq ishte i prishur vendosen ta conin neper shkalle ik e ik u lodhen dhe i thot shokut po ik shiko dhe sa na ka mbetur se na u mor fryma vete ky dhe kthehet shpejt dhe i thot kam dy lajme nje te mire nje te keq ke do te parin te mirin thot ky tjetri lami i mire eshte se dhe nje kat kemi po i keqi thot ky tjetri i keqi thot ky eshte se kemi ngateruar pallatin
DarkAngel
09-02-08, 08:47 AM
Ēobani dhe vajza.
Nji ēoban me bagti ishte afėr nji prronit. Po binte shi pa masė. Mbas nji farė kohe prroni po fillon m'u shtu e me u shtu, kur ēobani po ndin nji za, "u mbyta, u mbyta..." Vrapon bariu nė drejtim tė zanit kur shef nji vajzė qė kishte mbet nė prrua, e ndimon atė dhe mbas pak vajza i thotė atij se si mund t'ia shpėrblente, pasi i shpetoi jetėn. Bariu i thotė se nuk do asgja. Atėherė vajza fillon me u zhvesh e me u zhveshė. Kur shkon tek mbathjet vajza i thotė bariut: edhe i to kanė mbetė, dhe fillon me i heqė edhe ato, por bariu shumė zemėr gjanė e ndėrpret duke i thėnė: a din ēa, mos i heq fare se me bijnė tė mėdhaja...
DarkAngel
09-02-08, 08:50 AM
Nje burre pyet imamin e lagjes:
Zoteri , ēmendoni per seksin virtual.
Imami: pendim biri im , pendim
Burri: Por zoti imam eshte veēse virtual jo i vertete
DarkAngel
09-02-08, 08:51 AM
dhendri korcar
nje korcar u kthye nga kurbeti, sapo zbriti nga avjoni ne rinas shikon nje tironse te lezetshme, the kjo tironsja nuk po ja ndante syte, korcarit nuk ju durua dhe i thote moj po me pelqeke nite me, dhe ti me pelqeke ju pergjigj tironsja, korcari ja ktheu ke qejf te martohemi? tironsja mezi po priste dhe i tha po kur mund te martohemi? tani ja kthehu korcari, ne regull tha tironsja, shkuan ne shtepine e tironses e prezantoj me njerzit e shtepise dhe i tha qe do martoheshin. ata te familjes u gezuan shume. dhe babai i vajzes i theret njerzit e aferm dhe i tha se do te bente nje darke. mire tha dhendri korcar gati ishte. filluan darken dhe u ngrit babai i nuses dhe uron ciftin, mbasi bene ndonje ore muhabet i thote babai i nuses more dhenber nuk na the asnje fjale thuana dicka te madhe. korcari po rinte pak si me turp!dhe i tha mire ja gjejeni cfare kam ne mes te kembeve? ata te gjithe uaaaaaaaaaaaaaaaaa pupupu ja ktheu i jati i nuses po ku si cfare. thendri i tha mos u merzitne se po ju ndihmoj une kam kemben e tavolines, ata te gjthe uaaaaaaaaaaaa sa te zgjuar e paskemi dhendrin mbas pak prap mi jati i nuses po he o dhender thuana ndonje gje? dhendri nuk ju durua dhe i tha, po he gjejeni cfare kam ne mes te kembeve? ata te gjithe kercuen dhe thane kemben e tavolines jo i tha dhendri korcar kam ate qe menduat heren e pare.
DarkAngel
09-02-08, 08:51 AM
PENSIONISTET
Ishin dy pensioniste dhe menduan te jetonin per pak kohe sikur te ishin te rinj. Plaku i tha plakes qe kur te fishkellente, ajo te dilte tek dritarja. Doli plaku dhe me pas fishkelleu. Plaka nuk po dilte. Hyri plaku ne shtepi dhe i tha se perse nuk dilte. Nuk me la Mami -tha ajo
DarkAngel
09-02-08, 08:52 AM
Shqiperia i shpall lufte Kines.
Bene si bene Shqiptaret shkuan deri ne Kine.
Presidenti Kinez e merr lajmin pak me vonese.
Lajmeruesi: Zoteri, Shqiptaret u futen ne Pekin
Presidenti: Kush jane Shqiptaret?
Lajmeruesi: Nje popull ne Evrope
Presidenti: Sa vete jane keta?
