Shiko versionin e plot : A Egziston?
scorpiog
01-08-07, 10:21 PM
A EGZISTON shoqeria midis nje femre dhe mashkulli kur ata kane potence te kene marredhenie bashke?
A EGZISTON shoqeria midis nje femre dhe mashkulli kur ata kane potence te kene marredhenie bashke?
Varet si mund te ruhet marrdhenja miqesore mes mashkullit dhe femres.
Une mendoj kuffijte e shoqerise mes te dyve mund te thyhet ne momentet te caktuara.Ka shume mundsi qe nje marrdhenje miqsore te kthehet ne dashuri ose ne marrdhenje seksuale
hhhhmmmmmm,veshtir, te gjithe ata qe i kam konsideruar shoke
me kan propozuar heret a von, por..edhe mbase
Egziston, vetem po te arrish te kontrollosh njdenjat ne momente te caktuara. Pjesen me te madhe te kohes asnjeri nuk e sheh mardhenjen si me shume se shoqeri, por ndonjehere reshket, dhe ngaterrohesh. Po te ndodhe kjo gje me te dy ne te njejten kohe, thuaj bye-bye shoqerise! Njeri duhet te kete mendje te kthjellet gjithe kohes.
scorpiog
02-08-07, 12:37 PM
Egziston, vetem po te arrish te kontrollosh njdenjat ne momente te caktuara. Pjesen me te madhe te kohes asnjeri nuk e sheh mardhenjen si me shume se shoqeri, por ndonjehere reshket, dhe ngaterrohesh. Po te ndodhe kjo gje me te dy ne te njejten kohe, thuaj bye-bye shoqerise! Njeri duhet te kete mendje te kthjellet gjithe kohes.
une them te dy duhet te kene mendjen tere kohen se ndryshe ska per te ecur...........
VajzaVlonjate
02-08-07, 01:16 PM
Po egzistone. :)
scorpiog
02-08-07, 09:55 PM
Po egzistone. :)
per sa kohe?!
Scorpiog nuk egziston ......harroje kete .
Shume cuna qe kane terheqje seksuale me ty nuk mund te rrine njekohesisht vetem miqesi .
Une per vete kam patur shoke te tille qe pasi e kam pare se si eshte puna skemi qene shoke me .
scorpiog
26-08-07, 06:25 PM
e di lal shume mire,ashtu mendoj edhe une qe nuk egziston,mundohen nuk them por nuk mund ti fshehin ndjenjat per kohe te gjate.......
blingbling
26-08-07, 08:10 PM
pse mi gjith cunat nuk kane shoqe se i dun vetem per seks gjasme? Un kam pas shoqeri ne shkolle dhe as sme ka shprehur ndjenjat nanjoni, ke parasysh shoke duke majt distance si shoke, jo tu u puth e tu u lepi pas njeri tjetrit duke flirt, se ktej ca gocave u ha kurrizi e ktej thone jooo sjam nga ato un, kam pas pa disa te tilla dmth. Ka plot qe smbajne distance dhe fillojn e afrohen e afrohen, sepse se kontrrollojn veten. Un psh Edhe sot po ti shof ne rruge Shoket qe kam pas,se sjetoj me ku kam pas jetuar do me thojne ose do u them HI. Megjithate un personalisht po them per shoqeri shkolle, sepse shoqeri kshu jasht shkolle me cuna skam pas naiher, kam njoft por skam qene aq e afert sa ta quaja shok dmth, boll se u lodha:D
scorpiog
26-08-07, 08:13 PM
po pra sic e the shoqeri shkolle,dhe per kontrollimin e ndjenjave.........
ekziston,une kam po aq shoke sa kam shoqe,dhe meshkujt jane me besnike ne nje lidhje shoqerore,te paster kuptohet
scorpiog
31-08-07, 09:20 PM
po me habit,por varet varet nga shume gjera.
femrat ne pergjithsi e shesin me shpejt njera tjetren,ndersa meshkujt jane me te rezervuar kur flasin per njeri tjetrin dhe per femrat qe i respektojne apo i duan(Shoqe mike te dashur),meshkujt tregohen me te sinqerte nje raport shoqeror te paster sesa femrat.te pakten nga eksperienca ime kete perfundim kam nxjerre.(pavarsisht se shoqen time me ngushte nuk do e nderroja me asgje,eshte nje moter jo shoqe per mua)
Lady-of-Kosova
20-02-08, 08:13 AM
hmm.sedii vshtir!
Kosovareee.
20-02-08, 08:14 AM
se di veshtir osht me kon shoqni mes femres dhe mashkullit
PaFjalė.com