Shiko versionin e plot : Barcaleta per bjondet
Bisedojne dy bjonde per rastin qe nje nate me pare kishin ikur dritat.
I thote e para:Imagjo dy ore kam ngelur ne ashensor..
E dyta:S'eshte gje ajo... une kisha hipur ne nje shopping centre dhe kam ndenjur dy ore ne shkallet levizese sepse iken dritat.
Shkon kokekuqja te vizitohet dhe i thote doktori:e dashur je shtatzene dhe meqe burri ka ndejtur siper teje gjate aktit seksual do te dali femija cun,kurse brunes i tha:meqe ti ke ndejtur siper burrit femija do te dali goc...Bjondja filloi te qante, dhe e pyet doktori:Po ti cfar ke pse qan?- i thote kjo.. po une qe e kam bere "doggy style" dmth stilin e qenit,do bej kelysha?
Hyp bjondja ne autobus dhe i thote nje plakut.-Do ngriheshe qe te ulet nje femer shtatzene? E sheh plaku e sheh.. nga koka te kembet dhe i thote:Mesa shoh une ti s'je shtatzene.
Jam jam - tha bjondja- qe 20 minuta qe jam shtatzene..
Pse bjondet nuk lahen me uje te nxehte???
Mjegullohet pasqyra
Cfar eshte shkruajtur mbi varrin e nje bjonde?
Kjo eshte nata e pare qe une po fle vetem
Pse s'flet bjondja kur ben sex?
se nena i ka thene mos fol me njerez te panjohur
Pse bjondja e merr kompjuterin ne spital?
Qe ti heqin viruset
Pse bjondja i mbyll syte para pasqyres?
Qe te shohe veten si duket kur flen
scorpiog
30-07-07, 07:35 PM
shyqyr qe nuk jam bjonde....hahahhhhhhhhhhhh sa kam qesh.
Ca thote nje bjonde sapo ngrihet nga gjumi?
- Miremengjes cuna
------------------------------------------
Cfar i tha kemba majte e bjondes kembes se djathte?
- Midish nesh te dy mund te bejme shume para....
-------------------------------------------
Si ulen 4 bjondina ne nje karrige?
Shum e thjesht, e kthejn karrigen mbrapsht dhe ulen
--------------------------------------------
Pse bjondina mban tanga te zeza?
"Mban zi se e ka humb virgjinitetin"
--------------------------------------------
Si mund te mbytet nje bjonde duke pire qumesht?
I bie lopa siper
---------------------------------------------
Cfare kane te perbashket nje bjonde dhe nje shishe birre?
Te dyja jane bosh nga qafa e larte
----------------------------------------------
Cili eshte ndryshimi midis nje bjondeje dhe nje limuzine?
Jo te gjithe kane pasur mundesi te hypin ne nje limuzine
[B] P.S I them bjondinave kudo qe jane ne forum etj qe mos ta marrin serozisht batutat ndaj tyre sepse jane thjesht batuta.Cilado qofte ajo bjonde nuk duhet ta marre seriozisht.Sinqerisht ta dini qe mua me pelqejn me shume bjondet sesa brunet ;)
scorpiog
30-07-07, 09:15 PM
shishe birre thot haahahhhahahh lol............
Stari sapo bere armik 25% te popullsise... me vjen keq per ty, ke dhe email publik.
blingbling
30-07-07, 09:37 PM
sa mir qe jam BRRRUNE :D:D-hop
Po silleni sikur te jesh bjonde eshte semundje, dhe qe te dyja keni ngritur ne qiell Hillary Clinton ahahahah
scorpiog
31-07-07, 04:06 PM
Po silleni sikur te jesh bjonde eshte semundje, dhe qe te dyja keni ngritur ne qiell Hillary Clinton ahahahah
Hilary eshte bjonde me kuti boje pastaj ne nuk e kemi aq seriozisht,vetem nje cik,haaaaaha shoqja ime e ngushte eshte bjonde dhe e kam si rrush..........
Hilary eshte bjonde me kuti boje pastaj ne nuk e kemi aq seriozisht,vetem nje cik,haaaaaha shoqja ime e ngushte eshte bjonde dhe e kam si rrush..........
Ne fakt kjo teme eshte per barcaleta jo chit chate :D
Ta kemi parasysh qe nuk do behen komentet ne barcaleta thjesht ta lexoni se pastaj behet lemsh se une do bej vej prape barcaleta ketu por jane shume komente se e prishin pak temen.. {Mos ma merrni per keq kto qe thashe anetaret qe postuan ne kete teme duhet ta dine qe e them per te miren e forumit}
:)
scorpiog
31-07-07, 08:10 PM
Ne fakt kjo teme eshte per barcaleta jo chit chate :D
Ta kemi parasysh qe nuk do behen komentet ne barcaleta thjesht ta lexoni se pastaj behet lemsh se une do bej vej prape barcaleta ketu por jane shume komente se e prishin pak temen.. {Mos ma merrni per keq kto qe thashe anetaret qe postuan ne kete teme duhet ta dine qe e them per te miren e forumit}
:)
po kur ve nje teme prit dhe komente,pastaj nqs e kam gabim atehere te na thot Admin qe ne barcaleta nuk behen komente.............
po kur ve nje teme prit dhe komente,pastaj nqs e kam gabim atehere te na thot Admin qe ne barcaleta nuk behen komente.............