Lajmeruesi: 3 milione Zoteri
Presidenti: Ne cili Hotel jane vendosur?
DarkAngel
09-02-08, 08:53 AM
Djali Kurioz
Nje cift kishte dale xhiro bashke me djalin e tyre. Diku me larg, djali shikon nje grumblull me njerez dhe behet kurioz te shkoje atje.
- Kot mblidhen njerezit sot. - i thote i ati. Por djali insiston:
- Epo shko atehere, - i thote perseri i ati, - por mos u vono!
Atje ishte nje femer qe ishte mbytur. Sapo e kishin nxjerre, e meqe ishte ashtu nudo, polici i kishte vene kapelen e tij ne vendin intim. Djali e pa dhe u kthye tek prinderit.
- Cfare kishte atje? - pyeti i ati.
- Kishte te drejte babi! Kot ishin mbledhur. Ishte nje grua qe po lindte nje polic.
DarkAngel
09-02-08, 08:53 AM
Shiu
Tek po binte shi nje polic po ruante nje dyqan.Shitesja i thote policit.
Shitesja-zoti polic futuni brenda se po bie shi
Polici-ju faleminderit por po bie dhe jashte...
DarkAngel
09-02-08, 08:54 AM
WC-ja e pyllit
U mblodhen te gjithe kafshet e pyllit edhe vendosen qe te bejne nje WC te perbashket ku te gjithe mund te kryenin nevojat personale ne menyre qe te mos ndotnin pyllin edhe u tha u be. Ēdo muaj te gjitha kafshet mblidheshin edhe diskutonin nese kishte ndonje verejtje per WC, a e pastronin WC apo jo edhe plot gjera te tjera. Si kryetar ishte Luani. Luani ngrihet me kembe edhe pyet nese ndokush ka ndonje shqetesim rreth kesaj WC te re. Lepuri si i friksuar ngre doren edhe thote:
- Me... me.... leje
- Po, i thote Luani, -fol o Lepur.
- Shoko, i thote lepuri, - Xhaxhi Ariu jo vetem qe nuk e ben ne vrime po na perdor edhe si lecke per te fshire bythen
DarkAngel
09-02-08, 08:55 AM
Polic Petriti
Petriti ishte polic tek stacioni i trenit. Kishte nje te afermin e vet tek instituti i Folklorit. Aty mesoi dhe kompjuterin. Nje dite futet ne loje te vertete me nje web-site pyetje pergjigjesh.
Polic Petriti i ben pyetje sistemit kompjuterik "Sa barcaleta ka me polic?". Kompjuteri i kthen pergjigje se ka vetem 2 (dy). Petriti ja kthren me kompetencen me te madhe dhe i shkruan ne cast: "Me vjen keq por Jeni gabim. Une jam vete polic dhe di me dhjetra barcaleta per ne..."
Kompjuteri ja kthen po ne cast: "Vetem 2 (dy) jane barcaleta, te tjerat jane te verteta'...!
DarkAngel
09-02-08, 09:00 AM
Pinguinet me syze
Nje polic shef njerin qe po ngiste nje kamion te mbushur me pinguina mbrapa. E ndalon dhe i thote:
- Ku shkon me gjithe keta pinguina ti ? Coji ne kopsht zologjik.
Te nesermen polici duke drejtuar trafikun dhef prap kte tipin me kamionin plot me pinguina dhe secilit i kishte vene syze. E ndalon prap dhe i thote:
- Or ti nuk te thashe ti coje ne kopsht zologjik dje ?
- I cova mor shef - pergjigjet shoferi. - Sot po i coj ne plazh
DarkAngel
09-02-08, 09:01 AM
Lepuri gangsterr
Shkon leprui ne bar dhe i thote ariut bartender me ze te trash
- Ari nje birre ose....
Me vrap ariu i jep nje birre lepurit. Te nesermen prap e njejta gje. Hyn lepuri si gangtserr dhe me ze te trashe
- Ari nje birre ose...
Kushedi cdo me bej mendoi prap ariu dhe me vrap i solli birren lepurit. Po kjo puna vazhdoi per nje jave rresht derisa ariu u merzit. Keshtu qe merr zemer ariu e beht gati. Vjen prap lepuri dhe i thote
- Ari nje birre osee....
- Ose cfare - i thote ariu.
