PDA

Shiko versionin e plot : Ēiljeta nuk ėshtė beqare!

JetMir
02-02-08, 07:10 PM
Kėtė nė fakt e kanė mėsuar tė gjithė! Fakti qė kėngėtarja seksi ka njė lidhje disavjeēare me Romeon, nuk pėrben mė lajm. Por "Beqare nuk jam" ėshtė titulli i kėngės mė tė re tė Ēiljeta Xhilagės, e cila do te promovohet nė ditėn e tė dashuruarve.
Ajo ka nisur nga puna pėr xhirimin e video-klipit, pasi incizimi i hitit ka disa kohė qė ėshtė bėrė. Ndėrsa titulli ėshtė njė gjetje e autores sė tekstit, si njė mesazh qė i dėrgohet gjithė rinisė sė dashuruar qė do tė festojė Shėn Valentinin.

Kėngėtarja premton se do tė jetė edhe njė klip shumė i nxehtė, ashtu si asnjėherė tjetėr. /korrieri/

blingbling
02-02-08, 10:14 PM
kjo Ciljeta na cau derrasat, e kujt po i plas eshte beqare apo nuk eshte? LOL Kam pa ca videot e kenget e ksaj edhe ma shpifin, mir qe nuk del lakuriq, mbase dhe mund te kete dale e se di un... :D :D

scorpiog
12-02-08, 12:23 PM
shume terheqese dhe spo habitem fare qe seshte beqare..............

sweet_s_shejtone
15-02-08, 01:16 AM
amon mo lal se kam pa si puna e blingut ca video te saj me ta shpif.:puking::puking:..mjere ai qe eka permrena krevatit...:chair::chair:...e meriton ate emrin sekthi..hahaha..

blingbling
15-02-08, 10:35 PM
amon mo lal se kam pa si puna e blingut ca video te saj me ta shpif.:puking::puking:..mjere ai qe eka permrena krevatit...:chair::chair:...e meriton ate emrin put...

YYYYYY ca tha :D

sweet_s_shejtone
16-02-08, 04:27 AM
YYYYYY ca tha :D

me falni upupupu turp...po e moderoj se sme lejohet jam dhe nen moshe...:makefun:

JetMir
16-02-08, 05:37 AM
Kaloi Shen Valentini... A e promovoi Ciljeta kengen e rre? S'e kemi degjuar akoma.