Ti ke te drejte te besh komente por ne tema te vecanta nuk duhen komente por vetem te lexosh sepse kur ta hapin temen e barcaletave anetaret e tjere ta lexojne me shume barcaleten jo komentet cilado qofte ajo.Nuk eshte gabim te besh komente por te tema e barcaletave nuk eshte nevoja per komente.Apo e kam kam gabim?:)
scorpiog
31-07-07, 08:22 PM
Ti ke te drejte te besh komente por ne tema te vecanta nuk duhen komente por vetem te lexosh sepse kur ta hapin temen e barcaletave anetaret e tjere ta lexojne me shume barcaleten jo komentet cilado qofte ajo.Nuk eshte gabim te besh komente por te tema e barcaletave nuk eshte nevoja per komente.Apo e kam kam gabim?:)
po pak a shume ke te drejte.tani kam frike te hap barcaletat per politikanet.hahah he se tallem..........
po pak a shume ke te drejte.tani kam frike te hap barcaletat per politikanet.hahah he se tallem..........
Te pelqyen barcaletat apo jo :D
scorpiog
31-07-07, 08:25 PM
Te pelqyen barcaletat apo jo :D
shume te bukura.......
shume te bukura.......
Do vej te tjera akoma :D
Kam frike se postimin tim dhe te tjereve ne kete teme do fshihen sepse dhe une po postoj ketu :p
scorpiog
31-07-07, 08:31 PM
Do vej te tjera akoma :D
Kam frike se postimin tim dhe te tjereve ne kete teme do fshihen sepse dhe une po postoj ketu :p
he pra se me vure perpara mu!!!!!
he pra se me vure perpara mu!!!!!
ahahaha tani jemi baraz :D
Stari na fal shume ti bucko po pse pikerisht me bjonde .-dru -dru Nuk thoje dot me lesh te verdhe :P
Do hap nje teme te gjate disa klm vetem per Brrunet :P Se gjithmone neve bjondeve duhet te na marrin neper goje :D :D :D
scorpiog
09-08-07, 04:26 PM
Stari na fal shume ti bucko po pse pikerisht me bjonde .-dru -dru Nuk thoje dot me lesh te verdhe :P
Do hap nje teme te gjate disa klm vetem per Brrunet :P Se gjithmone neve bjondeve duhet te na marrin neper goje :D :D :D
hahahaaaa vdeksha une mu ofendove,por gjese te mire skan cfare ti bejne dhe e shajne .te mbroj une ty mos e ca koken.he thate gje ju te tjeret?jo po thashe........
te lezecme........une natyrale jam brune por kam kohe qe preferoj te qendroj bjonde.........te dyja me shkojne..........
monaliza
08-10-07, 12:35 AM
BJONDET JANE ZAKONISHT TE ZJARRTA NE SHTRAT:wink:MEGJITHATE PER BRUNET THUHET QE JANE PER TU MARTU. PUNA ESHTE KUR I KE TE DYJA SI TJA BESH:wink::winner_third_h4h: GJITHMONE VARET SE SI E "PERDOR" NGJYREN,,,:wink:
P.S JENA LODH ME BARCALETA PER BJONDET,,,JEMI HOT TA HAJ DREQI:makefun:, PO NA GJENI DICKA PER BRUNET,,,AJO ESHTE CHALLENGE
scorpiog
08-10-07, 09:31 PM
BJONDET JANE ZAKONISHT TE ZJARRTA NE SHTRAT:wink:MEGJITHATE PER BRUNET THUHET QE JANE PER TU MARTU. PUNA ESHTE KUR I KE TE DYJA SI TJA BESH:wink::winner_third_h4h: GJITHMONE VARET SE SI E "PERDOR" NGJYREN,,,:wink:
P.S JENA LODH ME BARCALETA PER BJONDET,,,JEMI HOT TA HAJ DREQI:makefun:, PO NA GJENI DICKA PER BRUNET,,,AJO ESHTE CHALLENGE
xemla behet fjale per bjondet natyrale ,por hec me se ka ngelur keshtu,pastaj ne brunet skemi te share apo jo?vdeksha une sa te mira jemi:winner_third_h4h::pepsi542::pepsi542::rolllau ghing:
blingbling
08-10-07, 11:27 PM
vallai sna e merr njeri:makefun::winner_third_h4h:, nejse po ma therret mendja ti ndryshoj njeher floket, scorpiog je gati per nje pune te lodhshme? :D :D
scorpiog
11-10-07, 05:09 PM
vallai sna e merr njeri:makefun::winner_third_h4h:, nejse po ma therret mendja ti ndryshoj njeher floket, scorpiog je gati per nje pune te lodhshme? :D :D
kam lindur gati :pepsi542:ku te duash...............
PaFjalė.com