- Ose nje coca cola po s'ke birre
DarkAngel
09-02-08, 09:03 AM
nji milingone beri dashuri me nji elefant,dhe te nesermen si duket nga mosha e vjeter elefanti vdiq,dhe milingones i takonte me e varros,duke hap gropen qante dhe thot: per nji nate dashuri qe bana duhet me punu tan jeten...
DarkAngel
09-02-08, 09:07 AM
Pyet mesuesja nxenesit:
Nėse dikush nga ju e konsideron veten budalla,le tė ngritet ne kėmbė.
Ne fillim askush prej nxenesve nuk ngritet. Pas pes minutash,derisa ne klase mbreteronte qetėsi relative, ne kėmbė ngritet Toni.
Mesuesja habitet.Ćā Ajo nuk besonte se toni e konsideron veten budalla.
Mesuesja e pyeti: Ēka toni? ti veten e konsideron budalla?
Jo moj, por me erdh keq kur te shihja vetėm ty te ngritur ne kėmbė!!!
DarkAngel
09-02-08, 09:08 AM
Ora 16, ne zyren e avokat X bie zilja e telefonit. Avokati ngre recepetorin.
- Alo, kush flet?
-Prrrdhdhddhdh, - dėgjohet njė pordhe e gjatė si pėrgjigje.
Tė nesėrmen sėrish ora 16 bie zilja dhe avokati merr te njėjtėn pėrgjigje, kėshtu edhe te pasnesermen dhe njė ditė me pas. Tė enjten mbasdite avokati studion gjithė sharjet qe egzistojne nėpėr fjalore dhe po pret me ankth orėn 16 te se premtes. Bie zilja dhe avokati rremben telefonin:
- Maskara! bir kurve, shkerdhate, te q. nėnėn, Ćʧ'te pėrmban pragu i shtepise...!
- I dashur avokat po me habisni, Ćʧ'ka ndodhur me ju? - flet tjetri gjithė edukate.
- Oh, me falni, ju kerkoj ndjesė njeqind here, ju lutem me falni. Kush flet?
- Prrrrrrdhdhdhdh...
Dredhza
20-02-08, 03:42 PM
Hasa e visiton gruan te doktori.
-Has urime, do te behesh baba.
-Po si mo, une kujdesem, kujdesem shume.
-E po Has, kjo eshte njelloj sikur ne aksidentet automobilistike, ti kujdesesh
por tjetri te bjere. :rolllaughing: :rolllaughing:
King_Arthur
21-02-08, 07:54 AM
hahaha te forta me pelqyn keto
Dredhza
28-02-08, 10:01 AM
Ne nje ulse ne park, qendrojne dy te dashuruar. Duke u puthur, per nje moment djaloshi reagon, meqe pran tyre ishte nje tip qe po i shikonte, dhe njokohesisht ja bente me shenje te dashures.
-Cfare deshiron ti cuni? Cfare po i bene me shenje te dashures sime? u hodh i dashuruari.
-Ajde largohu prej ketu!
-Menjeher do te largohem, vetem dua ta lus gruan time qe te ma jap celsin e shtepise.:rolllaughing::rolllaughing:
DarkAngel
28-02-08, 10:07 AM
Nje fshatar, ne kohen e kaluar, vete te dentisti te nxjerre nje dhemballe. E merr ndihmesi dhe i nxjerr dy pernjeheresh. Fshatari zu te qahet, se i nxorri dhe nje dhemballe te mire, po ndihmesi i thote:
- Mos bej ze, se te del ustai e te kerkon te paguash per dy!
Nje matrapaz kishte varur prapa ne mur, karshi peshores, nje pasqyre te madhe. Nje shok i tij e pyeti:
- Habitem me ty; pse e ke varur ate pasqyre te madhe prapa?
- Nuk e kupton? Qe kur te vijne njerezit te blejne, te shifen ne pasqyre, ndersa une peshoj.
DarkAngel
28-02-08, 10:08 AM
Njehere u kthye ne fshat nje kurbetli. Porsa e moren vesh, u ckulen te gjithe nga qene e nuk qene, e bot! e bot! kush ta pyeste me pare:
- A s'na thua - i thoshin - me cfare pune merreshe atje?
- Me shushaine (1) - pergjigjej kurbetliu.
- Shushaine? Galiba, ndonje pune e madhe, apo jo?
- C'pyet!
Ne darke e pyeti edhe e shoqja, po ay ja preu shkurt:
- Eh, moj budallaqe! A thua se ne kurbet te bejne minister? Llustraxhi ishja.
Nje fshatar i varfer shkoi per nje pune te agai i fshatit; mirepo, kur hyri, vajti u ul dhe e harroi deren e dhomes hapur.
- Ngrehu mbyll deren - e urdheroi agai - apo s'ke dere ne shtepi!
Fshatari i varfer, qe e dinte sa cingun ishte agai, ju pergjegj:
- Jo, kam dere aga; po dera ime rri hapur gjithmone (1) prandaj edhe nuk u kujtova te bej zakonin tend.
DarkAngel
28-02-08, 10:09 AM
Nje here Nastradin efendiu kish mbetur fyshek pa leke dhe shkoi nen penxhere te nje cifuti te pasur dhe atje unjet ne gjunje e i lutet zotit:
- Me jep njeqind leke se, sikur te me japesh, nentedhjete e nente nuk i marr, ngaqe nuk mbaroj dot pune me aq!
Cifuti qe mbante vesh permbrenda penxheres, e degjoi dhe tha me vete: "Do ta provoj njehere cdo te beje, do ti hedh vetem nentedhjete e nente leke; valle a do ti pranoje?"
Dhe i mbeshtolli vertet aq leke ne nji shami dhe i hodhi perpjete mesa fuqi pati, pa i rene ne sy te Nastradinit. Dhe shamia me leke ra pastaj poshte, perpara Nastradinit, tamam sikur zbriti nga qielli. Ahere Nastradini zgjati doren e i mori dhe zgjidhi shamine e i numeroi:
- Nje, dy, tri, ... nentedhjete e nente dhe shamia njeqint! Tamam aq sa me duheshin!
Dhe i futi ne xhep e shkoi.
DarkAngel
28-02-08, 10:10 AM
Pjeter - i bertet zotnija me furi sherbetorit - ketu njani asht i marre; o ti o une!
- Zotni - pergjigjet Pjetri - po t'ishem une i marre, zotnija jote nuk kishte me me mbajte ne sherbim.
Nji mbret kishte dale nji here tebdil, me rrobe te panjohuna, per te pa punet e mbretnise se tij. Rruges takon nje nepunes te vogel edhe hyni ne kuvendim me te:
- Si shkoni me qeverri, si i ke hallet?
Nepunsi ju pergjegj shkurt:
- Une per veten teme jam keq! Kam nji tufe fmije e s'po mundem me i mbajte me rrogen e vogel qi marr. Bile jam nise me shkue ke mbreti me i qa hallin.
- Po nuk t'dha gja? - e pyeti mbreti.
Nepunsi i vogel fshatar, qi nuk e njofti, ju pergjegj si pa te keq:
- Po s'me dha gja, ne djall vafte! - Dhe i futi nji te shame te madhe mbretit.
Mbas ktyne fjalve mbreti i muer ne shenim emnin dhe u largue.
Kur shkoi fshatari ne nesret te mreti, e njofti me njihere qi paska qene mbreti vete aj qi paska takue dje me te dhe e paska sha keq fort, prandaj po mendohesh se si t'i pergjigjesh sot e te lante te shamen e djeshme.
- Ckemi - i tha mbreti - pse qenke mundue deri ktu?
- Jam shume ngushte, kam nji tufe fmije, rroga e vogel...
- Mirepo, n'qofte se nuk t'jap gja? - e pyeti mbreti me dinakeri.
Fshatari ju pergjegj:
- Per ate u muerem vesht dje, madhni.
DarkAngel
28-02-08, 10:10 AM
Nje prift kishte mjekerr te gjate. Nje here njeri e pjeti:
- Urate, se s'te kam pyetur, ku e mban, zotrote, tere ate mjekerr naten kur fle, ndene jorgan apo mbi jorgan?
Prifti mblodhi supet, se s'e kishte vene re kete gje. Po ate nate, si ra per te fjetur, ju kujtua kjo pjetje dhe zuri te cqetesohej, se kur e fuste nen jorgan sikur s'bente rehat, e nxirrte mbi jorgan, s'i dukej mire. Vazhdoi keshtu tere naten. Ne mengjes i foli gruas i nevrikosur:
- Gersheren, se vdiqa pa gjume tere naten!
DarkAngel
28-02-08, 10:11 AM
Burre e grua rrinin n'oborr. Kendezi kendoi me ze te forte. Gruaja uli perēen shpejt e shpejt.
- C'pate? - i tha burri. - Ketu s'ka burra te huaj?
- Po pse, kendezi nuk eshte mashkull?
- A ndjeve, mori? - i bertet burri grues.
Por ajo nuk lot vendit.
Burri, i zemruem, shkon e kape per krahit e i thote:
- Andjeve se po te thrras?!
- Une kujtova, besa, se po thrret Morine, se mue me thone Dile.
Nji burre poterrexhi i bertet grues:
- Si ma plase shpirtin, moj grue! Ti po me shtjen ne dhe per se gjallit!
- Deksh e mos u njallsh!
- Ti njate don, se merr burrin tjeter.
- S'di kur po vjen ajo dite! Do ta ve mire gishtin ne temth se ke me marre.
- Merr edhe dreqin, ne dac!
- Jo, s'ban, se kam pase te birin.
DarkAngel
28-02-08, 10:12 AM
Nastradin! - e shkundi nje nate gruaja Nastradinin.
- S'te vjen keq qe kam tere naten pa gjume duke tundur djalin qe qan? Tunde dhe ti njecike, se fundja, djali s'eshte vetem i imi, eshte dhe i yti.
- Ti tund gjysmen tende - i tha Nastradini - gjysmen time lere te qaje.
- Dje mbrema - i thoshte njeri shokut - hyri nje kusar ne shtepine tone, por gruaja rrembeu fshesen dhe e shqepi ne dru...
- Keshtu, he?
- Po! Pandehu se mos isha une, qe kthehesha naten vone nga kafeneja.
Shkoi burri ne pazar dhe bleu dy kile mish qengji dhe ja shpuri se shoqes per ta gatuar. Burri u kthye ne punen e vet. E shoqja, qe paskish ndodhur llupese, e poqi mire e mire mishin dhe e hengri. Kur erdhi ne darke i shoqi i tha:
- Pa na e shtro ate mishin ta hame.
- U, mor burre, ate e hengri macja!
- Mire, ma sill macen ketu ta peshoj.
Gruaja e zuri macen dhe ja shpuri te shoqit. Ky e peshoi macen dhe doli plot dy kile. Atehere i thote te shoqes:
- Mire qe mishi na qenka ketu, po macja ku eshte?
DarkAngel
28-02-08, 10:13 AM
Nje femije, tue shikue me vemendje floket e babes, pa disa qime te bardha dhe e pyet:
- Babe, pse disa qime nga floket e tu jane te bardha?
- Se babes i del nje qime e bardhe, sahereqe djali i tij ben nje te keqe - i pergjigjet i ati.
Femija mejtohet pak e pastaj pergjigjet:
- Atehere gjyshi duhet t'i kete pase shume te keqinj femijte.
Nje grua vajti per vizite tek shoqja e saj. Gruaja pyeti femijen qe doli dhe i hapi porten:
- Ne c'ore hahet dreka te ju, vogelushi im?
- Mamaja tha se ne do te hame dreke kur te ikni ju.
Mbasi i kishte shpenzue te hollat nder qefe, pa ja vue mendjen mesimit, i biri i con telegram babes, tuj i kerkue pare:
"Babe, gjindem ne rruge te madhe".
I ati i pergjigjet po me telegram: "Rueju mos te xane automobilat!"
Nje here nje plak kthenej nga pylli ngarkuar me dru edhe ecente me gjithe ato, po, nga te lodhurit e teper, i shkarkoi me nje vent dhe i thrite vdekjes. Vdekja me te ardhur, e pyet perse e thriti, po ky, nga frika, i thote qe:
- Te thrrita per te ngritur njecike barren.
E thirren Nastradinin, qe dinte te shkruante e te kendonte, te bente listen e te ftuarve ne nje shtepi qe kishte dasme.
Dhe ai zuri te shkruaj:
- Nastradin ....
- Jo, zotrote je qe je - i tha i zoti i shtepise - shkruaj keta qe te them une, me rradhe.
- Une e di qe jam qe jam, po le te jem dhe ketu ne liste... se mendje eshte e me harrojne.
Pasi u vizitua njeri, i tha mjekut:
- Zoti doktor, cfare semundje kam?
- Ti pi shume dhe punon pak.
- Atehere te lutem thuajma latinisht emrin e semundjes, se dua t'ja them gruas.
Dredhza
09-03-08, 12:58 PM
Eva: " Adam, me do?"
Adami: " Jo nuk te dua"
Eva: "(duke qare)Pse bėre dashuri me mua?"
Adami: "Pse mos po sheh dike tjeter per rreth nesh?"
Dredhza
09-03-08, 01:04 PM
Gruja i thote burit:
- Sa e lumtur jam qe u ktheve?
- Pse vall?
- Ne radio ndegjova qe nje pijanec idiot ra ne lum.
notorious
09-03-08, 05:43 PM
2 ēuna mosh e vogėl shkojn nga liqeni me biēikletė...
njoni shef gjyshin e vet e i thot tjetrit ec shkojm rim pak me gjyshin tem se ka gallat... ok thot ky tjetri
shkojn dhe ulen n'stol... fillo nipi
o gjyshi o gjyshi... gjeje kush ėsht ai mjet qė ka 2 rrota dhe 2 padala
Biēikleta pėrgjigjet gjyshi...
po jo mo gjysh jo... ėsht motori
aha...
gjeje ktė tjetrėn gjyshi... ē'far ngjyrash ka flamuri Shqiptarė
Kuq e Zi... pėrgjigjet gjyshi
po jo mo gjysh, ja kthen nipēja... thohet ngjyra e zezė si fillim
aha... ja kthen gjysh, po mirė more nipēe gjeje ti tani kush ėsht ajo gjo nė formė rombi me qime qė hahet...?
kadaifi i pėrgjigjet nipēja...
jo mer t'keqen gjyshi se ke gjet... ėshtė P!dhi i satom
Dje lexova nje barcolete ne gjihen serbe (po e sjell ne perkthim):
E therret shqiptari i Kosoves (apo Shqiperise Veriore si thote Driloni) serbin ne Beograd dhe e pyet:
- Sa kerkon per shtepine dhe pasurin qe ke ne Kosove, ai i kthen:
- Dy kg. ari!!
- Po cka do te besh me keto para- e pyet shqiptari
- Do te blej banese ne Beograd- i pergjigjet ai
- Ja merri kater i thote shqiptari?!
- Pse kater thote serbi, une po ta shes per dy!
- Merri kater dhe blej banese ne Ljubjane ne menyre qe mos te te shperngul dy here!
Vjen burri nga burgu dhe e gjen nje femije ne djep dhe e pyet gruan:
- I kujt eshte ky femije?
Gruaja ia kthen:
- I imi, por ka mund te jete edhe i yti po te kishe qene i ndershem??!!
Si mund te gjendet mashkulli ideal:
* Me inxhiniering gjenetik - kryqezimin e vibratorit dhe bankomatit!
Per te lare mekatet te krishteret kane nje menyre origjinale nepermjet rrefimit ne kishe tek prifti. Tregojne se per zhargon rrefimi ne nje qytet te gjitha grate e atij qyteti kur shkonin me burra te tjere i thoshin priftit qe ishin rrezuar tek shkallet e bashkise.Pas ca kohesh nderrohet prifti dhe vjen nje prift tjeter ne kete qytet dhe grate gjithmone me te njejtin ritual, jemi rrezuar tek shkallet e bashkise , jemi rrezuar tek shkallet e bashkise .Aq sa e merziten kete priftin e shkrete. Nje dite ngrihet ky prifti dhe shkon tek bashkia dhe i thote kryetarit te bashkise qe rregulloni pak keto shkallet se po thyejne qafen grate e qytetit.Kryebashkiaku qesh me te madhe sepse e dinte se ca do te thote kjo shprehje.I thote prifti :qesh ti qesh se gruaja jote eshte rrezuar nja 5 here deri tashti.
Artani
kthehet nga shkolla dhe i thote te atit se ka marre 4 ne matematike.
Pse? e pyet i ati.
Mesuesi me pyeti sa bejne 2x3 dhe une i thashe 6
Po aq bejne!
Pastaj ajo pyeti sa bejne 3x2
Ku mutin eshte ndryshimi?
Po tamam keshtu i thashe edhe une!
Nje femije i vogel emigrant ne greqi ishte ne plazh me familjen dhe po luante me rere. Aty afrohet nje polic grek dhe e pyet: Cfare po bene? Femija: Po bej nje polic grek. Polici: E me cfare po e bene? Femija; Me uje , rere, dhe m.t. Polici i nevrikosur e rreh femijen dhe i thote te mos flas me ne kete menyre. Te nesermen polici sheh perseri femijen qe po luante me rere dhe e pyet se cfare po bente: Femija; Sot po bej nje polic shqiptar. Shume mire thote polici por me cfare po e ben? Femija:Me uje dhe me rere. Polici: Po m.tin nuk ja shton? Femija: Po si t'ja shtoj o xhaxhi polici apo te me dale prape polic grek.
Nje grua ngrihet ne mengjes shume e lagur.Cudi thote s'kam bere asgje me burrin.Dhe per 3 dit rradhazi ne mengjes e njejta gje.Shkon te doktori ta analizoje dhe ai i thote qe eshte peshtyme.Nje nate kjo gruaja e ruan burrin qe vjen nga puna.Ai shtrihet ve 1 film porno me 1 goce qe zhvishet kthehet nga gruaja dhe e peshtynte duke i thene: ptu..ptu..sa e shpifur qe je.
Nje grua plake shkon ne nje dyqan seksi. Plaka : keni vibrator? Po thote shitesi. Ja shiko aty ne krah te majte. Ja thote plaka ,ate te kuqin atje dua une. Me vjen keq i thote shitesi po ate nuk e shesim. Ai sherben per te fikur zjarrin.
Ishin dy budallenj te shtruar ne spital,njeri prej tyre hiqej se ishte me i sakt se tjetri,vete doktori dhe hyn ne dhomen e budallenjve dhe shtanget nga zhurma qe krijonte njeri prej tyre qe bente si motorr(rrennnn rrennnn)kurse ai tjetri lexonte gazeten dmth(i sakti)dhe e pyet,cfar ben ai ashtu nuk besdisesh ti nga zhurma,i kthen pergjigje gjith seriozitet (i sakti) jo mor doktor jo nuk me besdis zhurma e motorit mua por era e benzines.
Dy shoke.
I pari :- Mora vesh se u bere me djale e ? Hajt me jete te gjate. Po emrin si ia vute?
I dyti :- Cmim.
I pari :- Cmim? Ceshte ky emer, se nuk e kam degjuar ndonjehere?!
I dyti :- Ia vume kete emer qe te rritet sa me shpejt.
Hot_Babe
08-11-09, 11:09 AM
Ndodh qe policin e ze nata larg nga shpija dhe flen ne nje hotel.
I thot recepsionistit te lutem neser me zgjo heret ne mengjes nga oren 4. Ok thot ai por nuk kemi dhoma do te rrish me nje prift ne dhom? oke ja kthen ai.
Shkon polici ne dhom te prifti dhe i thot qe do iki heret neser.
Ok thot prifti vetem kur te ikesh mos e ndiz driten se me zgjon dhe mua, Ok thot ai.
Kur del polici nga dhoma ne mengjes vesh fustanin e priftit se nuk shikonte ne dhom sepse drita eshte e fikur, kur sheh veten me ate rrob i thot recepsionistit ore: un te thash me zgjo mua dhe jo priftin ore debil.
--------------------------------------------------------------------------
Ka shkuar nje bjonde te mjeku per dhemb dhe nuk po e din ku me hi edhe hin ne gjenekologji edhe doktori nxan me do letra po i thot asaj heki teshat edhe kjo po e hjek krejt kur po e sheh doktori po i vjen marre edhe po i thot ku po ankohe ti ajo po i thot dhami po me dhem.
Po i thot doktori veshu edhe shko nje kat me lart, aty shkruan stomatulogu edhe hin aty, kjo u vesh e shkoj kur shkoj, doktori posht po e she qe ajo i ka harru brekt aty te ai edhe po e thirr kolegen lart, po i thot shikoje dhe kallxoj disi qe i ka harru brekt te une.
Hini bjondina te stomatulugu u ul edhe tash doktori po e shikon ne goj e po i thot prej ketu po e sho qe i he harru brekt te kolegu posht kjo po shikon doktorin edhe po thot po walla por me shiko posht e kallzo cili dhemb po me dhem?
visjana
09-12-11, 09:05 PM
ahahaha
PaFjalė.com